Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

tokius tik iš tolo myliu ir grožiuosi smile.gif

https://www.facebook...ickaitefashion/

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2022 09 20, 09:06)
href='https://www.facebook.com/agnekuzmickaitefashion/'>https://www.facebook.com/agnekuzmickaitefashion/</a></p>

nelabai man patinka spoksoti į dizainerių kūrinius, man patinka praktiški dalykai, kuriuos aš galėčiau rengtis kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 20, 09:15)
nelabai man patinka spoksoti į dizainerių kūrinius, man patinka praktiški dalykai, kuriuos aš galėčiau rengtis kasdien smile.gif

Shunys priderinti prie skuduru
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 20, 09:33)
Shunys priderinti prie skuduru

Tiek visiškai nebūtina, nes komiškai atrodo. Pilnai užtenka pvz. raudoni kedai žmogui ir raudona liemenė šuniui. Kas per daug, viskas nesveika smile.gif
Atsakyti

Gyvates stumiamos ant zhmoniu? smile.gif

Del tu vardu, tai stumiama aishki psichoze. Jei pacia kas pavadintu vyru juk nenualptum nei uzhpultu isterija tiesiog keistai pagalvotum.

Shiaip zhmogaus pareiga atrodyti adekvaciai.
Bet LGBT tikslas yra kirshinti, skatint neapykanta ir kishti savo politinius tikslus. LGBT reikia, kad kazhka skriaustu, tada jie politishkai kaip ir reikalingi.

Būtent lgbt sukurta tik žmonių kirsininui. Bet tame ir esmė kad jaunimui pudrina smegenis nuo mažesns dabar jau. Visos tos nesąmonės apie genderizma yra toks bullshit ir taip idiotiškai atrodo, kaip ir visas covido teatras, net karas ukr I ta pačia nesąmonė isipaiso nu iki absurdu... Deja visur tik paprasti žmonės kenčia, kaip eksperimentiniai  triusiai

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 20, 10:38)
Būtent lgbt sukurta tik žmonių kirsininui. Bet tame ir esmė kad jaunimui pudrina smegenis nuo mažesns dabar jau. Visos tos nesąmonės apie genderizma yra toks bullshit ir taip idiotiškai atrodo, kaip ir visas covido teatras, net karas ukr I ta pačia nesąmonė isipaiso nu iki absurdu... Deja visur tik paprasti žmonės kenčia, kaip eksperimentiniai  triusiai</p>

Šeimos skaudulius reikia spręsti pas pasichologus, psichoterapeutus ir kitais panašiais būdais, pvz. meditacijos, joga. Tikrai ne per LGBT. Viskas ateina iš šeimos. Idomucia vat irgi ignoruoja temas apie tėvą...
Bėda ta, kad gyvename atsilikusioje šalyje, kur nėra normalios pagalbos. Nors manau ir Amerikoje nėra ar yra tik turtingiesiems.
Atsakyti

Būtent lgbt sukurta tik žmonių kirsininui. Bet tame ir esmė kad jaunimui pudrina smegenis nuo mažesns dabar jau. Visos tos nesąmonės apie genderizma yra toks bullshit ir taip idiotiškai atrodo, kaip ir visas covido teatras, net karas ukr I ta pačia nesąmonė isipaiso nu iki absurdu... Deja visur tik paprasti žmonės kenčia, kaip eksperimentiniai  triusiai

Is kur tu tokia pprotinga , emigravai turbut kad vietos tau neatsirado  :)   

Ir LGBT  ir gimdymo meistre ,ir politike , blt  praktiskai mokslu daktare ,ir kartu bomza.Visos zinios pasibaigia alhogolizmu ir pedofilija. Tu daugiau paskaityk  

Atsakyti

Daugiau skaityt ji nemoka 😂  

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 20, 11:16)
Šeimos skaudulius reikia spręsti pas pasichologus, psichoterapeutus ir kitais panašiais būdais, pvz.

Kishant pinigus visokiems parazitams pinigu ciulpikams pastebesit, kad jusu babkes baigiasi, o problemos lieka.
Ash stebejau, kaip podruzhkes gauna pagalba ish psichologu ir psichiatru. pasidario neadekvacios, tikros teletabes programuotos. Neimanoma po to bendrauti.

Na paimkim kokia problema, pavyzdziui ir panagrinekim, ka tie psichologai gali padet.

Na paimam mano skirybas su exe? Kaip pvz.

Ka tas pasichologas gali praeiti pakeisti ar dabarti? Vargu. Tai pisa zhmonems jie prota, plauna smegeneles ir itikinas kad shudas kvepia kaip tortas.
Po to tie zhmogeliai jau tokie teletabiai sugeba tik toliau babkemis sherti tuos psichologos, kaip Amerikoj, be ju jau gyvent negali.
Tai geriau pradetu gerti, kur kas pigiau nei psichologai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 20, 12:39)
Kishant pinigus visokiems parazitams pinigu ciulpikams pastebesit, kad jusu babkes baigiasi, o problemos lieka.
Ash stebejau, kaip podruzhkes gauna pagalba ish psichologu ir psichiatru. pasidario neadekvacios, tikros teletabes programuotos. Neimanoma po to bendrauti.

Na paimkim kokia problema, pavyzdziui ir panagrinekim, ka tie psichologai gali padet.

Na paimam mano skirybas su exe? Kaip pvz.

Ka tas pasichologas gali praeiti pakeisti ar dabarti? Vargu. Tai pisa zhmonems jie prota, plauna smegeneles ir itikinas kad shudas kvepia kaip tortas.
Po to tie zhmogeliai jau tokie teletabiai sugeba tik toliau babkemis sherti tuos psichologos, kaip Amerikoj, be ju jau gyvent negali.
Tai geriau pradetu gerti, kur kas pigiau nei psichologai

Geras psichologas galėtų tau tavo problemą nušviesti iš įvairiausių pusių ir įrodyti, kad ji nėra tokia didelė. Didžiausia problema juk iš viso negyventi, numirti ir nieko nepatirti.
Tiesiog nepataikai ant gero.
Atsakyti
LGBT. Paima realias problemas. Sakysim transeksualumas yra reali problema. Reta, bet reali. Taciau dabar ji davaryta iki apsurdo.

Visur viskas turi buti gristas realybe. Jei zhmogus neturi koju, tai vadinimas jo begiku nieko nepakeis. Jei zhmogus ubagas, tai vadinimas ji "Ponas milijonieriau" irgi nieko nepakeis, rodys, kad tai tikras psichas.
Taip pat vadinimas kokio Petro "Napoleonu" irgi nepadrys jo imperatorium.

Jei zhmogus atrodo, kaip vyras tai viskas. Aplinkiniu akyse jis vyras. Yra patycios itikinti zhmogu, kad padlaizhiavimas ir melas yra problemos sprendimas. Tai patycios ish aplinkiniu kai verciama aplinkiniai nesivadovauti sveiku protu.
Juo lab visuomet atsiranda koks vaikas kuris pasakys, kad "karalius nuogas". Ir ka ta vaika uzhmushti, kad nedalyvauja masinej beprotysteje?

Jus dar apie LGBT mazhai zhinot, ten psichoze vistoma iki kosminio lygio.
Kai ash buvau Vokietijoje tai jau pradejo kishti kazhkokius nonbinaries, kuriems lytis keiciasi pagal menulio faze ar veja.
Beprotystei ribu nera
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 20, 12:42)
Geras psichologas galėtų tau tavo problemą nušviesti iš įvairiausių pusių ir įrodyti, kad ji nėra tokia didelė. Didžiausia problema juk iš viso negyventi, numirti ir nieko nepatirti.
Tiesiog nepataikai ant gero.

Nznz koks psichologas imtusi nagrinet skirybu su ex problemas kai jau 15+ metu gyvenama kitoje santuokoje. Siustu pas psichiatra
Atsakyti

Dabar, papu maciau neblogu yra pirkt,uzsidedi ryte vakare nusiemi ,no problem.Galima atvirksciai . Nu su dziundze problem butu ,bet dauguma naudoja ana... anga . 

Tik partneri reikia rasti ,arba zmonos prasyti kad uzsidetu koki guminuka😁

Atsakyti