Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 20, 14:25)
Va kas gaunasi, kai šokama pagal Amerikos dūdelę. Amerika tai toli  o Europa dabar šiknoj  biggrin.gif

Tai taip. Reikėjo suktis savistoviai, o ne tikėtis, kad prikviesti juodžkiai dirbs. Aš gi iš karto sakiau, kad debilė ta Merkel ir ją palaikantys
Atsakyti

Matai, lengva jums Anglijoje kalbėti, kai ne prie jūsų sienų ruskiai gyvena. Kažin ar dabar norėtumei būti Ukrainoje. Atjungė rusų šaltinius ir tiek žinių. Gerai, kad dar kinų neatjungė ir koks aliexpress veikia ir netenka už vieną nusususį šunų bantuką 10 eurų pas mus mokėti smile.gif

Norejau filma paziuret ,pas rusus > neleido,, jusu zonoje negalima,, kazka tokio parase  :D​  cia internete

Atsakyti

Tai taip. Reikėjo suktis savistoviai, o ne tikėtis, kad prikviesti juodžkiai dirbs. Aš gi iš karto sakiau, kad debilė ta Merkel ir ją palaikantys

Mmm o tu zinai,kiek vokieciai priinvestave rusyne ? praktiskai,visur 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 20, 13:34)

Debilai mamkų aityšnikai visas nuotraukas panaikino, kurios buvo idetos per radikal.ru.

Jau nerandi kur talpinti tik pas ruselius.
Kas norejo tas ishsisaugojo, o kas mano, kad bus visda prieinama - tegu grauzia morka
Atsakyti

Kas nori padejuoti, visada ras dėl ko.

Atsakyti

radikal.ru   ,terorism.ru , kremlin .news , yandex , sputnik  . >tai cia visi liurbiai ir kvepuoja jais ,ir pasakoja koks laukia musu sviesus rytojus..Liurbius ir uzblokuos 😁

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 20, 14:57)
Kas norejo tas ishsisaugojo, o kas mano, kad bus visda prieinama - tegu grauzia morka

Debile, man niekan nerupejo kas ka sukurę, as visada renkuosi patogiausius saitus.
Atsakyti

aš tokių net nežinojau :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 20, 14:57)

kalbi visai kaip Šimonytė, tfu, Šėtonytė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 20, 15:43)
<p>aš tokių net nežinojau biggrin.gif </p>

radikal geras buvo įkelti foto, kad ir į tuos pačius forumus
tas mūsų part.lt kažkoks keistas, pasirenki pvz. įdėti avatarą "ilgam laikotarpiui". Kas tas ilgas laikotarpis? Net nenurodyta kiek biggrin.gif Tai natūralu tada, kad radikal patikimiau atrodė
Atsakyti
Patikimesnis, greitas ir suprantamas net montekristai.
Ir svarbiausia - be registracijos.
O tai rusu ar amerikiečių '- koks skirtumas? Kă, radikal pinigus pervedinejo karui, kad juos reikejo nusluoti nuo zemes pavirsiaus, o gal greiciau jie nenorejo dalintis pinigais su politiniais reketininkais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2022 - 15:13

Na, kiek kėliau, per part. Dzin, ne problema tai.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 20, 15:43)
<p>aš tokių net nežinojau biggrin.gif </p>

Tu isvis mazai ka zinai, kas nesusije su samajobų paieška.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 20, 16:08)
<p>Na, kiek kėliau, per part. Dzin, ne problema tai.</p><p></p>

Kodel as turiu kelti per tai, per kur tu keli? Tu kas cia tokia gyvenime, kas tokia pasaulyje?

16 metų detos nuotraukos kad issisaugotu juvelyrika susidomejusiems zmonems. 16 metu kruopsčiai rinktos nuotraukos pradangintos su visam. Parazitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2022 - 15:15