Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 19:26)
Moku, turiu MB

Ploju bis.gif Tikiu.
Atsakyti

tai ir klausiu kodel i Lt policija? ir ne as nieko nusiklastamo nerasau, taigi nerasiu mirksiukas.gif

netinka LT, kreipkis į UA ar JK, kur tik tau norisi

pati pasisiūlei o dabar pisinėjiesi

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 19:32)
O kam lutuke nori skust? Kad žinoti su kuo reikalų turi?

O ką moonte rašė? Nepatikimi saltiniai-Maurico FB.
Viskas nestabilu dabar. Todėl ir parašiau-ziuresim kas bus pirmadienį.
Moonte vien  ką šiandien rašė, tai puola, tai jau ne.

Ka as ir rasiau, urdos teisybe is serijos Moonte rase. Vsos padlos, nuo zodzio padlenke, kurios megsta sukciauti-manipuliuoti tekstu, yra dideles putino gerbejos. Aciu, urada, patvirtinai mano isvadas.

Moonte rase irgi, ir tai dudima zino, kad lutukes nuorodu principingai neatidarineju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 vasario 2022 - 19:36
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 18:56)
Cia tik tau skirti saltiniai.

Prašau 😁
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 19:35)
Prašau 😁

ACiu, uz tarnyste.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 19:36)
ACiu, uz tarnyste.

Prašom ♥️♥️♥️
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 19:37)
Prašom ♥️♥️♥️

Na nebuk chamka, kiba as dar pakartotinai tau turiu dekoti. TAu uzteks ir vieno karto, ir tai per daug.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 19:34)

Moonte rase irgi, ir tai dudima zino, kad lutukes nuorodu principingai neatidarineju.

Tai ir Asakos neatidarinejat? Ir postų jos neskaitot?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 19:26)
Mes norim Putino fašistinio režimo galo!!!!!

Paaukojant del to ukrainiecius? ju vaikus? doh.gif nera kitu budu? tu rimtai manai, kad jis veikia pats is saves vienas? doh.gif Tu bent isiavizduoji, kiek dar baisesniu uz Putina ten norinciu prie valdzios lovio?
Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 26, 19:34)
netinka LT, kreipkis į UA ar JK, kur tik tau norisi
pati pasisiūlei o dabar pisinėjiesi

man niekur nesinori, jum cia norisi net nezinot kas , nei suformuluot nesugebat be melu nieko biggrin.gif ...
Atsakyti

Paaukojant del to ukrainiecius? ju vaikus? doh.gifnera kitu budu? tu rimtai manai, kad jis veikia pats is saves vienas? doh.gifTu bent isiavizduoji, kiek dar baisesniu uz Putina ten norinciu prie valdzios lovio?

Ne asmens, o režimo!

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 19:39)
Tai ir Asakos neatidarinejat? Ir postų jos neskaitot?

Asakos atidarineju visada. Bet va Asaka, iterpusi nuoroda, dazniai ja pakomentuoja, ar itepria teksto dali, kuri ji mano, kad reikia atkreipti demesi. Man visada idomu kaip asmuo interpretuoja-suvokia pateikta teksta. Nes mes esame infividai ir ta pati teksta galime perskaityti skirtingai, nes deliojame skirtingus akcentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 vasario 2022 - 19:46
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 19:44)
Asakos atidarineju visada. Bet va Asaka, iterpusi nuoroda, dazniai ja pakomentuoja, ar itepria teksto dali, kuri ji mano esanti reiksmingu. Man visada idomu kaip asmuo interpretuoja-suvokia pateikta teksta. Nes mes esame infividai ir ta pati teksta galime perskaityti skirtingai, nes deliojame skirtingus akcentus.

Tai ką ten rašo?
Atsakyti