Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

man niekur nesinori, jum cia norisi net nezinot kas , nei suformuluot nesugebat be melu nieko biggrin.gif...

tai ko čia kaip užsikirtus plokštelė klausinėji "kur man kreiptis"?

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 26, 19:49)
tai ko čia kaip užsikirtus plokštelė klausinėji "kur man kreiptis"?</p>

skaityk diskusija nuo pradziu , nesikartosiu, biski atsilieki... neidomus visai narys esi, kazoks nuolat bukumas is taves dvelkia, nors daug ir nesneki...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 19:45)
Tai ką ten rašo?

Perskaitykite ir suzinosite. RAides pazistat.

Pradziai, mandagus zmones, pries reikalaudami, patys pasivargina ARGUMENTUOTAI PASIDALINTI SAVO IZVALGOMIS.

Na pacios tokie fintai jau man pazistami, jau vakar buvo, NEVA MOteKrista neskaite Remarko. Toliau bus slabo, neskaite fiii ir t.t.

Bet, tiesa sakant, man jusu, kaip asmens mintys sia tema neidomios. O jei dar saziningiau
Nemeluosiu, as pacios visiskai negerbiu, negerbiu kaip zmogaus, kuris manipliuoja tekstu, O TAI SUKCIAVIMAS, kaip zmogaus, kuris reiskia simpatijas sovietams, Putino rezimui.

Nesivarginkite man atsakineti, as puikiai zinau, kad meile man netrykstat, nes mes esame atipodai. Tiesiog, parasiau, kad zinotumet, as jau kaip ir perpratau pacios gebejimus mirksiukas.gif

NOrs, jei norite gali eilini karta pasilankstyti, ar dar koki ten vykrutasa padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 vasario 2022 - 20:00

skaityk diskusija nuo pradziu , nesikartosiu, biski atsilieki... neidomus visai narys esi, kazoks nuolat bukumas is taves dvelkia, nors daug ir nesneki...

tau reikia, tu ir skaityk, erudicija trykštanti mergaite iš rusų laivo.

tuščia diskusija su tavimi, esi kiaura kaip kibiras, kaip ir dauguma PSICHOPATO režimą palaikančių

Atsakyti

Šaunuoliai programišiai 🥰

https://www.alfa.lt/...obox=1645893571

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 vasario 2022 - 20:05
Vokietija pagaliau atsisuko i Ukraina, pradeda tiekti ginklus ir kitka...

Ukrainieciai sunaikino gelezinkelio begius, kurie junge Rusija ir Ukraina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 vasario 2022 - 20:11
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 19:58)
Perskaitykite ir suzinosite. RAides pazistat.

Pradziai, mandagus zmones, pries reikalaudami, patys pasivargina ARGUMENTUOTAI PASIDALINTI SAVO IZVALGOMIS.

Na pacios tokie fintai jau man pazistami, jau vakar buvo, NEVA MOteKrista neskaite Remarko.

Aha 😆
Aš ir pasidalinau-nestabilu, ziuresim pirmadienį- biržų darbo dieną. Gal todėl ir atjungė nuo Swift... Nzn., Matysime

Gal ir skaitė, bet pamiršo, rašiau gi. Nes jūs neigiat, kas ten parašyta.
Kokiu tekstų manipliuoju???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 26 vasario 2022 - 20:21

Bando stabdyt tankus

https://www.facebook...267385/?app=fbl

Atsakyti
Musu spaudoje raso apie tai, kad rusai gali panudoti termobarines bombas, kurias naudojo Chechenijoje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 20:43)
Paaukojant del to ukrainiecius? ju vaikus? doh.gif nera kitu budu?

O kokie kiti būdai kai tave puola? Ateitų putka nidos ir paleckio pakviestas mūsų vald-ios versti irgi sakytum nesiginti? Džiaugtumeis, kad atėjo "fašistinės valdžios" nuversti? Kaip lengva dangstytis valdžios nuvertimu. Demokratinėse šalyse valdžią renka tos šalies piliečiai, o ne agresyvus kaimynas.

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 21:05)
<p>Šaunuoliai programišiai 🥰</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.alfa.lt/mob/aktualijos/pasaulis/rusijai-programisiu-smugis-nulauztos-prezidento-ir-kitos-valstybines-svetaines-vietoje-rusiskos-tv-ukrainietiskos-dainos/247019/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1645893571'>https://www.alfa.lt/mob/aktualijos/pasaulis/rusijai-programisiu-smugis-nulauztos-prezidento-ir-kitos-valstybines-svetaines-vietoje-rusiskos-tv-ukrainietiskos-dainos/247019/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1645893571</a></p>

Prieš kelias minutes sūnus papasakojo biggrin.gif . Tiesa, klausiau ar mokykloje pamokose kas nors kalbama ta tema, tai taip, mokytojos pasmerkė putino režimą.
Atsakyti

Musu spaudoje raso apie tai, kad rusai gali panudoti termobarines bombas, kurias naudojo Chechenijoje.

Gali...

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 26, 20:54)
Tiesa, klausiau ar mokykloje pamokose kas nors kalbama ta tema, tai taip, mokytojos pasmerkė putino režimą.

Mūsų mokykloje uždrausta apie tai kalbėti. Nes kai kurie vaikai namuose net verkė.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 21:00)
Gali...</p>

O branduolini? Negali?
Aš dabar pagalvojau kaip moonte visaip teisino Japonijos atomini bombardavima civilių. O kaip dabar, moonte, ar nereikėtų pasielgti taip pat RU su vaikais, senukais, nesciomis moterimis.. A, moonte?
Atsakyti