Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 09 27, 16:14)
Drauges šuo su dokumentais mirė 9 metu, nuo odos vėžio. Mano kiemsargis visiškai neserga, po kelių metų bus dvigubai vyresnis (tfu, tfu, tfu).

Taip. Aš aną rudenį/žiemą ruošiantis pirkti peržiūrėjau turbūt visą Ingrusą. Tai ten yra nemažai mirties datų pažymėta. Na tai situacija apverktina. Gražiausi iš pažiūros net patinai, kurie negimdo išgyveno po 7-9 metus tik... Yra tik ir po 4 metus išgyvenusių. Na ir ką tu gali argumentuoti tada tam, kuris perka be dokų? Būsi atsakingas tada, kai numirs.
Tegu visi pagal širdies balsą renkasi, svarbu kad mylėtų. Aš kai pasižiūriu kokius baisius giria, kad gražūs, tai savo net nerodau, nes iš pavydo mirtų nuo grožio. Tai tegu jie ten tais drambliukais grožisi į sveikatą. O sveikatos jie turi, gana ilgai tie netikri gyvena visgi
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 27, 16:14)
Drauges šuo su dokumentais mirė 9 metu, nuo odos vėžio. Mano kiemsargis visiškai neserga, po kelių metų bus dvigubai vyresnis (tfu, tfu, tfu).

kiek skaiciau tyrimu, tai bendrai paemus veisliniu ir neveisliniu sveikata panasi, tiek, kad veisliniai dazniau serga genetinem ligom.

siais laikasi tiek paliktu tu suniuku, kad uzsisakineti sau veislini man kazkaip ne kaip atrodo, nors gal ir noretusi biggrin.gif
bet kai pasiziuri i tu paliktu akis, ar paskaitai istorijas, verkti norisi...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 27, 16:21)
Čia tas britas, kur pavasarį paliko šeimą dėl ukrainietės. Na ar ne karma? Karštos tos moteris  biggrin.gif
"Savo dviejų vaikų motiną dėl jo namuose apsigyvenusios ukrainietės palikęs britas jau spėjo su ja išsiskirti.
Tačiau jo buvusi partnerė britė jau pareiškė nė neplanuojanti jo priimti atgal ir sako iš pat pradžių žinojusi, kad „tai jiems baigsis katastrofa“.
..britas sako, kad išsiskyrė su Sofija ir išvarė ją iš jų nuomojamų namų dėl to, kad mergina esą piktnaudžiavo alkoholiu, peiliu apgadino namų sieną ir trukdė vyrui bendrauti su dukromis.
Daugiau nebegaliu pakęsti jos įžeidinėjimų ir pykčio. Dėl jos palikau Lorną ir du savo vaikus ir dėjau visas pastangas, kad padėčiau mums likti kartu. Aš taip sunkiai dirbau, kad šie santykiai veiktų. ... Taip, aš jaučiausi ir maniau, kad esu ją įsimylėjęs. Bet yra ir tokia jos pusė, su kuria tiesiog nebegaliu ilgiau taikstytis. Ji būna pikta ir agresyvi“, – pasakojo vyras.."

Kazkur skaiciau tyrimu duomenis, kad vyrai, palikę pirmas žmonas, tik nenoredami apsikvailinti, likti durniaus vietoje zmoniu akyse, gyvena su antromis zmonomis, nors jos ir, pasirodo!! biggrin.gif , daug prastesnės už pirmasias.

Musu Idomučios atvejis, manau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2022 - 15:26

Naujos gali isjungti sau sliluma arba pasijungti anksciau kada nori?

anks2iau tai ne. Bet gali jungt, gali nejungt. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 27, 16:22)
kiek skaiciau tyrimu, tai bendrai paemus veisliniu ir neveisliniu sveikata panasi, tiek, kad veisliniai dazniau serga genetinem ligom.

Jo, tas tiesa del genetiniu ligu. Patvaresni ir ne tokie lepůs yra dvarniaškos
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 27, 16:10)
Bet dabar nesuprasi kur jie gali uzpulti. Va ir Anglijoje užpuolė:
"Vienas nardytojas, kaip manoma, buvo apkandžiotas ryklio per itin retą incidentą prie Anglijos pietinių krantų"
ir Airijoje, nors ir nepavojingi:
"Airijoje paplūdimiu ir šiltu jūros vandeniu besidžiaugiantys poilsiautojai užfiksavo neįprastą vaizdą – ryklius visai šalia žmonių."

tai ten i atlanto puse, buna ten tokiu nepavojingu rykliu daznai, basking sharks vadinasi, jie zmogui visai nepavojingi, bet aisku butu nejauku, tu baltuju nesu girdejusi, kad butu.
https://www.youtube....DiscoverIreland

Buna cia net suzvejoja tu mazu ryliuku, delfinu galima pamatyti, ruoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2022 - 15:30

tai ir sakau kad keisti prioritetai, kad nuspikrti is PC eina dirbti palikusios mazus vaikukus, vietoj to, kad su jais kartu kazka uzsiauginti.

apleidau? blink.gifka cia dabar nusisnekejai, nuolat bendraujam beveik kas dien, nuolat atvazuoja pas mus.
Ne, nejauciu nuoskaudos del drazelio, nes tuo metu dauguma taip gyveno ir tai atrode normalu, nebuvo nei knygu apie vaiku psichologija ir t.t. JI dare, kas mane geriausia tuo metu, be to ji dirbo tame pat darzelyje, tai mama matydavau ir ten mirksiukas.gifBet savo vaiku nevedziau i darzeli, nes su mama tikrai geriau, lankem burelius ir tikrai smagiai gyvenom, gal irgi klydau del kai ko, bet stengiausi kaip geriau.
Papildyta:
tai va ka ir sakau, bute gyveni kaip skruzdelyne vienas nuo kito labia priklausomas...kaip tai gali patikti? unsure.gif

as maniau, kad yra minimali norma, kuria gali prisukti, bet ne is vis isjungti siluma, ne?

Nzn, man kaimynai netrukdo aš jiems netrukdau, vaikai draugų turi, ir dabar va penkios mergos kambary. Kotedže kokiam man nejaukiau būtų.

Nėra, sukam kiek norim, manom, kad reikia. Bendros patalpos kas kita.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 27, 16:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72996954" data-time="1664283658"><div><p>Naujos gali isjungti sau sliluma arba pasijungti anksciau kada nori?</p></div></blockquote><p>anks2iau tai ne. Bet gali jungt, gali nejungt. </p>

Uz pensininkus, kuriwms yra nuolaidos ir socialinius, jus mokate, durnele, tai iskaiciuojama I bendra apsildyma ir isdalinama visiems name po lygiai..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 27, 16:24)

Musu Idomučios atvejis, manau  biggrin.gif

Tau visai i senatve atmintis shlubuoja. Nei ash palikau ex nei buvau jei neishtikimas, ji buvo vienintele ir galvojau gyvent visa laika.

Taigi - ne mano pasirinkimas... lygini mane su patinais kurie uzhruroja
Atsakyti

beje, Montekrista. Bijau, kad išsipildys vieno kaimyno žodžiai, kad nebūtinai su dokumentais gyvens ilgiau. Jis irgi turi tokį pavyzdį pas draugus, kad bedokumentė pergyveno dokumentuotą. Kaip ir jo šuo serga vis nuo 5 metų su dokais, kurio laukė virš metų.
Mano mažoji žiauriai jautri, o senosios su plyta neužmuši. Manau, kad gal ne tiek dokumentai ar ne dokumentai patys kalti, o laikmetis, kuris eina tik žemyn. Juk linijos jau nn metų sausiaku nušertos, skiepais nuskiepytos. Na kiek gali tiek vargšai maži kūneliai atlaikyti? Bedokumenčiai gal mažiau lėlytiniai, bet tikrai šuniokai, o tą dokumentuotą kaip krištolinę turiu laikyti unsure.gif

tai visko gali  ūti, nė nesirengiu nuginčyti. BET esu kategoriškai prieš daugintojus. Niekaip jų nepalaikysiu ir nepalaikau. Man gaila jų kalių. 

Atsakyti

tai ko taupai ir perki iš daugintojų? Kiek tavo šuo kainavo, jei ne paslaptis? :)

Dabar pagrysk ,ko skiriasi tie visi daugintojai.....

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 27, 16:28)

Buna cia net suzvejoja tu mazu ryliuku, delfinu galima pamatyti, ruoniu.

Mano vyras du kartus I metus gaudo ryklius. Bet visus turi paleisti stgal I vandenyną.
Atsakyti