Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Drauges šuo su dokumentais mirė 9 metu, nuo odos vėžio. Mano kiemsargis visiškai neserga, po kelių metų bus dvigubai vyresnis (tfu, tfu, tfu).

vienas rūkė kaip kaminas 90 metų, o kita nerūkiusi numirė nuo plaučių vėžio 42. Ir? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 27, 16:28)
Nzn, man kaimynai netrukdo aš jiems netrukdau, vaikai draugų turi, ir dabar va penkios mergos kambary. Kotedže kokiam man nejaukiau būtų.</p><p>Nėra, sukam kiek norim, manom, kad reikia. Bendros patalpos kas kita.</p>

tai ir sakau visi turim savo prioritetus ir kas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 27, 16:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72996957" data-time="1664284069"><div><p>beje, Montekrista. Bijau, kad išsipildys vieno kaimyno žodžiai, kad nebūtinai su dokumentais gyvens ilgiau. Jis irgi turi tokį pavyzdį pas draugus, kad bedokumentė pergyveno dokumentuotą. Kaip ir jo šuo serga vis nuo 5 metų su dokais, kurio laukė virš metų.
Mano mažoji žiauriai jautri, o senosios su plyta neužmuši. Manau, kad gal ne tiek dokumentai ar ne dokumentai patys kalti, o laikmetis, kuris eina tik žemyn. Juk linijos jau nn metų sausiaku nušertos, skiepais nuskiepytos. Na kiek gali tiek vargšai maži kūneliai atlaikyti? Bedokumenčiai gal mažiau lėlytiniai, bet tikrai šuniokai, o tą dokumentuotą kaip krištolinę turiu laikyti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai visko gali  ūti, nė nesirengiu nuginčyti. BET esu kategoriškai prieš daugintojus. Niekaip jų nepalaikysiu ir nepalaikau. Man gaila jų kalių. </p>

Veisėjai kazkaip kitaip šunis kergią? Skersai ar išilgai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 27, 16:22)
kiek skaiciau tyrimu, tai bendrai paemus veisliniu ir neveisliniu sveikata panasi, tiek, kad veisliniai dazniau serga genetinem ligom.

siais laikasi tiek paliktu tu suniuku, kad uzsisakineti sau veislini man kazkaip ne kaip atrodo, nors gal ir noretusi  biggrin.gif
bet kai pasiziuri i tu paliktu akis, ar paskaitai istorijas, verkti norisi...

aš ir verkiu, labai galiu, bet aš labai žmogus estetas, man labai reikia gražaus, negaliu kitaip...
prieglaudose na aš tokių nerandu, jei būna norima veislė, tai jie labai apleisti, todėl aš tik remiu prieglaudas, esu ir padėjusi gyvai
Atsakyti

kiek skaiciau tyrimu, tai bendrai paemus veisliniu ir neveisliniu sveikata panasi, tiek, kad veisliniai dazniau serga genetinem ligom.

siais laikasi tiek paliktu tu suniuku, kad uzsisakineti sau veislini man kazkaip ne kaip atrodo, nors gal ir noretusi biggrin.gif
bet kai pasiziuri i tu paliktu akis, ar paskaitai istorijas, verkti norisi...

:D Ai.

tai neverk, o imk vieną ir priglausk. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 27, 16:14)
Vyriausybė  biggrin.gif  greiciausiai.

Pries isporceliyojant sodybą, labai keistas buvo vyriausybes vyru sujudimas, vaziavo vienas paskui kitą I Londoną. Dar gi patys esam buve susitikimuose su jais. Kalbos buvo apie ora ir bites. Kaip tik tada su vyru pagalvojom, kad kas cia juos gali masinti išeivijoje. Ir tik bac po metu ir nebeliko musu sodybos prie Gilford'o.  biggrin.gif Sutapimas? Gali buti...o gal ir ne...

aisku nesutapimas, kazkam labai gerai nubyrejo... unsure.gif
Atsakyti

Veisėjai kazkaip kitaip šunis kergią? Skersai ar išilgai?

yra reikalavimai, kas kiek galima kergt. Ir sąlygos, žinoma, normaliam veislyne ne daugintojo.

Atsakyti

tikrai ne fakta, kad gyvens ilgiau, cia labai priklauso nuo paciu zmoniu tas suskirstymas veisimas ir dauginimas gi labai salyginis is esme svyksta tas pats sukergiama patele su patinu ir gimsta suniukai. Tai daug kas priklauso nuo tevu, ju sveikatos, genu, laikymo salygu, maitinimo ir t.t. Tiek gerai teik blogai gali buti bet kuriuo atveju.
Zinoma dokumentai dazniau gal uztikrina, kad bus bent mininmaliu standartu laikomasi, bet ka as zinau, veisejai su ten n sunu buna laiko ir 7, 10 sunis veislyne ar seima laikanti pora suniuku ir kartais leidzianti jiem susiporuoti.
mano pazystama neseniai sugalvojo isigyti antra suni patele savo patinui veisliniam, o patele be dokumentu, sako bus drauge na ir dar sugalvojo suniuku susilaukti, jiem leido susikerkti, ispardave suniukus, jie ten kaip karaliai gyveno, o dabar sterializuos kale. Gal ir ne visai gerai taip, as jai sakiau, jei jau perki pirk ir patele veisline, isimsi suniukam dokumentus, bet jai pasirode kitaip geriau biggrin.gifnors ta patele kainavo ne ka maziau.

Bet tie suniukai tikrai buvo priziureti ir veterinaras juos tikrino, ir cipus sudejo, suvakcinavo ir maistas geriausias ir net namuka savo didziuli turejo. Kai i veisejus kartais paziuriu vos ne tvartuose gyvena ten grupe sunu, nei ismyleti, nei demesio jiem pakankamai. Tai tikrai ne faktas, kad jei su dokumentais butinai sveikesnis ir geresnis, reikia ziureti ir pati veiseja, nuvykti i namus, paziureti, kaip priziurimi, dresuojami suniukai, o ne tik kaip kai kurie is uzsienio parsisiuncia bele dokumentai yra...

ir zinoma kaip augins, kaip maitins, kaip pRIziures, ir is blogos pradzios visai gaunasi kartais gerai, kita pazystama visai nezinodama apie tas daugyklas nusipirko suniuka, ne ji, o dukra suaugusi, sako paskui mums garda skambino, paeme parodymus, seniau tikrai zmones apie tokius dalykus nesusigaude, buvo skelbimas, nuvyko ir nusipirko, jau senas tas suniukas dabar visai sveikas ir viskas jam gerai.

O masina buvo nupirke tam suniukui?😁

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 27, 16:29)
Tau visai i senatve atmintis shlubuoja. Nei ash palikau ex nei buvau jei neishtikimas, ji buvo vienintele ir galvojau gyvent visa laika.

Taigi - ne mano pasirinkimas... lygini mane su patinais kurie uzhruroja

Nebutina tau palikti. Prie ko cia palikimas? As rasau, kad antroji nedatempia iki pirmosios lygio, bet vistiek su ja gyveni.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 27, 16:21)
Čia tas britas, kur pavasarį paliko šeimą dėl ukrainietės. Na ar ne karma? Karštos tos moterys  biggrin.gif
"Savo dviejų vaikų motiną dėl jo namuose apsigyvenusios ukrainietės palikęs britas jau spėjo su ja išsiskirti.
Tačiau jo buvusi partnerė britė jau pareiškė nė neplanuojanti jo priimti atgal ir sako iš pat pradžių žinojusi, kad „tai jiems baigsis katastrofa“.
..britas sako, kad išsiskyrė su Sofija ir išvarė ją iš jų nuomojamų namų dėl to, kad mergina esą piktnaudžiavo alkoholiu, peiliu apgadino namų sieną ir trukdė vyrui bendrauti su dukromis.
Daugiau nebegaliu pakęsti jos įžeidinėjimų ir pykčio. Dėl jos palikau Lorną ir du savo vaikus ir dėjau visas pastangas, kad padėčiau mums likti kartu. Aš taip sunkiai dirbau, kad šie santykiai veiktų. ... Taip, aš jaučiausi ir maniau, kad esu ją įsimylėjęs. Bet yra ir tokia jos pusė, su kuria tiesiog nebegaliu ilgiau taikstytis. Ji būna pikta ir agresyvi“, – pasakojo vyras.."

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokas per asaras
Atsakyti

yra reikalavimai, kas kiek galima kergt. Ir sąlygos, žinoma, normaliam veislyne ne daugintojo.

Pasiskaityk vet.reikalavimus 

Atsakyti

Uz pensininkus, kuriwms yra nuolaidos ir socialinius, jus mokate, durnele, tai iskaiciuojama I bendra apsildyma ir isdalinama visiems name po lygiai..

pas mus nėra pensininkų. Namas šiltas, tad niekam bėdų nekyla :) Niekas nesišildo daugiau, nei jam būtina. 

Atsakyti