ar mylintis vyras reikalasu sekso, kaip pareigos, jei moteris pasakys, kad nenori?
tu daznai seksu uzsiimi kai nenori?

tai nekelia LIetuvoje mokescius niekam ar tikrai?
Papildyta:tai jie pre geju gal prisijungia visi i ta pacia grupe?
Papildyta:
yra jis ta rases, tik jam manau viena nedasyla, kad moteriai lytinis aktas gali buti atgrasus, jei ji nera jam pasiruosusi, o pasiruosima siulo paciai pasidaryti, kas man skamba kaip kok siskrypimas, na bet kiek zmoniu tiek ju nuomoniu....kiekveinas durnius savaiip is proto eina...
štai ką tu rašei.
Būna tokių (pyp), kurie geba tik save mylėt... O kas dėl stengimosi, tai tam net meilė nėr būtina. Teisingai mąstantis vyras visada stengsis dėl moters
visiškai sutinku.
Meilė būna visokia, ji priklauso nuo pačio žmogaus vidaus. Bet net ir labiausiai mylintis gali nemokėti but gerų meilužių, ypač jei moteris nieko vyrui nesako kas jai patinka ir kas ne... Ir visada tik bele kokioj būsenoje duoda anksčiau ar vėliau ji pradės iš vis sekso nenorėti.
sakyt, kad moteris ir nenorėdama turi duoti vyrui ar ten is meilės ar pareigos ar dar ko man yra visiškas briedas ir moters negerbimas.
Juk gera kai abiem gera.
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
visiškai sutinku.
Meilė būna visokia, ji priklauso nuo pačio žmogaus vidaus. Bet net ir labiausiai mylintis gali nemokėti but gerų meilužių, ypač jei moteris nieko vyrui nesako kas jai patinka ir kas ne... Ir visada tik bele kokioj būsenoje duoda anksčiau ar vėliau ji pradės iš vis sekso nenorėti.
sakyt, kad moteris ir nenorėdama turi duoti vyrui ar ten is meilės ar pareigos ar dar ko man yra visiškas briedas ir moters negerbimas.
Juk gera kai abiem gera.
Tiek, kad kai iš esmės viskas yra ok poroje, tai moteriai nesunku ir nėra diskomforto seksu užsiimti ir be didelio jos noro. Tiesiog kai to nori vyras, nes psichologiškai jis jai labai artimas.
Nu ir šaraškino kontora. Jei tu nesi oficialiai idarbintas, tai tu nemoki mokesciu saliai, kuri tave maityna. Fu šlykštu. Tie jauni ka t8k ba8ge uz tavedasimt kartu daugiau zino, uzsisedejusi pennc8n8nką nešvarioje imoneje. Del to jaunu nepriima, nes yra seni, kurie sutinka juodai dirbti.
Papildyta:
Pisamos mėsos logika.
Anaiptol