Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 30, 16:05)
Tiek, kad kai iš esmės viskas yra ok poroje, tai moteriai nesunku ir nėra diskomforto seksu užsiimti ir be didelio jos noro. Tiesiog  kai to nori vyras, nes psichologiškai jis jai labai artimas. </p>

Ne didelis ar mazas noras cia esme, na buna gi dienu kartais nu kai is vis nesinori, menesines pvz ar koks stresas ar siaip negaluoji, nu kas visai su vyru nesusije, nu nejau jau taip visada 24/365 nori? As tai ne, buna noriu, buna kartais visai ne, bet kai nenoriu, padaro vyras koki masaziuka, pasisnekam atsipalaiduoji ir tada ziurk ir uzsinori biggrin.gif arba buna visai nieko nenori arba buna labai nori ir ten ir greitukas buna super. Nu mes gi ne kokie sex robotai, visaip buna ir per diena ir per metus ir su amzium tie norai labai kinta. Manau vyram lygiai taip pat, vyresniem nei 18 biggrin.gif Ka reiktu prievartaut vyra, davai as noriu atlik man cia ir dabar pareiga savo lotuliukas.gif

beja man nera neutralumo , kaip sakai "nera diskomforto", man tokios busenos nera sekse, man arba labai gera, malonu arba viskas erzina ir nemalonu, na buna pvz kai jau labai daug ir gerai pasimyli , tai paskui jau buna visko per daug ir nieko nesinori kelias dienas biggrin.gif arba menesio eigoje buna dienos kelios, kai viskas erzina visi prisilietimai ir nieko nesinori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugsėjo 2022 - 18:56
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 30, 17:30)

Pasakas sek teletabėms.

Tai ne pasakos. Buvau paemes sveikatos draudima is UK, nunesiau i Vokietijos ligoniu kasas ir as buvau draustas ir MB.
Kitais metais kai norejau pratesti - paprasyti surasyti datas kada atvykstu ir ishvykstu ish UK. Tas datas jie turi savo kompuose, karta jau buvo tikrine.
Tai as surasiau kaip yra...
Jie parase, kad kadangi UK butnu tik trumpai tai turiu moketi mokescius ten kur gyvenu ir man draudimo neduos. Tai vel UK gyventojas patapau.
Ir buvau iki Brexito termino. Pasirodo, kad tax allowance galioja tik UK rezidentams. Kol buvo EU tai galiojo ir EU rezidentams. Todel jei toliau deklaruociau vieta UK po Brexit o ten negyvenciau tai jau pataptu mokestinis sukciavimas. Uz tai galima sulaukt normaliu baudu.

Tai sefas sutiko kad dirbciau kaip contractor. LT mokesciu moket reikia nedaug tai pajamos pakilo ryskiai

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 30, 19:52)
Ne didelis ar mazas noras cia esme, na buna gi dienu kartais nu kai is vis nesinori

prie ko cia norisi...
Pagulek ir pasakyk kad vyras greiciau baigtu
Atsakyti

Tai ne pasakos. Buvau paemes sveikatos draudima is UK, nunesiau i Vokietijos ligoniu kasas ir as buvau draustas ir MB. Kitais metais kai norejau pratesti - paprasyti surasyti datas kada atvykstu ir ishvykstu ish UK. Tas datas jie turi savo kompuose, karta jau buvo tikrine. Tai as surasiau kaip yra... Jie parase, kad kadangi UK butnu tik trumpai tai turiu moketi mokescius ten kur gyvenu ir man draudimo neduos. Tai vel UK gyventojas patapau. Ir buvau iki Brexito termino. Pasirodo, kad tax allowance galioja tik UK rezidentams. Kol buvo EU tai galiojo ir EU rezidentams. Todel jei toliau deklaruociau vieta UK po Brexit o ten negyvenciau tai jau pataptu mokestinis sukciavimas. Uz tai galima sulaukt normaliu baudu. Tai sefas sutiko kad dirbciau kaip contractor. LT mokesciu moket reikia nedaug tai pajamos pakilo ryskiai [b]Papildyta:[/b] prie ko cia norisi... Pagulek ir pasakyk kad vyras greiciau baigtu
As apie tai jau parašiau, paskaityk. O ir mano vyras visiškai taip nenori, jam tai irgi būtų nekoks jausmas šitaip elgtis, jam didžiulis malonumas, kai man malonu. Idomucia, tu kaip uztrugusi plokstele nesuvoki kad neuztenja normaliam vyrui tik įkišti ir nuleisti, tam ir rankos užtenka. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugsėjo 2022 - 19:40
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 30, 19:58)
Tai ne pasakos. Buvau paemes sveikatos draudima is UK, nunesiau i Vokietijos ligoniu kasas ir as buvau draustas ir MB.
Kitais metais kai norejau pratesti - paprasyti surasyti datas kada atvykstu ir ishvykstu ish UK. Tas datas jie turi savo kompuose, karta jau buvo tikrine.
Tai as surasiau kaip yra...
Jie parase, kad kadangi UK butnu tik trumpai tai turiu moketi mokescius ten kur gyvenu ir man draudimo neduos. Tai vel UK gyventojas patapau.
Ir buvau iki Brexito termino. Pasirodo, kad tax allowance galioja tik UK rezidentams. Kol buvo EU tai galiojo ir EU rezidentams. Todel jei toliau deklaruociau vieta UK po Brexit o ten negyvenciau tai jau pataptu mokestinis sukciavimas. Uz tai galima sulaukt normaliu baudu.

Tai sefas sutiko kad dirbciau kaip contractor. LT mokesciu moket reikia nedaug tai pajamos pakilo ryskiai

Papildyta:
prie ko cia norisi...

Tu rimtai kazkoks debilas pasidarei. Tai gi rasei 'jokios darbo sutarties neturiu, pagal draugiska susitarima, mes vienas kitu pasitikime' As tau atrasiau - mokesciu nemoki, jei darbo sutarties neturi. Paskui jau rasai 'as esu kontraktorius'.. be darbo sutarties tu esi nulis ant pagaliuko. Kur tu priklausai ir ka cia bandai nusirasyti - jau neidomu. Daugiau neatrasinek savo teletabisku gliuku.

Tu savo daunei bobai tik gali tai pasakyti, kad ji paguletu. Normaliai moteriai tu to nepasakytum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2022 - 19:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 30, 19:58)
prie ko cia norisi...

tu sexą tapatini su kasdieniu valgiu ar kokiu dantų kasdieniu išsivalymu? unsure.gif
suprasčiau, kad vyras pasakytų: na išsivalyk dantis, kad ir kaip tau blogai, kad ir kaip nenori, nes juk negera bus taip atgulus arba tarkime nu nemokėtų visai valgyti gaminti ir paprašytų, kad nu pasistenk, sukaupk jėgas, būk gerutė, pagamink, aš badauju...
priminsiu tau, kad pvz. vienuoliai kokie, atsiskyrėliai kalnuose iš viso be sekso gyvena n metų ir ką? miršta?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 30, 20:40)
As tau atrasiau - mokesciu nemoki, jei darbo sutarties neturi. 

Tu savo daunei bobai tik gali tai pasakyti, kad ji paguletu. Normaliai moteriai tu to nepasakytum

Tu rimtai tupa
1. perveda pinigus i banko saskaita, parasho i HMRC, kad sumokejo kontraktininkui ir mokesciu nemoki? Taigi dabar dauguma shaliu mokesciu inspekciju dalinasi tokia info.
Pas mane banko saskaito iplaukos is imones, cia nieko nenuslepsi, cia ne grynais i delna.

2. Slepkis su savo normaliom bobom, eina jos nx. Man turi buti YPATINGA, atsidavusi, normali man netinka, tegu eiliniai diedai tokias glamzho

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 30, 20:50)
tu sexą tapatini su kasdieniu valgiu ar kokiu dantų kasdieniu išsivalymu? unsure.gif
suprasčiau, kad vyras pasakytų: na išsivalyk dantis, kad ir kaip tau blogai, kad ir kaip nenori, nes juk negera bus taip atgulus arba tarkime nu nemokėtų visai valgyti gaminti ir paprašytų, kad nu pasistenk, sukaupk jėgas, būk gerutė, pagamink, aš badauju...
priminsiu tau, kad pvz. vienuoliai kokie, atsiskyrėliai kalnuose iš viso be sekso gyvena n metų ir ką? miršta?

Netapatinu, bet tai fiziologinis poreikis vyrui. O moterims poreikis tik toms kurios vyrishku hormonu daug turi.
Jei neturi tai tas seksas visai neidomus arba be jo galima apseiti.
Man reikia moterishkos moters, galima susipazhinus atlikti kraujo tyrima, bet matosi pagal plaukuotuma. Jei plaukai auga ant koju tai reishkia turi daug vyrishko hormono.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 30, 21:07)
Netapatinu, bet tai fiziologinis poreikis vyrui. O moterims poreikis tik toms kurios vyrishku hormonu daug turi.
Jei neturi tai tas seksas visai neidomus arba be jo galima apseiti.
Man reikia moterishkos moters, galima susipazhinus atlikti kraujo tyrima, bet matosi pagal plaukuotuma. Jei plaukai auga ant koju tai reishkia turi daug vyrishko hormono.

Labai tu primityviai su tais plaukais. Maniau, kad daugiau žinai ta tema, pats gi hormonus vartoji. Kiek mano žinios siekia, tai daug plaukų pas ir labai frigidišką moterį gali būti, paprasčiausiai nuo hormonų sutrikimo.
Ir į vyrus tu žiūri kaip į primityvus. Tu net neįsivaizduoji kokių jausmingų vyrų būna ir kiek gali dėl moterų padaryti. Su sulaužytom visokiom gyvena, pvz. po kokių sudėtingų avarijų, operacijų slaugo ir net negalvoja tuo metu apie seksą. Va čia tai tikra meilė ir atsidavimas, o ne tavo minimi įkišimai. Realiai tas pats ir iš moters pusės. Turėtų ir toliau mylėti vyrą, net jei jis netektų organo tarkime. Ne organą gi riekiia mylėti, o žmogaus sielą. Galbūt bedieviems to nesuprast? Nežinau... Vargšai jūs žmonės tada
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 30, 21:07)
Tu rimtai tupa
1. perveda pinigus i banko saskaita, parasho i HMRC, kad sumokejo kontraktininkui ir mokesciu nemoki? Taigi dabar dauguma shaliu mokesciu inspekciju dalinasi tokia info.
Pas mane banko saskaito iplaukos is imones, cia nieko nenuslepsi, cia ne grynais i delna.

2. Slepkis su savo normaliom bobom, eina jos nx. Man turi buti YPATINGA, atsidavusi, normali man netinka, tegu eiliniai diedai tokias glamzho

Eik, eik...juokdarys biggrin.gif . Jis ,neturedamas darbo sutarties, oficialiai idarbintas...pagal pasitikėjimą (kaip pats rasei) biggrin.gif . biggrin.gif .Slepkis po lapais.

Nuuuuuu, butu svieto pabaiga, jei normalioms moterims pradetu patikti lovoje vartytis su vištgaidžiais. Labai gerai, kad normaliems vyrams patinka normalios. As tik visomis penkiomis už tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2022 - 20:17
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 30, 21:11)
Labai tu primityviai su tais plaukais. Maniau, kad daugiau žinai ta tema, pats gi hormonus vartoji. Kiek mano žinios siekia, tai daug plaukų pas ir labai frigidišką moterį gali būti, paprasčiausiai nuo hormonų sutrikimo.
Ir į vyrus tu žiūri kaip į primityvus. Tu net neįsivaizduoji kokių jausmingų vyrų būna ir kiek gali dėl moterų padaryti. Su sulaužytom visokiom gyvena, pvz. po kokių sudėtingų avarijų, operacijų slaugo ir net negalvoja tuo metu apie seksą. Va čia tai tikra meilė ir atsidavimas, o ne tavo minimi įkišimai. Realiai tas pats ir iš moters pusės. Turėtų ir toliau mylėti vyrą, net jei jis netektų organo tarkime. Ne organą gi riekiia mylėti, o žmogaus sielą.

Aha smile.gif
As irgi labai gerai situacijas zhinau, kai netenka vyrishko organo ir isigyja moterishka. Vienetai tik pasidaro lesbietemis ish meiles. Va ir sielos mylejimas.

Matai man teko susidurti su ivairiomis situacijomis ir paciam ir podruzhkes pasidalina.

Gerai, galim pabaigti apie ta "davima". Analogishkas klausimas:
Kuri cia toliau gyventu ir myletu vyra jei jis taptu moterimi? Juks sielos niekas neishoperuoja?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 30, 21:16)
Eik, eik...juokdarys  biggrin.gif . Jis ,neturedamas darbo sutarties, oficialiai idarbintas...pagal pasitikėjimą (kaip pats rasei)  biggrin.gifbiggrin.gif .Slepkis po lapais.

Uk as isdirbau gal 5 metus be jokiu sutarciu, po to shefas liepe kazhkokia pasirashyt. Yra HMRC irashai visi, kaip sakai PENCIJAI prireiks.

Dabar dirbu pagal kontrakta o ne kaip employee.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 30, 21:23)

Uk as isdirbau gal 5 metus be jokiu sutarciu, po to shefas liepe kazhkokia pasirashyt. Yra HMRC irashai visi, kaip sakai PENCIJAI prireiks.

Dabar dirbu pagal kontrakta o ne kaip employee.

Eik nx. Rasei kad be sutarties dirbi, nes jau labai nysusvietnai pasitikit vienas kitu.

Karoče, baik malti šūdą. Atsibodai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 30, 21:23)
Gerai, galim pabaigti apie ta "davima". Analogishkas klausimas:
Kuri cia toliau gyventu ir myletu vyra jei jis taptu moterimi? Juks sielos niekas neishoperuoja?

Aš tiesiog nesuprantu to "tapimo moterimi", man čia liga, žiūrėčiau kaip į sergantį, jei užsinorėtų papų, pūtės. Kitas dalykas, jei žmogui sutriktų hormonai ir nepadėtų niekas: vaistai, papildai, sportas ir pan. Priimi tai kaip "karmą" tiesiog, kad vyras nebepajėgus. Bet jei jis netampa pamišėliu visišku, pavojingu ir puldinėjančiu, jei jis toliau, kad ir kaip jam nemalonu būtų stengtųsi išlikti žmogumi. Suprantama, kad gali būti depresijos ir pan. Bet žmogus turi stengtis vis tiek iš to išeiti, nes kaip pats sakai reikia gi stengtis dėl šeimos, neapsunkinti kito jei tik įmanoma.
Papildyta:
Man atrodo, kad vyresniame amžiuje nnn porų per pasaulį taip gyvena, kai ypač itin nutukę vyrai nieko ten nebepadaro žmonoms. Taigi joks čia ne stebuklas ir ne kokios išrinktosios tos moterys. Gal net pačios kaltos, kad visai negamino ir šūdą į namus pirkdavo vietoje maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 30, 21:33)
Aš tiesiog nesuprantu to "tapimo moterimi", man čia liga, žiūrėčiau kaip į sergantį, jei užsinorėtų papų, pūtės.

Ash neturiu kazhkokiu ypatingu noru, cia visai ne noru reikalas. Paprastai nelabai ko is vis norima tik gydytojai siulo isheiti ala.
Aishku galima pavadinti gydytojus psichais, kad tokius dalykus siulo, bet gal jie turi pagrindo? Ir tai padeda. Aishku galima tik egzistuoti, tada tie gyvenimai del kito tampa ypatingai aktualus. nes kai neturi savo gyvenimo tai gali gyvent del kito ar aplamai negyventi.
ASh cia pajuokauju visokiais kampais. Kazhkuria prasme man teko galimybe suprasti reishkinius kuriu jus net neisivaizduojat. Gyvenime kaip sakoma viena prarandi kita gauni. Taip ir gyvenam
Atsakyti