Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 10 01, 11:23)
Tuomet jis žiauriai apgavo kitą asmenį nuo jo tai nuslėpdamas ir neatsiverdamas. Tada tas kitas asmuo turi teisę ir pasmerkti ir skirtis ir pan.

Man net galvoje nebuvo minties kad galiu buti moteris ir del to mano problemos.
jauti, kad kazhkas ne taip, bet nezhinai, juolab tokie dalykai tikrai atrodo nerealiai.
Tai kur cia apgavyste.

Sakysim MB viska pasakiau, bet ta nepatikejo, kad taip gali buti.

Jus ne ten klausima akcentuojant. Zhmogui yra tam tikros problemos ir tada aishkinamasi del ko jos, o zhurnaliugos viska pateikia neprotingai, kad butu efektas. Ala kazhkas moterimi norii buti.
Na koks protingas zhmogus noretu buti moterimi, kai moterys tiek problemu turi gyvenime. Tai jau psichine liga butu ieshkoti sau problemu.

Bet kai po ilgu aishkinimuisii tenka priimti kas esi, tai tenka, tada pagalvoji, kad zhmones buna ir sunkiai serga, moterimii butii ne blogiausias variantas, kas galejo nutikti
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 01, 12:14)
čia klausėt ką lt valdžia daro dėl mūsų, tai pasirodo kažką padarė neva tai

Lietuvoje benzinas pigiausias Baltijos šalyse
ir tipo elektros kainos mažėjo 4 kartus per rugsėjį

Lenkijoje benzinas pigesnis o Lenkija irgi Baltijos shalis o ne Vidurzhemio juros valstybe.
Kaliningrado sritis irgi prie Baltijos ten benzinas dar pigesnis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 01, 12:17)
Man net galvoje nebuvo minties kad galiu buti moteris ir del to mano problemos.
jauti, kad kazhkas ne taip, bet nezhinai, juolab tokie dalykai tikrai atrodo nerealiai.
Tai kur cia apgavyste.

Sakysim MB viska pasakiau, bet ta nepatikejo, kad taip gali buti.

Jus ne ten klausima akcentuojant. Zhmogui yra tam tikros problemos ir tada aishkinamasi del ko jos, o zhurnaliugos viska pateikia neprotingai, kad butu efektas. Ala kazhkas moterimi norii buti.
Na koks protingas zhmogus noretu buti moterimi, kai moterys tiek problemu turi gyvenime. Tai jau psichine liga butu ieshkoti sau problemu.

Bet kai po ilgu aishkinimuisii tenka priimti kas esi, tai tenka, tada pagalvoji, kad zhmones buna ir sunkiai serga, moterimii butii ne blogiausias variantas, kas galejo nutikti

Tada negali taip pykti, kad iširo tavo ana santuoka. Gal jinai irgi jautė, kad kažkas ne taip, tu kažkoks ne toks vyras kaip kiti. Gal ji labai tokia tikra moteris, kuriai reikia labai patiniško. Na ne visos gali gyventi su tokiais visokiais pusvyriais. Buvote jauni, vienas kito patys nesupratote dar tada, info jokios nebuvo. Kodėl tada taip ant jos širsti, kai pats toks probleminis?
O ši žmona taip, tada šaunuolė, kad tokį tave priėmė ir jai tinka. Bet pasikartosiu - tokie dalykai yra giminės problemos, ne vyrų ir žmonų. Visoje gamtoje priimta ieškoti sau geriausios patelės/patino. Arba turi būti atvirumas. Aš pvz. jau nuo dvidešimties metų sakiau - na nenoriu aš vaikų, ne man tai ir netikiu, kad norėsiu. Taip kad nieko neapgavau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 01, 12:23)
Gal ji labai tokia tikra moteris, kuriai reikia labai patiniško. Na ne visos gali gyventi su tokiais visokiais pusvyriais. Buvote jauni, vienas kito patys nesupratote dar tada, info jokios nebuvo. Kodėl tada taip ant jos širsti, kai pats toks probleminis?

Jus viska supaprastinate, ish tikruju reishkinys sudetingesnis. Kur kas sudetingesnis...
Kai zhmones pasiranka vienas kita tai juk ne kokius dokumentu zhiurineja, o jaucia daug niuansu. Kazhkodel jie nieko gero nesurado, nors patinu zhemeje tikrai netruksta. Va tokiu kaip ash tai jau sunkiau rasti.

Dar, bendraujant su moterimis, juk pasakydavau apie save. Nu ir ka? Tai tik sustabdydavo menesiui kitam ju sprendima... Gali buti sakysim keistu moteru, bet cia tendencija.
Zhmoniu santykiuose daug niuansu yra.

Prisimenu draugyste su ex. Kiti vaikinai man buvo ne konkurentai, ash kaip ir buvau be konkurencijos. Uzhtai ex drauges ypach geriausia drauge man buvo rimta problema ir teko rimtai kovoti del itakos. Galu gale jos susipyko, exes drauge apkaltino exe, kad del manes ja ishdave...

Man tai atrode naturalu, bet gal tai keista, kai pagalvoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 01 spalio 2022 - 11:38

Idomucia, kiekvienas žmogus savaip trenktas. 

Atsakyti

Jus viska supaprastinate, ish tikruju reishkinys sudetingesnis. Kur kas sudetingesnis...
Kai zhmones pasiranka vienas kita tai juk ne kokius dokumentu zhiurineja, o jaucia daug niuansu. Kazhkodel jie nieko gero nesurado, nors patinu zhemeje tikrai netruksta. Va tokiu kaip ash tai jau sunkiau rasti.

Dar, bendraujant su moterimis, juk pasakydavau apie save. Nu ir ka? Tai tik sustabdydavo menesiui kitam ju sprendima... Gali buti sakysim keistu moteru, bet cia tendencija.

Prisimenu draugyste su ex. Kiti vaikinai man buvo ne konkurentai, ash kaip ir buvau be konkurencijos. Uzhtai ex drauges ypach geriausia drauge man buvo rimta problema ir teko rimtai kovoti del itakos. Galu gale jos susipyko, exes drauge apkaltino exe, kad del manes ja ishdave...

Nu jo draugai -antra seima :D    Bet yra tokiu kurios dalinasi visomis paslaptimis ,net vyro cleno dydziu ir spalva  ,Tau tas neabydna  ?  Gal draugai  tegu ir buna  tokie  -draugai  o paslaptys seimoje.

Dabar kai babkes isvilioja ,tai is kur zino -kam skambinti ,ir kas turi pinigu  /? zino telefono numeri   :D  viskas per liezuvi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markovka: 01 spalio 2022 - 12:36

Tada negali taip pykti, kad iširo tavo ana santuoka. Gal jinai irgi jautė, kad kažkas ne taip, tu kažkoks ne toks vyras kaip kiti. Gal ji labai tokia tikra moteris, kuriai reikia labai patiniško. Na ne visos gali gyventi su tokiais visokiais pusvyriais. Buvote jauni, vienas kito patys nesupratote dar tada, info jokios nebuvo. Kodėl tada taip ant jos širsti, kai pats toks probleminis?
O ši žmona taip, tada šaunuolė, kad tokį tave priėmė ir jai tinka. Bet pasikartosiu - tokie dalykai yra giminės problemos, ne vyrų ir žmonų. Visoje gamtoje priimta ieškoti sau geriausios patelės/patino. Arba turi būti atvirumas. Aš pvz. jau nuo dvidešimties metų sakiau - na nenoriu aš vaikų, ne man tai ir netikiu, kad norėsiu. Taip kad nieko neapgavau.

O sexo neatsisakai :D 

VIENA padruske mokytoja pasakojo ,kaip tevas atvesdavo savo dukra i mokykla ,o dukra pasakodavo kad ja rupinosi tik tetis nes mama vis skubedavo i darba . :unsure:  

Geriau neturet ,nei turet ir nemylet  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 01, 12:37)

Hmmmm...koks begalinis noras išlikti vyru nežiūrint I pakitusią paichiką. Tu pats kovoji su savimi. Bet kadangi gyvenime labiausiai myli tik save, todel kaltini visus aplinkui savo susidvejinusia asmenybe. Visi kalti, kad nesupranta taves. Kai pats nuspresi kas toks esi, tada uzsibaigs kitu kaltinimai. Suprasi, jog problema tavyje.
Kam tau morerys reikalingos šalia tavęs? Tu pats nei vyras, nei moteris. Kas tu toks? Kodel ne vyrai salia taves, o moterys? Kodel tu prisifantazuoji, jog esi vis dar geidziamas ar buvai geidziamas? Kad butent motrrys taves geidzia? Is kur tas poreikis moteru, jei pats esi ne vyras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 spalio 2022 - 12:56

Burba, dar yra elementari fiziologija 😉

Atsakyti

O savęs suvokimas kitas dalykas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 spalio 2022 - 14:33
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 01, 12:37)
Uzhtai ex drauges ypach geriausia drauge man buvo rimta problema ir teko rimtai kovoti del itakos. Galu gale jos susipyko, exes drauge apkaltino exe, kad del manes ja ishdave...

kuria prasme? atkalbinėjo exę nuo tavęs? ar kaip tik prie tavęs pati lindo?
jei atkalbinėjo, na tai teisi buvo, jautė, kad nieko gero nelaukia draugės
mano mama vieną draugę irgi atkalbinėjo nuo vedybų, argumentavo protingai, ta nepaklausė. Po to verkė ir skyrėsi
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 01, 15:32)
<p>Burba, dar yra elementari fiziologija 😉</p>

Eik nx, iršsigimėle, ne taves klausiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 01, 13:51)
Kai pats nuspresi kas toks esi, tada uzsibaigs kitu kaltinimai. Suprasi, jog problema tavyje.
Kam tau morerys reikalingos  šalia tavęs? Tu pats nei vyras, nei moteris. Kas tu toks? Kodel ne vyrai salia taves, o moterys? Kodel tu prisifantazuoji, jog esi vis dar geidziamas ar buvai geidziamas? Kad butent motrrys taves geidzia? Is kur tas poreikis moteru, jei pats esi ne vyras?

jei nuspresiu, kad vyras, tai prasides - tu joks ne vyras.
Jei nuspresiu, kad moteris, tai sakys jokia tu moteris.
Kodel kazhka reikia spresti?
Juk tai visai nesvarbu, va jus vadinkit kaip nort, man vienodai. Nuo to nei geriau nei blogiau nebus.
Moteris vyras tai ne kokie titulai ar garbes vardaii kad del ju verta kovot.

Duodu kitiems info, kad ir jums, tik del to kad nesikabinetu po to ir nedarytu sensacijos tuscioje vietoje.

Atsakyti