Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 30, 21:40)
Ash neturiu kazhkokiu ypatingu noru, cia visai ne noru reikalas. Paprastai nelabai ko is vis norima tik gydytojai siulo isheiti ala.
Aishku galima pavadinti gydytojus psichais, kad tokius dalykus siulo, bet gal jie turi pagrindo? Ir tai padeda. Aishku galima tik egzistuoti, tada tie gyvenimai del kito tampa ypatingai aktualus. nes kai neturi savo gyvenimo tai gali gyvent del kito ar aplamai negyventi.
ASh cia pajuokauju visokiais kampais. Kazhkuria prasme man teko galimybe suprasti reishkinius kuriu jus net neisivaizduojat. Gyvenime kaip sakoma viena prarandi kita gauni. Taip ir gyvenam

aišku psichai tam tikra prasme, prisimink kovido skiepus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 30, 21:45)
aišku psichai tam tikra prasme, prisimink  kovido skiepus

Cia yra kitaip. Viska grista ant nepasitikejimoo netikejimo ir daugkartiniu svarstymu.
O su skiepais buvo: "Davai davai"
Atsakyti

Cia yra kitaip. Viska grista ant nepasitikejimoo netikejimo ir daugkartiniu svarstymu.
O su skiepais buvo: "Davai davai"

Svarbu tau/jums yra gerai. 

Turi puikų žmogų šalia, bet gi ir pats tai žinai :)

Atsakyti

tu sexą tapatini su kasdieniu valgiu ar kokiu dantų kasdieniu išsivalymu? unsure.gif
suprasčiau, kad vyras pasakytų: na išsivalyk dantis, kad ir kaip tau blogai, kad ir kaip nenori, nes juk negera bus taip atgulus arba tarkime nu nemokėtų visai valgyti gaminti ir paprašytų, kad nu pasistenk, sukaupk jėgas, būk gerutė, pagamink, aš badauju...
priminsiu tau, kad pvz. vienuoliai kokie, atsiskyrėliai kalnuose iš viso be sekso gyvena n metų ir ką? miršta?

Butent

Atsakyti

Tu rimtai tupa
1. perveda pinigus i banko saskaita, parasho i HMRC, kad sumokejo kontraktininkui ir mokesciu nemoki? Taigi dabar dauguma shaliu mokesciu inspekciju dalinasi tokia info.
Pas mane banko saskaito iplaukos is imones, cia nieko nenuslepsi, cia ne grynais i delna.

2. Slepkis su savo normaliom bobom, eina jos nx. Man turi buti YPATINGA, atsidavusi, normali man netinka, tegu eiliniai diedai tokias glamzho

Papildyta:

Netapatinu, bet tai fiziologinis poreikis vyrui. O moterims poreikis tik toms kurios vyrishku hormonu daug turi.
Jei neturi tai tas seksas visai neidomus arba be jo galima apseiti.
Man reikia moterishkos moters, galima susipazhinus atlikti kraujo tyrima, bet matosi pagal plaukuotuma. Jei plaukai auga ant koju tai reishkia turi daug vyrishko hormono.

Nu jau tokio nusisnejejimo is taves nesitikėjau ir čia žmogus, kuris domisi hormonų poveikiu. Nu Bl nesąmonę čia sukėlei 

Atsakyti

Aha smile.gif
As irgi labai gerai situacijas zhinau, kai netenka vyrishko organo ir isigyja moterishka. Vienetai tik pasidaro lesbietemis ish meiles. Va ir sielos mylejimas.

Matai man teko susidurti su ivairiomis situacijomis ir paciam ir podruzhkes pasidalina.

Gerai, galim pabaigti apie ta "davima". Analogishkas klausimas:
Kuri cia toliau gyventu ir myletu vyra jei jis taptu moterimi? Juks sielos niekas neishoperuoja?

Papildyta:

Uk as isdirbau gal 5 metus be jokiu sutarciu, po to shefas liepe kazhkokia pasirashyt. Yra HMRC irashai visi, kaip sakai PENCIJAI prireiks.

Dabar dirbu pagal kontrakta o ne kaip employee.

Vyrai moterimis niekad netampa, o jei manosi tape, tai jau piscine negalia, tokio galėtum, kaip prie bet kokios ligos stengtumeisi padėti.

Atsakyti

O jums skirtumas koks? 

Kuo nori, tuo ir yra.

Jei esmė siela, koks skirtumas koks kūnas??? Ar siela turi lytį? 😂

Atsakyti

Ash neturiu kazhkokiu ypatingu noru, cia visai ne noru reikalas. Paprastai nelabai ko is vis norima tik gydytojai siulo isheiti ala.
Aishku galima pavadinti gydytojus psichais, kad tokius dalykus siulo, bet gal jie turi pagrindo? Ir tai padeda. Aishku galima tik egzistuoti, tada tie gyvenimai del kito tampa ypatingai aktualus. nes kai neturi savo gyvenimo tai gali gyvent del kito ar aplamai negyventi.
ASh cia pajuokauju visokiais kampais. Kazhkuria prasme man teko galimybe suprasti reishkinius kuriu jus net neisivaizduojat. Gyvenime kaip sakoma viena prarandi kita gauni. Taip ir gyvenam

Medikam tik biznis, randa tokiu durniuku ir naudojasi. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 30, 23:05)
Vyrai moterimis niekad netampa

Tai visai neturi reikshmes, kaip nesupranti?
Niekam tai neidomu.
Labai pati nusiteikus ten tyrinet, kuo ten kas yra. Kaip atrodo ir kokia susidarai nuomone tokia ir yra. Tikrai ten netyrinesi klyno ar neliepsi pasidaryt chromosomu tyrimo.

tai ka cia dabar rashyt kas kuom tampa ar netampa, lyg kokio aukso praba nustatinetu?
Kur logika?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 30, 23:10)
Medikam tik biznis, randa tokiu durniuku ir naudojasi.

Ish manes tikrai nepralobo, jau patikek
Atsakyti

O jums skirtumas koks? 

Kuo nori, tuo ir yra.

Jei esmė siela, koks skirtumas koks kūnas??? Ar siela turi lytį? 😂

Čia tik diskutuojam, Amadėja, kaip ir apie visas kitas temas, kurios man iki lemputės realybėje, bet padiskutuot būna įdomu. 

As tam visiškai pritariu.

Bet pvz Montekrista sakė neturi sielos, ji tik kūnas, tai jei žmogaus tokia pasaulėžiūrą, jam kūnas labai svarbus jis kitos savasties savo ir nepažįsta. 

Atsakyti

Tai visai neturi reikshmes, kaip nesupranti?
Niekam tai neidomu.
Labai pati nusiteikus ten tyrinet, kuo ten kas yra. Kaip atrodo ir kokia susidarai nuomone tokia ir yra. Tikrai ten netyrinesi klyno ar neliepsi pasidaryt chromosomu tyrimo.

tai ka cia dabar rashyt kas kuom tampa ar netampa, lyg kokio aukso praba nustatinetu?
Kur logika?
Papildyta:

Ish manes tikrai nepralobo, jau patikek

Na tu sakei buvo vyras gyveni su vyru ir jis tampa moterim tai gal suprastum???  :D  :D  :D

O is kiek pralobo. Nors ir tu nuolat moki už hormonus. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 30, 23:10)
<p>O jums skirtumas koks? </p><p>Kuo nori, tuo ir yra.</p><p>Jei esmė siela, koks skirtumas koks kūnas??? Ar siela turi lytį? 😂</p>

Yra skirtumas matyt.
Vaidina tokias dorovingas, o nieshti kitiems klynus ishciupinet ir ishtyrinet.
Man tai juokinga, kai pradeda apie tikrumus. Jei diedai gyvena su tokiomis moterimis ir neitaria, tai jos matai patyrines giliau gal ginekologishkai.

tas fenomenas labai idomus.
Tikrai primena nacizma, kur zhiuredavo rase matuodavo kaukole ir nustatydavo ar tai tikras zhmogus Arijas ar netikras puszhmogis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 30, 23:18)
O is kiek pralobo. Nors ir tu nuolat moki už hormonus. 

8 eurus i menesi uz divigel ir uzh kitus ten keli eurai isheina. Viso labo koki 13 euru. O Ispanijoje kai pirkau tai 8 gal kainavo menesiui abu komponentai. Na tai cia pralobimas
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 30, 22:56)
Nu jau tokio nusisnejejimo is taves nesitikėjau ir čia žmogus, kuris domisi hormonų poveikiu. Nu Bl nesąmonę čia sukėlei 

Matai as ziuriu tyrimus ir ziuriu kaip vaistai veikia tie kurie blokuoja. Jei blokuoja pakankamai tai jokiu plauku nera ant kuno.
Atsakyti