Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 11:56)
<p>Matosi matosi. </p><p>Aš šunis vedžioju nepriklausomai nuo orų. Ruduo yra ruduo, bet kuriuo metų laiku būna bjaurių orų/
</p><p>Vakar tris valandas bastėmės, tavęs nė kvapo, kaip čia tavo tikimybių teorija vis paveda? biggrin.gif </p>

metų įvykis gi mat biggrin.gif kai žmonės iš tiesų turi šunis, jie kasdien bastosi po tiek valandų
o tu gi pas mus darbštuolė, vyras gi neišlaiko, daug uždirbi, su sesėm ir mama dar bendrauji, su drauge bent viena ar ne? tu gi ne kokia atsiskyrėlė, taip? sportuoji, pagamini šeimai, gi tu ne bloga mama ar ne? myliesi pastoviai, tai reiškia, kad visada turi būti pasiruošusi, depiliuota, pastoviai švari, turi 2 vaikus, kuriems auklių nesamdai, 4 kambarius turi, kuriuos reikia patvarkyti, sodybą dar turi ar ne? o kiek forume prasėdi?
tai esi melagė arba gyvūnų kankintoja
prisipažink kuris variantas
o gal tu super human, nemiegi naktimis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 11:56)
<p>Matosi matosi. </p><p>Aš šunis vedžioju nepriklausomai nuo orų. Ruduo yra ruduo, bet kuriuo metų laiku būna bjaurių orų/
</p><p>Vakar tris valandas bastėmės, tavęs nė kvapo, kaip čia tavo tikimybių teorija vis paveda? biggrin.gif </p>

Eik tu sau....I lauką nosį iškišai NET TRIMS VALANDOMS. Nuuuu...cia jau tau didvyriskumo pazymis. Sitiek valandu lauke. As va vakar nuo ryto iki vakaro gamtoje ir nieko...nenumiriau biggrin.gif Tu taip neistvertum.
Atsakyti

metų įvykis gi mat biggrin.gifkai žmonės iš tiesų turi šunis, jie kasdien bastosi po tiek valandų
o tu gi pas mus darbštuolė, vyras gi neišlaiko, daug uždirbi, su sesėm ir mama dar bendrauji, su drauge bent viena ar ne? tu gi ne kokia atsiskyrėlė, taip? sportuoji, pagamini šeimai, gi tu ne bloga mama ar ne? myliesi pastoviai, tai reiškia, kad visada turi būti pasiruošusi, depiliuota, pastoviai švari, turi 2 vaikus, kuriems auklių nesamdai, 4 kambarius turi, kuriuos reikia patvarkyti, sodybą dar turi ar ne? o kiek forume prasėdi?
o gal tu super human, nemiegi naktimis? biggrin.gif

Tai kaip ta tavo tikimybių teorija, a? :D

O die, tu dar ir nesiprausi?????? 

Atsakyti

Eik tu sau....I lauką nosį iškišai NET TRIMS VALANDOMS. Nuuuu...cia jau tau didvyriskumo pazymis. Sitiek valandu lauke. As va vakar nuo ryto iki vakaro gamtoje ir nieko...nenumiriau biggrin.gifTu taip neistvertum.

čia Montevertei sakyk jai gi orai šūdini :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 12:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72999100" data-time="1664789299"><div><p>metų įvykis gi mat vartotojo įkelta nuotraukakai žmonės iš tiesų turi šunis, jie kasdien bastosi po tiek valandų
o gal tu super human, nemiegi naktimis? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai kaip ta tavo tikimybių teorija, a? biggrin.gif</p><p>O die, tu dar ir nesiprausi?????? </p>

Nemanau, kad ji kaip tu kuri apatinių nekeičia po kelias dienas blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 12:29)
Tai kaip ta tavo tikimybių teorija, a? biggrin.gif</p><p>O die, tu dar ir nesiprausi?????? </p>

tikimybių teorija veda link to, kad tu nė pusės neturi to, ką pasakoji biggrin.gif
o dieve, prausiuosi, nes aš juk neturiu tiek, kiek tu, man tai laiko tam tikrai lieka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 12:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72999101" data-time="1664789319"><div><p>Eik tu sau....I lauką nosį iškišai NET TRIMS VALANDOMS. Nuuuu...cia jau tau didvyriskumo pazymis. Sitiek valandu lauke. As va vakar nuo ryto iki vakaro gamtoje ir nieko...nenumiriau vartotojo įkelta nuotraukaTu taip neistvertum.</p></div></blockquote><p>čia Montevertei sakyk jai gi orai šūdini biggrin.gif </p>

Tau, kaip visada, problemos su teksto supratimu.
Kiek mes is tikruju kantrybes turime bendrauti su tupais personazais....
Atsakyti

tikimybių teorija veda link to, kad tu nė pusės neturi to, ką pasakoji biggrin.gif
o dieve, prausiuosi, nes aš juk neturiu tiek, kiek tu, man tai laiko tam tikrai lieka biggrin.gifbiggrin.gif

O šiaip nespėtum? :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 12:31)
čia Montevertei sakyk jai gi orai šūdini biggrin.gif </p>

vėl teksto nesupratai
vakar diena dar kaip diena, bet ateina dideli vėjai, šlapuma, tikrai būna švelnesni rudenys ir rugsėjai būna daug gražesni
Atsakyti

dėl depiliacijos jau nė neklausiu, pamenu, kaip nustebau, kai parašei , kad tavo klitoris plaukuotas. nuoširdžiai nežinojau, kad taip būna. 

Atsakyti

vėl teksto nesupratai
vakar diena dar kaip diena, bet ateina dideli vėjai, šlapuma, tikrai būna švelnesni rudenys ir rugsėjai būna daug gražesni

Tai kad jau spalis :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 12:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72999106" data-time="1664789519"><div><p>tikimybių teorija veda link to, kad tu nė pusės neturi to, ką pasakoji vartotojo įkelta nuotrauka
o dieve, prausiuosi, nes aš juk neturiu tiek, kiek tu, man tai laiko tam tikrai lieka vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O šiaip nespėtum? smile.gif</p><p></p>

kokybiškai nespėtų niekas to, ką tu pasakoji
dar gi dauuug knygų perskaitomų pas tave pamiršau
triochala arba visus galus užleidusi esi

aš žinau tokią pridurkę veisėją, kuri čia po forumus nešiojosi ir kaip tu super human vaidino kaip viską spėja, tai po to kai pareina žinios kokiam mėšle sėdi, tai baisu

Atsakyti