Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

O, paštin8nkė atėjo pasirieti.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 03, 13:40)
Burbanti, matei tarptautinę "Metalofono" juvelyrikos parodą Vilniuj? O kodėl ten tavęs nėra? unsure.gif

O kodel tureciau? As tam nesiunciau paraiskos. Su Lietuva nebenradarbiauju. Man Anglija labiau patinka.

Tu ka nors turi prieš? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 03, 13:40)

nugi kvietei, tik dabar laiko turiu.

Tai ar bent žinai apie tokią parodą, jungiančią ir išeivius? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 spalio 2022 - 12:44

O jei prišnerkšta, galima einant ir parankiot kažkiek šiukšlių. 

Pas mus Vilniuj ir aplink takai, miškai švarūs (aišku, VISUR nebuvau), bet kiek tampomės, na labai gražu ir tvarkinga.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 13:39)
nepamenu ką aš kada rašiau apie svorį biggrin.gif Taip kad įsivaizduok ką nori biggrin.gif </p>

aš pamenu, nes man šunys įdomu ir rūpi
tu 2 kartus rašei apie svorį ir maždaug 9 mėn. laikotarpyje. Per tiek laiko tik labai apleistas šuo gali tiek priaugti. Kai jis nevedžiojamas, nekokybiškai auginamas. Na arba tada anksčiau distrofikas jis pas tave buvo, neužtikrinai maistinių medžiagų. Čia priklauso kokia veislė ir koks kg standartas. Bet kokiu atveju tai yra žala šuniui.
O kad tu net nepameni rašius, tai tik įrodo, kad tu viską čia meluoji. Kvaiša biggrin.gif

Beje, jei kas netiki manimi ir turės laiko, tai suras tavo žinutes ir pats įsitikins su kokia kale bendrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 03, 13:42)
Papildyta:

O kodel tureciau? As tam nesiunciau paraiskos. Su Lietuva nebenradarbiauju. Man Anglija labiau patinka.

Tu ka nors turi prieš?  biggrin.gif

Nu da, nu da...

Rimtus/as juvelyrus/es ir be paraiškos kviečia smile.gif

Kokiam, sakei, UK kaime ir tavo bezdarno eksponuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 spalio 2022 - 12:48
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 03, 13:34)
O kas tau yra rišlu? Kas tau yra sakinys? Supranti, su tavim visada krūva reikalų. Nuobodžių.

nejau neaisku, kas yra rislus skainys? kai yra pradzia, pabaiga, kai isdestoma mintis.
o dabar rasai kazkokiais trukinejanciais sakiniais, kai neina suprasti nei apie ka, nei kas.
Ka tas nu reiskia pvz?

dabar vel su manim kruva reikalu? ka cia nusisneki, kokiu reikalu? mes cia tik diskutuoja, bendraujam, snekam, jei tau su manim nuobodu ar kruva reikalu, nebendrauk, gi neprivaloma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 spalio 2022 - 12:52
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 03, 13:43)
nugi kvietei, tik dabar laiko turiu.

Tai ar bent žinai apie tokią parodą, jungiančią ir išeivius? biggrin.gif

As kvieciau?
Tu kazka maisai. Cia ir be taves durnių pilna biggrin.gif

Zinau, zinau biggrin.gif Man ta paroda juoka sukele. Sitoks aziotazas, o tokir eksponatai.. siuvinetos pagalves, akmeniniai karoliai...salės pustusčios, aidas gali girdetis... biggrin.gif Tiek gerai, kad bent pagal europini standarta displays sutvere tokius pinigus gave parodai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 spalio 2022 - 12:51

auksas gal?
Papildyta:
Numeciau i mokykla lotuliukas.gifbegti nuo vyro ruosiesi? biggrin.gifAtvaziuok, visi randa darbus ir tu rasi biggrin.gif

Ne buta, nama issinuomavau po 4 menesiu, tuo metu kainavo 650 e i menesi, alga tuo metu mano buvo minimumas apie 350 i i savaite, plius siek tiek arbatpinigiu, na ir pavalgydavau darbe, masinos neturejau, tai uzteko nuomai, maistui, butinom prekem. O paskui jau vyras atvaziavo ir uz keliu dar menesiu as pradejau studijuoti, gyvenom is vyro algos. mirksiukas.gif

tai kiek tavo vaikams metų? :) 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 03, 13:48)
Man ta paroda juoka sukele. Sitoks aziotazas, o tokir eksponatai.. siuvinetos pagalves, akmeniniai karoliai... biggrin.gif

Nu jo jo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

tu 2 kartus rašei apie svorį ir maždaug 9 mėn. laikotarpyje. Per tiek laiko tik labai apleistas šuo gali tiek priaugti. Kai jis nevedžiojamas, nekokybiškai auginamas. Na arba tada anksčiau distrofikas jis pas tave buvo, neužtikrinai maistinių medžiagų. Čia priklauso kokia veislė ir koks kg standartas. Bet kokiu atveju tai yra žala šuniui.
O kad tu net nepameni rašius, tai tik įrodo, kad tu viską čia meluoji. Kvaiša biggrin.gif

Beje, jei kas netiki manimi ir turės laiko, tai suras tavo žinutes ir pats įsitikins su kokia kale bendrauja mirksiukas.gif

tai gerai, linkėjimai nuo mano šunų :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 13:49)
tai kiek tavo vaikams metų? smile.gif </p><p></p>

kiek tavo šunims kilogramų biggrin.gif
Atsakyti

tai gerai, linkėjimai nuo mano šunų :D 

Atsakyti