Papildyta:

O kodel tureciau? As tam nesiunciau paraiskos. Su Lietuva nebenradarbiauju. Man Anglija labiau patinka.
Tu ka nors turi prieš?

auksas gal?
Papildyta:
Numeciau i mokyklabegti nuo vyro ruosiesi?
Atvaziuok, visi randa darbus ir tu rasi
Ne buta, nama issinuomavau po 4 menesiu, tuo metu kainavo 650 e i menesi, alga tuo metu mano buvo minimumas apie 350 i i savaite, plius siek tiek arbatpinigiu, na ir pavalgydavau darbe, masinos neturejau, tai uzteko nuomai, maistui, butinom prekem. O paskui jau vyras atvaziavo ir uz keliu dar menesiu as pradejau studijuoti, gyvenom is vyro algos.
tai kiek tavo vaikams metų?
aš pamenu, nes man šunys įdomu ir rūpi
tu 2 kartus rašei apie svorį ir maždaug 9 mėn. laikotarpyje. Per tiek laiko tik labai apleistas šuo gali tiek priaugti. Kai jis nevedžiojamas, nekokybiškai auginamas. Na arba tada anksčiau distrofikas jis pas tave buvo, neužtikrinai maistinių medžiagų. Čia priklauso kokia veislė ir koks kg standartas. Bet kokiu atveju tai yra žala šuniui.
O kad tu net nepameni rašius, tai tik įrodo, kad tu viską čia meluoji. Kvaiša
Beje, jei kas netiki manimi ir turės laiko, tai suras tavo žinutes ir pats įsitikins su kokia kale bendrauja
tai gerai, linkėjimai nuo mano šunų
aš pamenu, nes man šunys įdomu ir rūpi
tu 2 kartus rašei apie svorį ir maždaug 9 mėn. laikotarpyje. Per tiek laiko tik labai apleistas šuo gali tiek priaugti. Kai jis nevedžiojamas, nekokybiškai auginamas. Na arba tada anksčiau distrofikas jis pas tave buvo, neužtikrinai maistinių medžiagų. Čia priklauso kokia veislė ir koks kg standartas. Bet kokiu atveju tai yra žala šuniui.
O kad tu net nepameni rašius, tai tik įrodo, kad tu viską čia meluoji. Kvaiša
Beje, jei kas netiki manimi ir turės laiko, tai suras tavo žinutes ir pats įsitikins su kokia kale bendrauja
tai gerai, linkėjimai nuo mano šunų