Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Dzin man kur tu ten kada gyvenai, tau visur blogai :D Tampi kaip bufetava ir Idomucia, sena bambekl4 :D
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 03, 13:43)
nugi kvietei, tik dabar laiko turiu.

Tai ar bent žinai apie tokią parodą, jungiančią ir išeivius? biggrin.gif

o cia tipo visiem privaloma dalyvauti, visokiuose kiciskuose projektuose valstybes prigalvotais, kai dergia tuos emigrantus, dabar jau apjungiancia? susikiskit jus ta apjungima i gera vieta, koks dviveidiskumas is tavo puses... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 03, 13:58)
va ziurek cia bus gera pvz  ant kiek tu zinuciu nesugeni suprasti ir isidemeti infoemacija.
JUk rasiau, kad cia buvo mano antras atvaziavimas i Airija, gi kiek kartu kartojau jau, kad atvazivaom jauni seniai, gyvenom, dirbom, taupem, paskui GRIZOM i Lietuva, pagyvenom kelis metus ir vel atvaziavom i Airija, ta informacija niekaip uzsilaikyti atmintyje negali pas tave, kokia tavo atminties talpa?

Labai gerai: o dabar dar tik patikslink kelintais metais Lietuvoje tu NET metus dirbai mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 03, 13:48)
As kvieciau?
Tu kazka maisai. Cia ir be taves durnių pilna  biggrin.gif

Zinau, zinau  biggrin.gif  Man ta paroda juoka sukele. Sitoks aziotazas, o tokir eksponatai.. siuvinetos pagalves, akmeniniai karoliai...salės pustusčios, aidas gali girdetis... biggrin.gif Tiek gerai, kad bent pagal europini standarta displays  sutvere tokius pinigus gave parodai...

biggrin.gif
va cia ir esme manau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 03, 14:01)
Labai gerai: o dabar dar tik patikslink kelintais metais Lietuvoje tu NET metus dirbai mokytoja?

Is kart po baigimo 2000-2001, kai baigiau mokslo metus, birzeli is kart isvaziavau. mirksiukas.gif
dar kas labai idomu apie mano nuobodu neperspektyvu gyvenima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 03, 14:04)
biggrin.gif
va cia ir esme manau biggrin.gif
Papildyta:

Is kart po baigimo 2000-2001, kai baigiau mokslo metus, birzeli is kart isvaziavau. mirksiukas.gif
dar kas labai idomu apie mano nuobodu neperspektyvu gyvenima? bigsmile.gif

va, viskas aišku. Už šiukšles Airijoj tu pirmiausia ir atsakinga rolleyes.gif mirksiukas.gif

P.S. Nes tu ir Lietuvoj už šiukšles nemoki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 spalio 2022 - 13:07
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 13:49)
tai kiek tavo vaikams metų? smile.gif 

sakiau ne karta, paaugliai siuo metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 03, 14:00)
Dzin man kur tu ten kada gyvenai, tau visur blogai biggrin.gif Tampi kaip bufetava ir Idomucia, sena bambekl4 biggrin.gif

Bufetavai visur gerai, kur ji gyvena biggrin.gif Tik va tokio žiurkėno gyvenimo gyventi, kaip tu gyveni, tikrai negaleciau. Numirčiau is nuobodulio.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 03, 13:55)
įdomu kaip Montekrista šią akciją paaiškintų? kam ji tada? biggrin.gif
https://dalyvauk.vil...investments/289

man regis mes susidūrėme su dar viena psich odinočka iš vienkiemio, kuri realybės, deja, nemato ir nežino. Todėl tiek nusišneka čia. Tuščia vieta ilgai nebūna smile.gif

tai jau taisykle su ja nemato nieko, ko nenori matyti, teletabijoje siuksliu nebuna biggrin.gif biggrin.gif o gal rimtia miske nebuvus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 03, 14:06)
Bufetavai visur gerai, kur ji gyvena  biggrin.gif  Tik va tokio žiurkėno gyvenimo gyventi, kaip tu gyveni, tikrai negaleciau. Numirčiau is nuobodulio.

tai ji ir prisiduria fantazuodama, kad ne taip nyku atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 03, 14:05)

Tai taip ir neatsakysi kodel tu nesutinki su manimi del parodos organizacinių klaidų?
Atsakyti

:rolleyes:​ 

Atsakyti

Bufetavai visur gerai, kur ji gyvena biggrin.gifTik va tokio žiurkėno gyvenimo gyventi, kaip tu gyveni, tikrai negaleciau. Numirčiau is nuobodulio.

numirtum nuo apopleksijos jud4dama :D Tau reik nuo sofkutės prie kompo ir gana. O va kai numesi svorį ir sąnarių lašiniais neapkrausi, galėsi bandyt kaip aš :D

Atsakyti