Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Jie nesuvoks niekada tokių dalykų...

Tu tik viena nori but protinga ?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 08, 12:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73000678" data-time="1665221983"><div><p>Jie nesuvoks niekada tokių dalykų...</p></div></blockquote><p>Tu tik viena nori but protinga ?</p>

Tai dar ją neuzmirsk pagasdinti, kad tuoj su ja susitvarkysi - paskūsi kur reikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tau konkreciai smegeneles isplove. meluoja o tu tiki.
va paziurek shvedija, mirtingumo statistika, jokiu karantinu, ar iziuri koki baisu mirtingumo padidejima? Truputi.
Manai jie lavonus uzhkase?

o nurashyti mirshtancius nuo senatves ar ligu prie kazkokios epidemijos reikia tik politines valios
https://www.statista...mber-of-deaths/

Ok. is kur imi info visa ,is interneto ?  

Tai vuo ,sitas gandas ne is interneto dedziu sedinciu ant sofos . O tai kur medicina baigus -ne visada yra taip ka skelbia.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 08, 11:32)
<p>Aga, superinė dovana tam tarakonui 🤣🤣 </p><p>Ukrainiečiai pavaro</p>

Man tai čekai patinka, renka parašus dėl referendumo Kaliningrade, kad prie Čekijos prijungtų biggrin.gif , istoriškai jis jiems priklauso ax.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 08, 13:48)

Kaip atsiputė teletabės  biggrin.gif , nes begti neturetu kur - niekas uzsienyje ju nelaukia  biggrin.gif

O ko ten į tuos užsienius bėgt?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 08, 13:28)
Man tai čekai patinka, renka parašus dėl referendumo Kaliningrade, kad prie Čekijos prijungtų biggrin.gif , istoriškai jis jiems priklauso ax.gif
O ko ten į tuos užsienius bėgt?

O ko jus bailiai nerenkat parašu, kad dalis Lenkijos butu atiduota, Kaliningradas ir kt. Lietuvai, nes tai istorines Lietuvos zemes? Garastas tik cia pašūkauti, kaip ir su savanoriavimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2022 - 13:18

Džiaugiasi tik zombiai dėl tokių dalykų. 

Nesidžiaugia tik vainikai ir visiški pochuistai :)

Atsakyti

O tu kartais nenoretum atsakyti...ne I mano, cia visiems ir taip aisku, kad I mano, tavo akis draskancius, klausimus neatsakinesi - slepsies biggrin.gif, I lututes klausimą TAU atsakysi?

Va i šitą:'O jei gyvenciau Lietuvoje ir zinotum mane gyvai, pvz buciua tavo kaimyne ar bendradarbe, tai jau skustumei? bigsmile.gif lotuliukas.gif'.
Nes zinant tave, tu apsimesi ir vel psich8ne priedurne ir klausi 'koki klausimą?' biggrin.gif
Papildyta:
Kaip atsiputė teletabės biggrin.gif, nes begti neturetu kur - niekas uzsienyje ju nelaukia biggrin.gif

Ten buvo emocijos. Nieko aš neskųsčiau 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 08, 12:38)
Man absoliučia...visišksi niekada nerupejo ir as niekada nesidomejau xmoniu atitikimo koficientu pagal veido bruozus. Knyga ne spie tai. Jei butu apie ' kaip susirasti tinkama vyra pagal dantų lygumą', tai as net i rankas tokios knygos neimciau.
Tu ir tokias paslaugas zmonems teiki? Bet tai čia grynu šarlatanizmu užsiimi tada.
Papildyta:

Policija nenori uzsiimri tyrimu ir tiek. Greiciausiai vaikas is nepasiturincios seimos, kam policijai terliotis rankas su tokiu, piniginio 'paskatinimo' is tevu taig nenusišviečia?

ką čia nusikalbi dabar? kokias dar paslaugas? aš tiesiog rašau asmeninius pastebėjimus per visą gyvenimą. Man tiesiog patinka analizuoti įvairius dalykus ir tiek
Atsakyti

Tai dar ją neuzmirsk pagasdinti, kad tuoj su ja susitvarkysi - paskūsi kur reikia biggrin.gifbiggrin.gif

Nebeturi uz ko patampyt  :lol:  :lol:

Atsakyti

Džiaugiasi tik zombiai dėl tokių dalykų. 

Tu tokia,kaip rakstis subi....j .Sunki vaikyste buvo?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 08, 15:17)
O ko jus  bailiai nerenkat parašu, kad dalis Lenkijos butu atiduota, Kaliningradas ir kt. Lietuvai, nes tai istorines Lietuvos zemes? Garastas tik cia pašūkauti, kaip ir su savanoriavimu?

Nei ten bus tas referendumas nei ką, tiesiog prikolina, linksminasi iš putlerio referendumų...
Papildyta:
O apie savanoriavimą tu čia šukavai, nesiūliau tavo mamusiukui eit savanoriaut. Šauktiniai tai ne savanoriai...
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 08, 12:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73000678" data-time="1665221983"><div><p>Jie nesuvoks niekada tokių dalykų...</p></div></blockquote><p>Tu tik viena nori but protinga ?</p>

Arbuzai, rimtai tiki propoganda nerealiai. tai ishsigimeliai ir jie meluoja vykdydami kazhkokius tikslus
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 08, 12:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73000585" data-time="1665167594">
<div>
<p>Tau konkreciai smegeneles isplove. meluoja o tu tiki.

va paziurek shvedija, mirtingumo statistika, jokiu karantinu, ar iziuri koki baisu mirtingumo padidejima? Truputi.

Manai jie lavonus uzhkase?
o nurashyti mirshtancius nuo senatves ar ligu prie kazkokios epidemijos reikia tik politines valios
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.statista.com/statistics/525353/sweden-number-of-deaths/'>https://www.statista.com/statistics/525353/...mber-of-deaths/</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>Ok. is kur imi info visa ,is interneto ?  </p>
<p>Tai vuo ,sitas gandas ne is interneto dedziu sedinciu ant sofos . O tai kur medicina baigus -ne visada yra taip ka skelbia.</p>

Tai ka ash pateikiau, medicinus zhiniu nereikia. Reikia sugebet lavonus skaiciuot ir zhinot to prasme.
Kai buna epidemijos tikros, tai numirshtas dalis zhmoniu ir ju skaicius ryshkiai sumazheja.
Jei sumazhejimo nera, tai tie medikai gali meluot ka tik nori, lavonu padidejimoo nera.
O kai jie mirshtantiems senukams uzhrasho covida tai nuo to numirshta tie patys zhmones
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 08, 14:17)
O ko jus  bailiai nerenkat parašu, kad dalis Lenkijos butu atiduota, Kaliningradas ir kt. Lietuvai, nes tai istorines Lietuvos zemes? Garastas tik cia pašūkauti, kaip ir su savanoriavimu?

1990 pirkau toki zhemelapi, tai ten Lietuvishki pavadinimai buvo vos ne iki Varshuvos, puse baltarusijos.
Jei dar butu atominiu raketu, tai butu ir ideju pulti manau.
O kai kazhkas silpnas tai ish karto ir geras.

Kazhkoks banditas teistas uzh nuzhudymus irgi pqasidare geras zhmogus kai jam del ligos amputavo galunes
Atsakyti