QUOTE(uarda @ 2022 10 09, 17:38)
O iš kur jie žino? Išvadų dar nėra g. Dar į policiją...prie ko čia jie?
As irgi nesupratau. Tipo eina zmones i policija pasamprotauti ar policininkai mire nuo skiepu, taip ir isivaizudoju, besiburiuojancius zmones prie policijos, nu absurdas kazkoks...
Tai jos pritaria, kad skiepai turi salutiniu, tai biasiausiai stebisi, kad nu kaip ci agalejo tie salutiniai pasireiksti, tipo jie ka tik kazkur toli toli gali pasireiksti, ne kaimynam, ne pazystamiem, ne Lietuvoje?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 09, 17:22)
Tai pasdžiaukit, kad jūs tokie gudrūs ir švarųs ir nenumirsit, ko jūs verkiat dėl tų durniukų, kurie "nuo skiepų miršta".
Mano kolegos žmona policijoj dirba, sako nežino ar čia mėnulis veikia, bet pradėjo plūsti į policiją verkšlentojai, aiškindami kaip tie du policininkai nuo skiepų mirė. Dabar antivakesius mėnulio žmonėm vadina
Tai ne visi gi tik egoistai apie save galvojantys ir toliau sav nosies nematantys.
Man asmeniska si tema idomi tuo, kaip valdzios gali manipuliuoti zmonemis, net jei tai gresia ju sveikatom ar gyvybem ir kaip kai kurie mzones aklai paklsuta tiem reikalavimam. Man idomu, kas toliau, ko toliau is jusu valdzia pareikalaus ir ka jus atiduosit...? ka toliau krausit ant valdzios aukuro?
Ir? cia mum dabar begti susiskiepyti, kad ne duok dieve kas mane pavadins antivaksere ar menulio zmogum? vaiku darzelis jeibogu...