Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kokia to prasme? Man MB vos ne kiekviena diena restoraninio lygio pietus padaro. Ir ishgeriam. Ir mesos nusiperkam ivarios, jautienos, antienos, zhuvu skaniu.
Kam tuos restoranus sherti, matyt atgyveno tie laikai

Mano sesės vyras tooooks kulinaras mėgėjas, kad tikrai geriau nei išeit kur. Tai kai leidžiam laiką, leidžiam jam pasireikšti :D

Atsakyti

ten kur grazios vietos ten ypatingai prastas maistas ir kainos ne ish pigiuju. 

Uo... senai norejau paklaust, tai kokiai zmonijos rusiai save priskiri .(omeny tuiu ,jei esi su papais) 

Transvetitas, zvejys-medziotojas,gejus,lesbianka , zveris gal koks,  😁 

Idomu pasidare 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 11, 15:56)

Bet tai kur jūs tada pinigus dedat?

Manai, kad milijonieriai tai jau shvaisto pinigus?
jei daiktas ar paslauga neverta pinigu tai moket neverta, nesvarbu ar esi ubagas ar milijonierius.
Iki 2020 psichozes nueidavom ir pavalgydavom. dabar tiesiog neverta
Atsakyti

dar nebuvom vede tai as parduotuveje nupirkau maisto, o MB stovejimo aiksteleje ant kapoto viska supjauste sumaise bliuduose ir mes pavalgeme. Iki siol prisimena.

Man tai labiausiai įstrigo mamos kepti bulviniai grynai Palangos kempine. 

KOKIO SKANUNO BUVO  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 11, 17:43)
<p>Šventoji vis dar baisus balagaas, Palanga irgi, kur ten ilsėtis pajūry? Masovkėj? </p><p>Tai visad LT renkamės Kunigiškes.
</p><p>Jei dėl paplūdimio-tai Latvijoj geriau, Ventspilis pvz. </p>

Tai kad Kunigiškės jau irgi prikimštos. Šiemet atradau Šventosios auksines kopas, super. Aišku, Šventojoj pasivaikščiot nelabai yra kur, tie nameliai dar tokia seniena dvelkia kai kurie... Liepojoj gražus smėlis labai- baltas baltas. Man dar Jūrmala su savo autentika patinka, neišlaižyta tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 spalio 2022 - 16:51

Tai kad Kunigiškės jau irgi prikimštos. Šiemet atradau Šventosios auksines kopas, super. Aišku, Šventojoj pasivaikščiot nelabai yra kur, tie nameliai dar tokia seniena dvelkia kai kurie... Liepojoj gražus smėlis labai- baltas baltas. Man dar Jūrmala su savo autentika patinka, neišlaižyta tokia.

Padaugėjo namukų, faktas. Bet pajūrys kuuur kas tuštesnis nei Palangoj ar Šventojoj. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 11, 19:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73001365" data-time="1665499818"><div><p>Tai kad Kunigiškės jau irgi prikimštos. Šiemet atradau Šventosios auksines kopas, super. Aišku, Šventojoj pasivaikščiot nelabai yra kur, tie nameliai dar tokia seniena dvelkia kai kurie... Liepojoj gražus smėlis labai- baltas baltas. Man dar Jūrmala su savo autentika patinka, neišlaižyta tokia.</p></div></blockquote><p>Padaugėjo namukų, faktas. Bet pajūrys kuuur kas tuštesnis nei Palangoj ar Šventojoj. </p>

Lyginant su Palanga tai taip, bet pabandyk Šventojoj kur auksinės kopos, ten pradžioj miestelio, ten ramiau ir kopos gražesnės nei Kunigiškėse ir publika ramesnė lankosi nei ten kur namukai prie besdžionių tilto. Sakau, šiemet atradimas buvo Šventoji. Gerąja prasme, tikrai grįšiu. Ir viešbutis Elija nustebino gerąja prasme, skanūs pusryčiai (net ir šampano per pusryčius galima biggrin.gif ), jūra visai šalia. Ten ir apartamentų nemažai pristatyta, galima ir privatų sektorių rinktis, manau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 11, 16:43)
<p>Šventoji vis dar baisus balagaas, Palanga irgi, kur ten ilsėtis pajūry? Masovkėj? </p><p>Tai visad LT renkamės Kunigiškes.
</p><p>Jei dėl paplūdimio-tai Latvijoj geriau, Ventspilis pvz. </p>

puikiai, pasistatai palapinę, platu, niekas labai arti nesistato, galima pilnai sau šnekėtis

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 11, 17:16)
Manai, kad milijonieriai tai jau shvaisto pinigus?
jei daiktas ar paslauga neverta pinigu tai moket neverta, nesvarbu ar esi ubagas ar milijonierius.
Iki 2020 psichozes nueidavom ir pavalgydavom. dabar tiesiog neverta

na bet vargti per atostogas? nepatogu gi šitaip mašinoje
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 11, 17:50)

tai yra apie ką pajuokaut
einam naktį pro juos ir kyla mintys: davai pabeldžiam, davai užeinam biggrin.gif biggrin.gif
bet žinok matėm neblogų bemsų prie jų blink.gif biggrin.gif
bet iš esmės suprantu žmones. Jei jie užsikasę darbais, apsikrovę vaikais, kad tuos bemsus savo išlaikytų, tai gal paskutinę minutę paskambino į kelis numerius, užimta buvo, tai ir liko tik tie namukai. Aš pvz. gana ilgai ieškau, kol randu kas man patiks.
Atsakyti

Lyginant su Palanga tai taip, bet pabandyk Šventojoj kur auksinės kopos, ten pradžioj miestelio, ten ramiau ir kopos gražesnės nei Kunigiškėse ir publika ramesnė lankosi nei ten kur namukai prie besdžionių tilto. Sakau, šiemet atradimas buvo Šventoji. Gerąja prasme, tikrai grįšiu. Ir viešbutis Elija nustebino gerąja prasme, skanūs pusryčiai (net ir šampano per pusryčius galima biggrin.gif), jūra visai šalia. Ten ir apartamentų nemažai pristatyta, galima ir privatų sektorių rinktis, manau.

Reik neužmiršt

Atsakyti

Tei ten kažkur ties nudistų pležu :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 11, 19:28)
<p>Tei ten kažkur ties nudistų pležu smile.gif</p>

tai jau lėksi, dabar pat vasarai rezervuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 11, 15:32)
ten kur grazios vietos ten ypatingai prastas maistas ir kainos ne ish pigiuju. Nera jokios prasmes ten eiti. Ish pradziu dar ejome veliau pamatem kad sh, tai MB darydavo. Imdavom apartamentus su virtuve. Jei kazko ten nedarai tai valgis pasidaro greitai

Kokioj cia salyje nera geru restoranu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 11, 15:56)
kas neatsimintų biggrin.gif mūsų šunys taip pavalgo kelionėse iš bagažinės ar ant kapoto smile.gif
Papildyta:

Bet tai kur jūs tada pinigus dedat? namas milijonus kainavo? gi jums jau tikriausiai ir tėvų turtas liko. Nebent brolių ir sesių 10, tai tada po kruopytę gavot? Liks po to kokiai bažnyčiai, kai patys taip nenaudojat...

Cia kaip is to anekdoto: Petras padovanojo Onutei roziu, kai ji jas grazino i parduotuve ir pasieme pinigus, Petras suprato, tai mano moteris lotuliukas.gif

NU nezinau jei draugauciau su vyru ir man tokia vakariene pasiulytu..... biggrin.gif na nebent studentai tai tada jo...

ta pati norejau pasakyti, na nejau i kapus nusines, tiek jau taupant...Nors siaip as nevalgau maisto is mikrobangiu, namie tokios nei neturim. Tai neziau ar ca sutaupymas , greiciau sveikatos gadinimas....
Buna gi visai skaniu sriubu kavinukese, salotu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 11, 16:48)
Mano sesės vyras tooooks kulinaras mėgėjas, kad tikrai geriau nei išeit kur. Tai kai leidžiam laiką, leidžiam jam pasireikšti biggrin.gif</p>

Tikiu, kad yra zmoniu, kurie labai skaniai gamina, man pvz mano pacios maistas skaniausias. Bet visgi ejimo i restotrano tai neatstoja, tai visai kas kita. Ir maisto irgi tokio pat nepasidarysi, kaip restorane, Ne visko, aisku, bet kai kurie patiekalam tikrai reikia ir labai daug iv ingrediantu ir patirties ir irangos ir visa aplinka. Pvz pica gali issikepti ir namie, bet namie pvz neturiu picom skirto peciaus ir vis tiek na bus skanu, ne bus taip, kaip geram restorane. Juo labiau nebus aptarnavimo, nebus atmosferos restorano.
Na nezinau gal tu nebuvusi restorane geram?
Atsakyti