Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Lietuva kitais metais skolinsis 6,7miliardo doleriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gili šikna pas jumeis ten toje Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 11, 21:00)
va ko nusipirkciau tai ginklu jei kas parduotu.Sedet namuose shalia kalashnikovas butu jauku.
O kur nuvykti toli tai kazhkokia beprasmybe

mano vyras to paties nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 11, 21:43)
Lietuva kitais metais skolinsis 6,7miliardo doleriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Po 3000 ant snukio. Sakysim 2 tevai 2 vaikai ir du pensininkai tevai - 18000 i skola. Prie tokiu algu
Tai matyt jau pzdc ateina
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 11, 22:43)
Lietuva kitais metais skolinsis 6,7miliardo doleriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu man irgi absurdas, bet kad visi klykia, kad valdžia bloga ir pašalpų nekelia, tai va ir skolinas kad pakeltų.... Ar ne pačios klykiat kaip vargsta žmonės Lietuvoj, tai ir skolinasi kad mažiau klyktų tokie kaip jūs.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 11, 22:24)
Nu man irgi absurdas, bet kad visi klykia, kad valdžia bloga ir pašalpų nekelia, tai va ir skolinas kad pakeltų.... Ar ne pačios klykiat kaip vargsta žmonės Lietuvoj, tai ir skolinasi kad mažiau klyktų tokie kaip jūs.

Nu zinai...galvojau esi protingesnė, bet šis tavo postas montekristos lygio.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 11, 23:27)
Nu zinai...galvojau esi protingesnė, bet šis tavo postas montekristos lygio.

gerai kad ne tavo ar lervos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 11, 22:31)
gerai kad ne tavo ar lervos

Tik neapsiverk biggrin.gif
Atsakyti

Pinigai manau bus ishvogti. na aishku dalis. O kita dalis priedangai.

Atsakyti

Rimtai? 6,7 mljr. Pašalpoms, nes vargsta žmonės LT?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 10 11, 23:18)

2500 euru ant snukio iskaitant kudykius ir senelius. 200 euru i menesi kiekvienam.
4 asmenu sheima tai 800 kazkam isleistu pinigu
Isivaizduokit jusu sheimoje kazhkas pasiskolintu kiekviena menesi po 800 ir juos istaskytu poreikiams tenkinti. O cia valstybes mastu ir dar po tu covidiniu aferu.

Matyt kelio atgal jau nera tik i dugna, skolintis skolintis ir svaistyti
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 11, 18:34)
<Padaugėjo namukų, faktas. Bet pajūrys kuuur kas tuštesnis nei Palangoj ar Šventojoj. </p>

Palanga, Kunigiškiai ir t.t. ne, ne, ne. Iki Neringos kaip iki Mėnulio ir atgal. Čia jūra, marios, svariausias vanduo, baltas smėlis, ispudingos kopos, jaukus nameliai, žvejų valtys, gaivus oras, tą Kuršių nerijos atmosfera wub.gif neprilygsta nei vienam Lt kurortui.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 10 11, 23:18)

Man taip vaidenasi, kad ir del sitos priezasties lys I skolas, kuriu neigalės padengti, Lietuva. Kaip baisu...kaip baisu, kai valdantieji tokie trumparegiai...

https://youtube.com/...M?feature=share
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2022 - 22:41