Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 12, 17:09)
<p>Aj, kai norisi valgyt, tai visai ok degalinių sumuštiniai. Normalių tinklų...</p>

oi degalinese dabar ko tik nori gali rasti siais laikais, ne tik sumustiniu, ir sriubu ir troskinui ir tailandietisko maisto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 12, 16:57)
atrodo tai baisiai...nebent badui prispyrus....</p>

Degaline, kaip visos degalines, nesukinesi gi i miestus, jei keliauji kur toliau. Tu kada keliavus masina po Europa? nelabai suprantu ko cia baisetis.

na buna tokie didesni centriukai sustoti salia autostradu, kur buna ir vaiku zaidimu aiskteles ir grazesne aplinka, bet is esmes labai viskas panasu, degaline, parduotuve, kavinuke. Svarbu skanus maistas tuo metu buna, dusas, kad butu irgi smagu, ypac, kai vasara karsta.
Atsakyti
FB
Marius Jovaiša Page yra šiame mieste: Taipei, Taiwan.
galit peržiūrėti kam įdomu kaip taivaniečiai mažai ką girdėję apie Lietuvą, ypač negirdėję, kad mes juos užsistojome ir turime atstovybę biggrin.gif
ar vertėjo pyktis su Kinija? retorinis klausimas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 12, 18:25)
FB
Marius Jovaiša Page yra šiame mieste: Taipei, Taiwan.
galit peržiūrėti kam įdomu kaip taivaniečiai mažai ką girdėję apie Lietuvą, ypač negirdėję, kad mes juos užsistojome ir turime atstovybę biggrin.gif
ar vertėjo pyktis su Kinija? retorinis klausimas

aisku, kad nezio is kur jiem ta Lietuvele zinoti biggrin.gif Tik lietuviai labai susireiksmine. Cia valdziai jav liepe kinija paerzinti tie durniukai ir dare, pati Jav neturi Taiwano atstovybes. biggrin.gif Lietuva vienintele jauciu turi Taiwano ne Tapei pavadinimu atstovybe biggrin.gif
Atsakyti
eina na kokia "laisvė"

Antanina Strumiliene
7 val.
Brangieji,
šį rytą netekau žado ne tik aš.
Matyt, prasidėjo aktyvi burnų užčiaupimo fazė Feisbuke.
Mane sukrėtė mistiškas mano sekėjų sumažėjimas per vieną naktį.
Vakar vakare mane skaitančių sekėjų buvo 52000, šį rytą jų liko vos 9958.
Feisbukas jų skaičių tiesiog sumažino.
Kas ir kodėl taip elgiasi?
Žmonės man rašo ir skundžiasi, kad mano paskyra šiandien jiems apskritai nepasiekiama. Ką atsakyti - nežinau.
Feisbukas tiesiog "ištaisė" mano stebėtojų skaičių - sumažino jį šešis kartus.
Žmonėms atimta teisė skaityti mano tekstus.
Kaip tai vadinasi?
Labai prašau tų, kurie buvote atjungti, junkitės iš naujo. Bandykite.
Kas vyksta? Kas duoda tam nurodymus?
"Laisvė" pilama kibirais. Tai, kas vyksta, yra slidi nuokalnė.
Tokių nė priešas negerbia.
Koks esi pats, toks tavo pasaulis.
Norisi tikėti, kad "galingųjų" neapykanta ir kerštas nutekės, kaip Lietuvos upių vandenys.
Atsakyti

maksteles 😂...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 12, 20:28)
eina na kokia "laisvė"

Antanina Strumiliene

Kas čia per pilnatinė?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 12, 20:52)
Kas čia per pilnatinė?

pedagogė kažkokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 12, 13:37)
taip, žinau lodorių, kurį vis darbo birža priima ir jis taip išvengia pats mokėtis PSD kurį laiką. Jis apysveikis, 35+ metai, turi vair. pažymėjimą. Iš karto galėtų net neregistruoti tokio, nes bet kas priimtų taksistu, apsaugininku (yra tą dirbęs) ir pan. Bet registruoja. Absurdas. Ir dar tai Vilniuje, o ne kokiam užkapmpy

Turi registruot, o PSD priklauso nebent pagauna nelegaliai dirbant. MB sedejo birzoje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 12, 13:11)
Pasalpos is vis turi buti tik labai riboto laiko, per metus nerandi darbo, nenori mokytis gyvenk kaip nori.
bet deja deja, pasulio valdzia nori daryti nauja komunizma...

Papildyta:

Man kazkoks absurdas tu kainu kompensavmas, na tai gal sumazinkit mokescius, kainas, nereiks kompensuoti  niekam ir visi gales ipirkti? Dabar gaunasi stambiausiu verslu remimas, mokant dali atlyginimo zmonem, kaip pasalpas. kazkoks pasityciojimas is zmoniu, dirbantis zmohgus turetu isgaleti susimoketi esminius mokescius. Manau tokie esminiai dalykai, kaip sildymas vanduo ir t.t turetu buti valstybes zinioj, o ne dar pelna uzdirbancios kompanijos.

Ritmai ziema vazinesi su dviraciu i darba, atsiusk nuotrauka, please.  bigsmile.gif

Būtent, kad duoda metu metais. neapsimoka dirbti, nes lieka tiek pat pinigų ar tu dirbtum, ar pašalpas gautum.

O žiemą važinėjant su dviračiu, manau, traumų daugiau gausi nei naudos. Nors ir žiemos nereikia, kai Lt pastoviai lyja. Ir kaip tu tame darbe atrodysi po tokių pasivažinėjimu?
Papildyta:
"President Biden erroneously said that his son, Beau, "lost his life in Iraq" during a speech in Colorado on Wednesday.

"I say this as a father of a man and won the Bronze Star, the conspicuous service medal, and lost his life in Iraq," Biden said.

Beau died of brain cancer in 2015."
Tam prezidentui tikrai kažkas yra...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 12, 20:52)
Kas čia per pilnatinė?

Kur tu matai ta pilnati?
"Tą pastebėjo ne vienas žinomas Lietuvos influenceris, jų sekėjų skaičius sumažėjo iki mažiau nei 10 tūkst. Nors iki šiol jų būdavo ir kelis ar šimtus kartų daugiau.
Pasak JAV žiniasklaidos pranešimų, tai gali būti susiję su „Facebook“ politika naikinti netikras paskyras."
Atsakyti

eina na kokia "laisvė"

Antanina Strumiliene
7 val.
Brangieji,
šį rytą netekau žado ne tik aš.
Matyt, prasidėjo aktyvi burnų užčiaupimo fazė Feisbuke.
Mane sukrėtė mistiškas mano sekėjų sumažėjimas per vieną naktį.
Vakar vakare mane skaitančių sekėjų buvo 52000, šį rytą jų liko vos 9958.
Feisbukas jų skaičių tiesiog sumažino.
Kas ir kodėl taip elgiasi?
Žmonės man rašo ir skundžiasi, kad mano paskyra šiandien jiems apskritai nepasiekiama. Ką atsakyti - nežinau.
Feisbukas tiesiog "ištaisė" mano stebėtojų skaičių - sumažino jį šešis kartus.
Žmonėms atimta teisė skaityti mano tekstus.
Kaip tai vadinasi?
Labai prašau tų, kurie buvote atjungti, junkitės iš naujo. Bandykite.
Kas vyksta? Kas duoda tam nurodymus?
"Laisvė" pilama kibirais. Tai, kas vyksta, yra slidi nuokalnė.
Tokių nė priešas negerbia.
Koks esi pats, toks tavo pasaulis.
Norisi tikėti, kad "galingųjų" neapykanta ir kerštas nutekės, kaip Lietuvos upių vandenys.

koks susireikšminimas :D :D

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 10:19)
Būtent, kad duoda metu metais.  neapsimoka dirbti, nes lieka tiek pat pinigų ar tu dirbtum, ar pašalpas gautum.

O žiemą važinėjant su dviračiu, manau, traumų daugiau gausi nei naudos. Nors ir žiemos nereikia, kai Lt pastoviai lyja. Ir kaip tu tame darbe atrodysi po tokių pasivažinėjimu?

Kur tu matai ta pilnati?
"Tą pastebėjo ne vienas žinomas Lietuvos influenceris, jų sekėjų skaičius sumažėjo iki mažiau nei 10 tūkst. Nors iki šiol jų būdavo ir kelis ar šimtus kartų daugiau.
Pasak JAV žiniasklaidos pranešimų, tai gali būti susiję su „Facebook“ politika naikinti netikras paskyras."

Tai va, kai rašot kad tauta nevieninga ir nestreikuoja, tai va dėl šito ir aš rašyčiausi peticijas, gal net ir kažkokioj akcijos sudalyvaučiau kad atkreipti valdžios dėmesį. Bet kad visi maršistai ir etatiniai streikuotojai būtent ir yra daugumoj pašalpiniai, kažin kaip jie į tokią akciją reaguotų biggrin.gif

Kas sako žiemą? Žiemą yra visuomeninis transportas, nebūtina gi mašinom į darbą važinėt.

Tai pati atsakei kur matau pilnatį. Pilnatinius vis kažkas puola, su jais susidoroti norima, jie tokie susireikšminę, net negali patikėti kad jų sekėjai iš netikrų paskyrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 09:54)
Tai va, kai rašot kad tauta nevieninga ir nestreikuoja, tai va dėl šito ir aš rašyčiausi peticijas, gal net ir kažkokioj akcijos sudalyvaučiau kad atkreipti valdžios dėmesį. Bet kad visi maršistai ir etatiniai streikuotojai būtent ir yra daugumoj pašalpiniai, kažin kaip jie į tokią akciją reaguotų biggrin.gif 

Kas sako žiemą? Žiemą yra visuomeninis transportas, nebūtina gi mašinom į darbą važinėt.

Tai pati atsakei kur matau pilnatį. Pilnatinius vis kažkas puola, su jais susidoroti norima, jie tokie susireikšminę, net negali patikėti kad jų sekėjai iš netikrų paskyrų biggrin.gif

Tai tu teigi, kad 6,5 mljr. Skola bus paimta padengti pašalpas? Kas čia per nesąmones?
Nesvarbu žiemą, rudenį (rašai apie kamščius, dabar ruduo). Tu bent važiavai į darba su dviračiu kai lyja?
Tai tu paaiškink tada, kodėl dabar pas ją ir vėl 52000 sekeju? Viena diena netikros paskyros, kita tikros? Wtf? Kaip taip gali būti?

Papildyta:
"Feisbuką sukrėtė mistiškas sekėjų mažėjimas – net Tapinui teliko 9,9 tūkstančio sekėjų"

Sakai, susireisksmine? "net negali patikėti kad jų sekėjai iš netikrų paskyrų" 😆😆😆
Atsakyti