Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 10:51)
o vaikų nereikia vežioti, nes jie jų neturi ar dėl to, kad jie...vyrai?</p>

ne, ne del to, kad vyrai, cia Airijoje taip nera, abu tevai gana pansiai vaikais rupinasi, pagal aplinkybes, kas gali, kam patogiau ir t.t.. O bendradarbiai vienas neturi vaiku, kito vaiku mokykla salia namu, bet jis gyvena kitam miestelyje ir is jo atvaziuoja su dviraciu, na koks 15 km gal.
Seniau ir man nereikejo vezioti, kai mieste gyvenom, na kai lydavo tik, o siaip su dviraciais vaikai patys nuvaziuodavo 10 min.
Tai ir sakau visokiu aplikybiu buna, ne visi gali sau leisti su dviraciais vazineti ar pestute vaikscioti, kartais tai buna prabanga biggrin.gif O autobusai nebutinai visur buna pasiekemi ar pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 10:57)
<p>Viena iš darbo dviračiu važinėja žiemą vasarą, dvidešimt minučių-ir darbe. Persirengia, yra kur nusipraust kažkiek. </p>

Fuuuu. Nusiprausti kažkiek vasarą ypač ar kai lyja... Aš tai be dušo negalėčiau po pasivažinėjimu dviračių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 spalio 2022 - 10:05
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 10:57)
<p>Viena iš darbo dviračiu važinėja žiemą vasarą, dvidešimt minučių-ir darbe. Persirengia, yra kur nusipraust kažkiek. </p>

smagu, kai zmogus gali ir yra darbe salygos.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 11:00)
Na pažiūrėk, iš ko jie surinks?
"Verslas jau ir šiuo metu gali naudotis įvairiomis finansinėmis priemonėmis. Krizės paveiktų įvairių sektorių įmonės pagal tą patį laikinąjį karo komunikatą gali gauti pagalbos garantijas apyvartinėms ir investicinėms paskoloms bei finansinės nuomos (lizingo) sandoriams. Pagal šią priemonę suplanuota suteikti garantijų už 120 mln. eurų."
"Anot I.Šimonytės, šiuo metu skolintis be galo negalima – ir taip šiemet paramai pabrangus energetikai skirta apie 800 mln. eurų."
"Nuo Kinijos nukentėjusioms įmonėms valdžia ties pagalbos ranką – skirs iki 136 mln. eurų"

"iš Lietuvos po truputį išeina verslai, kurie čia buvo atėję dėl pigios darbo rinkos ir kvalifikuotų darbuotojų."

"Lietuvoje – didžiausia emigracija per trejus metus: mano, kad bus tik blogiau"
Ir t.t.

nu kokie seiminingai, tokios ir pasekmes, pasalpiniu mentalitetas ir valdzioje...
Atsakyti

Fuuuu. Nusiprausti kažkiek vasarą ypač ar kai lyja... Aš tai be dušo negalėčiau po pasivažinėjimu dviračių.

nzn, nesmirda. Susitvarko. Plius per 15 min. ką ten labai priprakaituosi. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 11:10)
<nesmirda. Susitvarko. Plius per 15 min. ką ten labai priprakaituosi. </p>

Aš negalėčiau net 15 min. Važiuojant vasarą kai +30 arba kai lyja rudenį be dušo.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 11:04)

tai va turi buti dusai, gerai jei ten 5-10 min kelio tai gal ir nereikia, jei zmogus nelabai prakaituoja, bet jei toliau....
bet ir rubai, susiglamzytu mano kai kurie, o ir plaukai paskui sulipe, reiktu ir galva plauti, mano bendradarbiai veinas labia trumpais plaukais , kitas is vis plika galva biggrin.gif
sakau moterim sudetingiau biggrin.gif
teroriskai labai noreciau butu ir sportas tuo paciu, bet kai pasiziuri realybeje, sunkiai gaunasi, reiktu tada ir plauku dziovintuva darbe tureti ir rubus ziureti kokius, kad nesiglamzytu, kompa dar ant kupros temptis,arba kas diena i ofisa vazinetis, kad kompa ten palikti, nu bet vaikus vis tiek reiktu nuvesti i mokykla, nes jiem dusu nera, nu gaunasi labai nepraktiska. biggrin.gif Kai vaikai uzaugs ant senatves galesiu gal su dviraciu vazinetis. Siaip turim visi nusipirke naujsu grazius dviracius bet mazai progu pasivazineti biggrin.gif
Papildyta:
nzn, nesmirda. Susitvarko. Plius per 15 min. ką ten labai priprakaituosi. </p>

o ko tu ne su dviraciu i darba?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 11:14)
Aš negalėčiau net 15 min. Važiuojant vasarą kai +30 arba kai lyja rudenį be dušo.

dar gal priklausomai ka dirbi ar su klientais bendrauji ar kokiam fabrike fizini darba ir t.t. daug tu aplinkybiu.

as pvz nevartoju antiperspirantu, tai man irgi duso reiktu ir nauju rubu.
Atsakyti

rytais plius 30 nebūna LT :)

O kai lyja kas, persirengia gi, turi spec rūbus kelionei.

Atsakyti
labai i tema Fb ismete biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip suprasti 'nuo Kimijos nukentejusias imones...'. Ne nuo Kinijos nukentejo imones, o valdzios sprendimų del Kinijos nukentejo. Del ju paciu ir nukentejo, visa šutvė , prikišusi prie to nagus, jau turejo buti atsistatydinusi, o ne sedeti siltose valdzios kėdėse.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 11:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73001970" data-time="1665648843"><div><p>Aš negalėčiau net 15 min. Važiuojant vasarą kai +30 arba kai lyja rudenį be dušo.</p></div></blockquote><p>rytais plius 30 nebūna LT smile.gif</p><p>O kai lyja kas, persirengia gi, turi spec rūbus kelionei.</p>

As pvz negaliu be mašinos, tu gali be masturbacijos darbo tualetuose?
Papildyta:
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73001960" data-time="1665648269"><div><p>Fuuuu. Nusiprausti kažkiek vasarą ypač ar kai lyja... Aš tai be dušo negalėčiau po pasivažinėjimu dviračių.</p></div></blockquote><p>nzn, nesmirda. Susitvarko. Plius per 15 min. ką ten labai priprakaituosi. </p>

Tu irgi prie darbo gyveni, rašei. Ko diedas vezioja mašina, ko ne dviraciu ar pėstute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 spalio 2022 - 11:26

nera6iau, kad prie darbo gyvenu :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 12:39)
<p>nera6iau, kad prie darbo gyvenu smile.gif </p>

Rasei, kad viskas pas tave kompaktiska - ir darbas netoli namu ir sporto sale. Nu nereikia cia pasaku sekti. Jau daedei su savo gli7komis. Senstanti priedurnė, norinti islikti visad jauna.
Atsakyti

Nauji įsivaizdavimai :D Prašom, negaila :) Geriau apsijutai viena sėdėdama? :)

Atsakyti