Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 20:39)
Taigi ir atvažiavo visi normaliausi. Pas kaimynų sūnų klasėj irgi yra du ukrainiečiai (mergaitė ir berniukas), sakė labai geri vaikai, mergaitę tai visi klasės berniukai įsimylėję biggrin.gif . Mums reikia tik džiaugtis, kad normalių darbščių žmonių atvažiavo. Kiek žinau ukraiiečių, visos įsidarbinę, jei mažamečių žindomo amžiaus neturi. Tikiuosi kad daug kas įleis šaknis...

Tai kad neseniai rasei, kad pas tave sporto klube su anciuko lūpomis ale kvaila moteris vaikšto. Aš gi tau sakiau, kad lūpos neparodo intelekto, tu nustebusi lb buvai 😆😆😆
Aš ir džiaugiuosi, ukrainietės seiminiskos, skaniai daro valgyti, vyrus myli, gražios, protingos.... Galetu ir marti būti, mano sūnus puikiai sutaria su tą mergaitę. Kokie vaikai būtų gražūs. 😍 Tik už būčiau...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 20:59)
<p>Šian važiavau su taxistu iš Donecko, jaunutis, pabėgo prieš pusmetį, dabar tėvai ką tik atvyko. Čia l jam patinka, prakalbėjom visą kelią. Keli draugai ten dar likę, slepiasi, kad nemobilizuotų...</p>

O kaip jūs bendravote? Gestais? Ar lietuvių jau pramoko?

QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 13, 21:54)

oho kokie pageidavimai bigsmile.gif , tai tegul Ukrainos valdzia irr kuria remia cia savo mokyklas arba tevai savo lesom, kaip lietuviai daro su lietuviskom mokyklelem uzsieniuose.
Ne , cia tokiu pageidavimu niekas nekelia. Eina mokosi anglu, eina i bendras mokyklas, ir viskas. Su gyvenamu plotu tik jiem liudnokai, dar kol kas daug kas viesbuciuose gyvena, sunku jauciu bus isitvirtinti daugumai, nes viesbuciai gi ne amzinai bus apmokami is vastybes lesu.
Papildyta:

Tai kad jiems prižadėjo čia LT, kad finansuos. Na garsiai reke, bet nk iš to neišėjo kol kas . O dabar moka berods tėvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 spalio 2022 - 09:05

Lutuke, taigi iš Donecko pabėgo, kad nemobilizuotų ruskiai... Božė tu božė...

Božė božė gi reikėjo imt ginklai rankas ir eit ginti savo šalies ar nereikia? Jus gal apsispręskite už ką jūs. Nes labai jau blaškotes. 

Atsakyti

Musu nuomone cia skiriasi, kaip susimove.
Tu manai, kad susimove, kad nelaizho rusams, o ash manau, kad susimove, kai suvare savo ekonomika debilishka politika ir uzhsikabino, ant pigios energijos ir zhaliavu ish Rusijos..

LT idomus pavyzdys. Jie uzhdare IA elektrine, ishdraske kitas elektirnes, kad nebutu galima mazutu kurent. Cia totali diversija.
Tai dabar ash siusciau politikus i Maskva ir liepciau laizhyti batus Putinui tol kol tas duos pigiu duju.
Ilgai tektu laizhyti ir duju butu mazhai, bet pamoka kitiems butu.

Kas link del karo, tai jis gresia ne del to, kad kazhkas Putinui nelaizho batu ar neadiduoda Ukrainos. Atiduot tektu visa Europa ir tai butu neilgam. Vyksta geopolitne kova del resursu

Tikrai nesutampa, nes man prekyba tėra prekyba, ne kieno nors laužymas.

O teletabiam dažnai emocijos jausmai idiotiškas idėjos užspaudžia sveika protą ir gaunasi siknu laužymas, o ne žiūrėjimas savo šalies gerovės.

Nieko nereikia laižyti ką čia nusišneki irgi delfino persidjsitei? Gi ES sankcijas deda Rusijai ir neperka iš jos nieko, o ne atvirkščiai. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 14, 10:44)
Gi ES sankcijas deda Rusijai ir neperka iš jos nieko, o ne atvirkščiai. 

Tu tiki tokiais dalykais? Cia gi vaiku zhaidimai.
ES zhinojo, kad rusai jiems nustos pardavinet netrukus, tai pirma ES paskelbe sankcijas.
Cia kaip sheimoje jei vyras zhino,kad vakare negaus tai verta per pietus pasakyt, kad zhmona kaip moteris nedomina.

Lietuvai pirmai rusai nedave dar priesh 20 metu jau nepameni.

ES kaip narkomanas, mato dyleris uzzhlenke kainas ar prasho kazhko, tai sugalvojo mesti narkotikus
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 10 14, 10:02)
Tai kad neseniai rasei, kad pas tave sporto klube su anciuko lūpomis ale kvaila moteris vaikšto. Aš gi tau sakiau, kad lūpos neparodo intelekto, tu nustebusi lb buvai 😆😆😆
Aš ir džiaugiuosi, ukrainietės seiminiskos, skaniai daro valgyti, vyrus myli, gražios, protingos.... Galetu ir marti būti, mano sūnus puikiai sutaria su tą mergaitę. Kokie vaikai būtų gražūs. 😍  Tik už būčiau...
Papildyta:

O kaip jūs bendravote?  Gestais? Ar lietuvių jau pramoko?

Tai kad jiems prižadėjo čia LT, kad finansuos. Na garsiai reke, bet nk iš to neišėjo kol kas . O dabar moka berods tėvai.

man atrodo biski cia daug mitu apie tas ukrainietes, seniai as ju pazystu tikrai ivairiu yra, kaip ir bet kokios kitos tautos. biggrin.gif Aplamai su slavem moterim, man kazkaip keistai bendraujasi, ju vyrai tai paprastesni tokie, draugiskesni.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai fgal jau montekrista ukrainietiskai ismokusi.

nu teletabiska mada pazadejau patiesijau, netesejau negriesijau lotuliukas.gif Ko jiem ta lietuvisk aprograma netinka, keista. Jei ruosiasi gyventi Lietuvoje, nebent ruosiasi gristi neuzilgo, tai tik laikinai, tada jo suprantama.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 14, 10:57)

ES zhinojo, kad rusai jiems nustos pardavinet netrukus...

Ir dažnai tau taip vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 14, 10:57)
Tu tiki tokiais dalykais? Cia gi vaiku zhaidimai.
ES zhinojo, kad rusai jiems nustos pardavinet netrukus, tai pirma ES paskelbe sankcijas.
Cia kaip sheimoje jei vyras zhino,kad vakare negaus tai verta per pietus pasakyt, kad zhmona kaip moteris nedomina.

Lietuvai pirmai rusai nedave dar priesh 20 metu jau nepameni.

ES kaip narkomanas, mato dyleris uzzhlenke kainas ar prasho kazhko, tai sugalvojo mesti narkotikus

Na taip tikiu, kol pirko tol Rusija pardavinejo ir kiek dabar vis siulo pirkti, nera jokiu kitu faktu, kad man manyti kitaip kol kas. Vamzdi gal jie patys susisporgdio?
Dabar aptaria naujus kelius per Turkija i ES tiekti dujas ir busim priklausomi ne tik nuo Rusijos, bet ir nuo Turkijos ir tik per debilskus ES vadovus.
Kas tau leidzia manyti, kad Rusija nenori parduoti? kazka prisifantazavai man atrodo.

Rusija turi preke, koks jiem tikslas neparduoti, kas perka, tam parduoda. Tranzita per Lietuva irgi gal rusia buvo susistabde doh.gif

Nepamenu, kad Rusija butu atsakiusi Lietuvai parduoti siaip sau, pamentu, tik lietuviska debiliska valdzia nuolat lojancia ant Rusijos ir Baltarusijos. Cia gal ir kInija kalta buvo, kad buvo sustabciusi prekyba su Lietuva? tu rimtai nematai priezasciu?
Koks tikslas Rusijai nepardavineti duju, naftos Europai? Ir galy gale, kodel tada to ir nepasako mums valdovai? kam vaidinti su tom sankcijom tada?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 14, 11:04)
Ir dažnai tau taip vaidenasi?

nu bet rimtai, tiek prisifanatzuoti...rusai nenori parduoti, bet sako, kad nori, ES nori pirkti bet apsimeta, kad deda sankcijas, kazkokia absurdo komedija biggrin.gif
Tikiuosi gris Trump'as i valdzia ir sutvarkys si bardaka nors siek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 spalio 2022 - 10:08

Nu palyginus su Rusija ES susimove dar labiau... unsure.gif
Lt yra centre, o kaip sugeba isnaudoti sia padeti tokioj situacijoj ir buna, niekas kits cia nekalts tu mergele tik pati biggrin.gif. Man tai dzin, svarbu karo pasaulinio nebutu, mus cia saloje paliktu ramybeje ir visa kita isgyvensim.
Papildyta:
o nenormaliausi kur? gal pas mus suvaziavo? lotuliukas.gif
Lietuvoje tai viskas gi geriausiai, siuklsiu nera, zmones geriausi, darbsciausi, tinginiai,lodoriai, nevykeliai isemigravo, tik kam tie milijardai pasalpom nesuprantu? biggrin.gif

ir kiek ju zinai? 3 bnet? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
oho kokie pageidavimai bigsmile.gif, tai tegul Ukrainos valdzia irr kuria remia cia savo mokyklas arba tevai savo lesom, kaip lietuviai daro su lietuviskom mokyklelem uzsieniuose.
Ne , cia tokiu pageidavimu niekas nekelia. Eina mokosi anglu, eina i bendras mokyklas, ir viskas. Su gyvenamu plotu tik jiem liudnokai, dar kol kas daug kas viesbuciuose gyvena, sunku jauciu bus isitvirtinti daugumai, nes viesbuciai gi ne amzinai bus apmokami is vastybes lesu.
Papildyta:
nu va protingas zmogus kam kariauti, geriau gyvenima gyventi jaunysteje. Kad visiem tai dasiltu.
Bet keista, kad jo putino prostitute neisvadinai...tik forumuose drasi ar ne?

o aš žinau kodėl jis nekariavo?  Va tu žinau, kad esi putkos prostitutė. Net neslepi to.

Atsakyti

Aš ir džiaugiuosi, ukrainietės seiminiskos, skaniai daro valgyti, vyrus myli, gražios, protingos.... Galetu ir marti būti, mano sūnus puikiai sutaria su tą mergaitę. Kokie vaikai būtų gražūs. 😍 Tik už būčiau...
Papildyta:
O kaip jūs bendravote? Gestais? Ar lietuvių jau pramoko?

rusiškai

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 14, 11:12)
o aš žinau kodėl jis nekariavo?  Va tu žinau, kad esi putkos prostitutė. Net neslepi to.</p>

o cia dar gali buti pateisinamu priezasciu??? nejaugi? net moonte mociute sake darytu molotovo kokteilius ir kariautu su okupantais, o cia jaunam sveikam vyrui, vairuoja taxi vadinasi igalus bigsmile.gif

Tu cia tik drasi keiktis, gyvenime tyli , kaip pele po sluota, snukuti suraukus biggrin.gif
Ir tau tik bele apie pysiu paskeneti, net karas tau su seksu risasi lotuliukas.gif Tu jauciu tikrai nebegtum, bet tenkintum kareivukus einancius i kara, ir jaustumeisi didvyre... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tai kokia kalba snekejotes? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 14, 11:13)

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Kaip atskriti teletabe?
- internete sneka vienaip, gyvenime elgiasi visiskai atvirksciai lotuliukas.gif

hipokrites biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 spalio 2022 - 10:27

Aš tikrai nežinau, kiek jam buvo pabėgimo metu :) Čia tau būdinga mėsinėti ir smerkti žmogų, todėl ir sėdi be draugų, be veiklos, nes niekas su tavim nebendrauja.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 14, 11:09)

nu bet rimtai, tiek prisifanatzuoti...rusai nenori parduoti, bet sako, kad nori, ES nori pirkti bet apsimeta, kad deda sankcijas, kazkokia absurdo komedija  biggrin.gif
Tikiuosi gris Trump'as i valdzia ir sutvarkys si bardaka nors siek tiek.

Idomuciai delfis taip sako ir nieko mes su tuo nepadarysim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 14, 11:13)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 14, 11:29)
<p>Aš tikrai nežinau, kiek jam buvo pabėgimo metu smile.gif Čia tau būdinga mėsinėti ir smerkti žmogų, todėl ir sėdi be draugų, be veiklos, nes niekas su tavim nebendrauja.</p>

O tu cia nesėdi, tu čia guli išsiskėtus?
Atsakyti