Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:20)
Bet kol turiu iš ko, darau kaip MAN PATINKA. Visiškai sutikčiau, kad iš kiekvieno algos būtų atskaičiuojama kažkoks procentas Ukrainai paremti, nes tik ten sustabdžius debilą, gal iki mūsų neateitų.
Papildyta:

Jei tau nuo to geriau- aš debilė biggrin.gif

O kodėl tik apie save galvoji?
Tai gali gi ir pati aukoti Ukrainai. Savarankiškai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:24)
o kam man veržtis, jei galiu nesiveržti. Kai pireiks- susiveršiu.

A tai dar ne šiknoj Lietuva? Dar palauksi? Ko?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 15:25)

biggrin.gif ji tik cia ir patriotė, ir tevynes myletoja ir ukrainos palaikytoja.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 13, 15:24)
Oi, su tais 'galėciau...noreciau...padaryciau...' tai gali juokinti  barsukus  biggrin.gif . Nieko nedarai ir niekaip nekeiti savo gyvenimo budo siuo metu. O galetum biskiuka susiverzti diržą  biggrin.gif  bet nenori kolkas. O tas kolkas gali likti ant amziu amzinuju.
Papildyta:

Būtent. Jeigu, jeigu, jeigu... Realiai nk nedaro.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:24)
o kam man veržtis, jei galiu nesiveržti. Kai pireiks- susiveršiu.

Bus per vėlu...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 14:43)
Ne, bet aš ir neverkiu, kad valdžia blogaaaaaaaaa, nes kuras brangsta.
Tiesa, esu paspirtuku kelis kartus atvažiavus arba pėsčiom kartais ateinu (kokį kartą ar du į mėnesį), man geras pusvalandis kelio, prasivaikštau kartais. Bet noriu dažnai į sporto klubą nueit, tai mašinos reikia biggrin.gif . Kai čia į visuomeninį transportą visus norėjo susodint, tai aš ilgiau užgaiščiau nei pėsčom. O šiaip, jei reikalas prispaustų, padėčiau į šoną tą mašiną, neišdidi esu, galėčiau ir visuomeniniu transportu pavažinėt kai kur ax.gif

puse valandos kelio pestute iki darbo ir ji su masina vazineja ir dar kitiem aiskina vaiznetis su dviraciu ar autobusu su kuriuo pati negaletu vaziuoti lotuliukas.gif
nu nebutu teletabe. lotuliukas.gif skuba i sporto sale tai negali pestute vaikscioti lotuliukas.gif

Niekas ir nesneka apie tokius atstumus, kad butina masina vienam suaugusiam zmogui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prie ko cia isdidumas, nu dura tu dura...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:08)
Visų pirma aš už konservatorius nebalsavau, visada už LS balsuoju, tai maža dalis mano mylimos valdžios. Ir taip, noriu pasakyti kad nesukėlė. Bet taip pat noriu pasakyti, kad neskaitau teisingu žingsniu mokėti kompensacijas verslams dėl to.

LIberalu sajudis ir yra dabar valdancioje koalicijoje ir viskam pritaria, ar ne taip?

rimtai ne valdzia sukele krize su Kinija? irmilijoninius nuostolius verslam? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 15:30)
Būtent. Jeigu, jeigu, jeigu... Realiai nk nedaro.
Papildyta:

Bus per vėlu...

kur as ji maciau ..pazadukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu bet toks nei empatijos nebuvimas, nei is vis nesuvokimas, kad kitiem masina butina, ne del isdidumo, o realiai butina, nes ne uz 30 min kelio nuo darbu ar mokyklu gyvena ar del darbo specifikos ir t.t. doh.gif

As nepazystu zmoniu, kurie vaziuotu siaip pasivazineti benzina padeginti, visi vaziuoja, nes kakzur reikia.

Bet nu valdzia pasake, kad galima su dviraciais ar autobusais, nors realiai kai kam negalima, vadinasi isdidumas ir viskas, kitu gi nera priezasciu... doh.gif
Papildyta:
va cia tai geras

vartotojo įkelta nuotrauka

bet valdzia gi puiki, ji verslu gi nezlugdo, pasiskolins pinigu ir biski kuriam laikui uzteks... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 spalio 2022 - 14:40

"Kaip teigiama, pirminiais duomenimis, sužalojimus šiemet liepą gimęs berniukas patyrė savo namuose, iškritęs iš vaikiškos lovytės."
"Trečiadienį visuomenę sukrėtė Vilniaus ligoninėje mirusio kūdikio istorija. Pranešama, kad mažylis patyrė stiprią galvos traumą...
Mirusio mažylio mama naujienų portalui tv3 aiškino, kad policijos pateikta informacija yra melas – jos kūdikis neiškrito iš vaikiškos lovytės."
Jeigu tai netiesa, ir mama teisi, kaip turėtų atsakyti tą melą istansliave žurnalistai? Košmaras...

Papildyta:
Bet turėtum prisidėti prie geroooooos valdžios patarimų, taupymo gairiu-mažinti automobilių kuro suvartojima. Eskaluojama visur dabar ta tema. Čia ne vien dėl to, kad kuras brangsta.

Žurnalistai yra šūdaliežuviai.

Vaikui ten genetinė trapią kaulų liga buvo.

Aišku, skaudu tėvams, kad mirė, bet toks gyvenimas yra tiesiog kankynė...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 13, 16:05)
<p>Žurnalistai yra šūdaliežuviai.</p><p></p><p>Vaikui ten genetinė trapią kaulų liga buvo.</p><p>Aišku, skaudu tėvams, kad mirė, bet toks gyvenimas yra tiesiog kankynė...</p>

Tai už tokius dalykus reikėtų į teismą paduoti juos.
Toks gyvenimas, bet tai nereiškia, kad žurnalistams viskas galima. Paskutiniu metu vien melas, paskaitai skirtingus straipsnius, tai nežinai kuo tikėti. žurnalistikos dugnas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 13, 15:58)

va cia tai geras

bet valdzia gi puiki, ji verslu gi nezlugdo, pasiskolins pinigu ir biski kuriam laikui uzteks... unsure.gif

Na žinai, kai gyveni LT, skaitai LT spauda ką dar norėti. Zombis ir Afrikoje zombis. Ką norėti, kai vien tikėjimas liko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 spalio 2022 - 15:49
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 16:25)

Kas mėnesį aukoju, aišku. Bet turėtų visi prisidėti, kad sustabdytų psicha.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 16:48)
Na žinai, kai gyveni LT, skaitai LT spauda ką dar norėti. Zombis ir Afrikoje zombis. Ką norėti, kai  vien  tikėjimas liko...

kas baisiausia, kad tokie zombiai ne tik Lt valdzioje, bet daugumos ES saliu ir ES parlamente sedi, dub dubam, debilu saika, jiem reikia ant greiciau ieskot energijos saltiniu, o jie aptarineja kokia bloga Rusija doh.gif galesim saldami ir be benzino, su kosminem elektros kainom keikti Rusija greitai doh.gif tik kad Rusijai nuo to nei kiek ne blogiau darosi...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 17:21)

Jei 13.5 milijardai doleriu plius kruva ginklu yra dar per mazai Ukrainai, tai ka jus savo ten centukais padeti zadat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 13, 17:34)
kas baisiausia, kad tokie zombiai ne tik Lt valdzioje, bet daugumos ES saliu ir ES parlamente sedi, dub dubam, debilu saika, jiem reikia ant greiciau ieskot energijos saltiniu, o jie aptarineja kokia bloga Rusija doh.gif galesim saldami ir be benzino, su kosminem elektros kainom keikti Rusija greitai doh.gif tik kad Rusijai nuo to nei kiek ne blogiau darosi...

Teletabe esi ir tu, tik kishi rusishka pozcija.

Jei be Rusijos energijos Europa negali gyventi tai nera tokiai Europai tikslo ir egzistuoti. Prie ko cia Rusija?
Rusijso problema nesusijusi su energijos kainosmis ar Europos ekonomika.
Jei susijusi - tai cia atskira problema. Ir pataikavimas Rusijai tos problemos neishpres

Papildyta:
ZIurekit, koks nykus buvo gyvenimas Anglijoje pries 40 metu.
Seimos pasivaiksciojimas 1982

Mergaites zaidzia gatveje 1976

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 17:21)

Tai mažai aukoji. Gali ir daugiau. Po kokius 500€/mėn.
Gi pati rasei prieš tai:
"Visiškai sutikčiau, kad iš kiekvieno algos būtų atskaičiuojama kažkoks procentas Ukrainai paremti"
Gal kiti nesutiktų, nemanai? Nes ir taip mokesčius moka. Va ir galetum už kitus suaukoti, jeigu toks noras didelis. Vaikai dideli, tai kam tau tie pinigai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 spalio 2022 - 16:58
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 18:51)
Tai mažai aukoji. Gali ir daugiau. Po kokius 500€/mėn.
Gi pati rasei prieš tai:
"Visiškai sutikčiau, kad iš kiekvieno algos būtų atskaičiuojama kažkoks procentas Ukrainai paremti"
Gal kiti nesutiktų, nemanai? Nes ir taip mokesčius moka. Va ir galetum už kitus suaukoti, jeigu toks noras didelis. Vaikai dideli, tai kam tau tie pinigai?

Kiek noriu kam noriu, tiek aukoju, mano reikalas. Jei ir visą algą paaukočiau, tai būtų mažas lašelis jūroje. Va jei visi būtų vieningi, gal greičiau rusija bus išvaryta iš svetinos žemės.
Atsakyti