QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 14:43)
Ne, bet aš ir neverkiu, kad valdžia blogaaaaaaaaa, nes kuras brangsta.
Tiesa, esu paspirtuku kelis kartus atvažiavus arba pėsčiom kartais ateinu (kokį kartą ar du į mėnesį), man geras pusvalandis kelio, prasivaikštau kartais. Bet noriu dažnai į sporto klubą nueit, tai mašinos reikia

. Kai čia į visuomeninį transportą visus norėjo susodint, tai aš ilgiau užgaiščiau nei pėsčom. O šiaip, jei reikalas prispaustų, padėčiau į šoną tą mašiną, neišdidi esu, galėčiau ir visuomeniniu transportu pavažinėt kai kur
puse valandos kelio pestute iki darbo ir ji su masina vazineja ir dar kitiem aiskina vaiznetis su dviraciu ar autobusu su kuriuo pati negaletu vaziuoti

nu nebutu teletabe.

skuba i sporto sale tai negali pestute vaikscioti
Niekas ir nesneka apie tokius atstumus, kad butina masina vienam suaugusiam zmogui

prie ko cia isdidumas, nu dura tu dura...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:08)
Visų pirma aš už konservatorius nebalsavau, visada už LS balsuoju, tai maža dalis mano mylimos valdžios. Ir taip, noriu pasakyti kad nesukėlė. Bet taip pat noriu pasakyti, kad neskaitau teisingu žingsniu mokėti kompensacijas verslams dėl to.
LIberalu sajudis ir yra dabar valdancioje koalicijoje ir viskam pritaria, ar ne taip?
rimtai ne valdzia sukele krize su Kinija? irmilijoninius nuostolius verslam?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 15:30)
Būtent. Jeigu, jeigu, jeigu... Realiai nk nedaro.
Papildyta:
Bus per vėlu...
kur as ji maciau ..pazadukas
nu bet toks nei empatijos nebuvimas, nei is vis nesuvokimas, kad kitiem masina butina, ne del isdidumo, o realiai butina, nes ne uz 30 min kelio nuo darbu ar mokyklu gyvena ar del darbo specifikos ir t.t.
As nepazystu zmoniu, kurie vaziuotu siaip pasivazineti benzina padeginti, visi vaziuoja, nes kakzur reikia.
Bet nu valdzia pasake, kad galima su dviraciais ar autobusais, nors realiai kai kam negalima, vadinasi isdidumas ir viskas, kitu gi nera priezasciu...
Papildyta:
va cia tai geras
bet valdzia gi puiki, ji verslu gi nezlugdo, pasiskolins pinigu ir biski kuriam laikui uzteks...