Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 14, 23:05)
Su dauguma, tik žmonės taip nekeliavo seniau smile.gif

prasau ivardink nors viena?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 14, 22:58)
Paziuresim kaip prisitaikysi prie radiacijos ar bado.

As ziuriu i viska paprasciau. Titanikas skesta, Amerikos i kuria jis plauke nera, o ANglijos is kur isplauke jau neera.
Taigi iki tos minutes, kai mirtis pazvelgs i akis dar gal galima pavalgyti skaniai ir pasiklausyti muzikos paziureti vaizdu...

Na gal as supaprastinau, va vaziuoti siulo i pietu pusrutuli gyventi. Ten ishliksi

Tu sneki kaip koks paranojikas. Visko gali buti siame pasaulyje, o mirsim visi viena diena.
O kada pasaulyje nebuvo karu, ivairiu blogu vadovu, zmoniu persekiojimo ir t.t. tu kaip is menulio nukrites tik dabar ir pamates, kokia si planeta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 spalio 2022 - 22:12
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 14, 23:11)
O kada pasaulyje nebuvo karu, ivairiu blogu vadovu, zmoniu persekiojimo ir t.t. tu kaip is menulio nukrites tik dabar ir pamates, kokia si planeta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Iki 1945 atominiu karu nebuvo. Faktas

SHitas momentas keicia esme
Atsakyti

Lutuke, to paties gripo naujos atmainos kelia bėdų rimtų.

Atsakyti

Sirgt geriau covidu,ar skiepytis ?

Atsakyti

Sirgt geriau covidu,ar skiepytis ?

Skiepytis!

Po skiepo pavaikštsai kaip ufonautas parą, dvi, o sergant 2-3 guli, o po to kaip ufonautas vaikštai dar porą sav. 

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2022 10 15, 12:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73002514" data-time="1665817624"><div><p>Lutuke, to paties gripo naujos atmainos kelia bėdų rimtų.</p></div></blockquote><p>Sirgt geriau covidu,ar skiepytis ?</p><p></p>

Dabar taip sau panorėjęs ir nepasiskiepysi, turi būti gydytojo siuntimas, Antivakseriai tuoj pradės piktintis kodėl laisvai negalima. Nuo gripo pasiskiepijau ax.gif , gal kovidas neužpuls ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 15, 12:39)
Dabar taip sau panorėjęs ir nepasiskiepysi, turi būti gydytojo siuntimas, Antivakseriai tuoj pradės piktintis kodėl laisvai negalima. Nuo gripo pasiskiepijau ax.gif , gal kovidas neužpuls  ax.gif

Tu skiepyjiesi visais siulomais skiepais? As esu 50+gr7peje, man visi skiepai dykai, tik eik ir skiepinkis, bet niekada to nedariau. Iminitetas turi dirbti savo darbą. Jei bijai, kad tavo imunitetas silpnas reiskiasi turi keisti imuniteto palaikymo metodiką. Reiskiasi ne ta kryptimi stiprini savo imunitetą, kaip jam reikia. Skiepai nera patikima alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 15, 13:45)
Tu skiepyjiesi visais siulomais skiepais? As esu 50+gr7peje, man visi skiepai dykai, tik eik ir skiepinkis, bet niekada to nedariau. Iminitetas turi dirbti savo darbą. Jei bijai, kad tavo imunitetas silpnas  reiskiasi turi keisti imuniteto palaikymo metodiką. Reiskiasi ne ta kryptimi stiprini savo imunitetą, kaip jam reikia. Skiepai nera patikima alternatyva.

Medikai mano kitaip. O tavo teisė rinktis. Aš renkuosi nuo gripo ir nuo erkinio eneifalito. Jei gydytoja rekomenduotų dar kažką, jei būtų silpni plaučiai ir pniaumo skiepu skiepyčiaus.
Atsakyti

Tai dar vis ne nuslopo ar nuslopsta? 

"Kažkokie ribojimai buvo būtini išlaukimui, bet ne iki atsiras skiepai  reikėjo, o iki virusas nuslops, nes su visais taip būdavo  o tai kažkur 2,5-3 metai."

Klausiu su kuriais konkrečiai virusais buvo tie2-3 metai? Ir paskui nuslopo? 

​Kiek matau tai nuolat tas pats, sveikiems zmonem didelių problemų nesudaro, silpnesni ir numirti gali nuo bet kurio viruso. 

Atsakyti

Skiepytis! Po skiepo pavaikštsai kaip ufonautas parą, dvi, o sergant 2-3 guli, o po to kaip ufonautas vaikštai dar porą sav. 
O jei numirsti nuo skiepo? Ar sulauki stiprių šalutinių? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 spalio 2022 - 12:52
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 14, 23:28)
Iki 1945 atominiu karu nebuvo. Faktas

SHitas momentas keicia esme

Ne faktas.

History views the 1945 Trinity atomic bomb test as a civilization’s entry into the nuclear age. But the archaeological and geologic records, ancient literature, and even the words of Robert Oppenheimer himself, force investigators to consider puzzling evidence that begs the questions; has Earth been the site of ancient nuclear wars? Did humanity blast itself back to the stone age? Will we do it again?

https://www.gaia.com...r-ancient-times
Atsakyti

idomu,po reanimacijos irgi nesiskieptyumet

Atsakyti