QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 16, 10:07)
O tau neikyrejo Stalinas? Po kiek laiko pamirshi ishsigimeli Putina su jo visa tautele? Po metu turetum jau neprisiminti?
Ash tu ishsigimeliu gestapininku, kurie buvo ivede gyvuliu pasus ash nepamirshiu iki mirties, Jie sugriove svarbias vertybes ir tikejima, kad kazhkas shviesau egzistuoja.
Visuomene pasirodo tai tie patys nusmurge kvailiai, kurie priesh kelis shimtus metus staugdami degino raganas.
Skiepu naudojimas terorui, totalus melas visuomenes valdymui. Va kur beda. O ar skiepai, ar dabar jau karas, po kurio laiko gal ATOMINIS jau ateina?
Tai nauja realybe, kuria pagal tave reiktu pamirshti, ir tiketi, kad viskas bus kaip buvo.
NEBUS JAU.
Jei tau gestapininkai prie parduotuviu, ar gestapininkai universitetuose metantys studentus ish universitetu dar nieko nereishkia, tai paskaityk apie Ukraina, gal suprasi, kad VISKAS PASIKEITE.
Tik deol kazhkokiu priezhasciu dar vaidinama, kad nelabai... Tos priezhastys labai idomu... Kazhkas baisaus ten slypi
Ne, as apie Stalina isvis negalvoju, net nepamenu kada paskutini karta apie ji galvojau. Neprojektuok man. Idomucia, savo jausenu ir mastymo kriteriju.
Ale traumavo tave ta samokslu teorija apie covida, ziauriau nei vakcina. Taip del to putotis ir tiek laiko, ziauru.
As albai aptenkinta, kad turejau galimybe rinktis ir pasirinkau tai ka norejau. Del kitu, tai ju reikalas, man del ju neskauda.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 16, 13:16)
Jus kazhkuo panashios.
Moonte siulo paklusti vieniems tironams, o tu kitiems
Man pasidare taves gaila. Susikurei nabagas, tai apie tai kas aktualu Moontei ir spangsti del to ka pats ir susikurei. Valio, putok toliau.
Manes niekas nieko neverte, jei tau tai sunku suvokti, as nieko negaliu padaryti, o svarbiausia - nenoriu.
Tu nori tu gyvenk skiepais, vakcinomis ir visomis samokslo teorijomis. Soriukas, bet man tokia psichoze neidomi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 16, 13:14)
Moontes didvyris
Banderos nacizmui buvo būdingas demonstratyvus žiaurumas, dažnai ne tik siekiant įbauginti, bet ir be jokios kitos priežasties. Ovanai ne tik žudė, bet ir užkasdavo žmones gyvus į žemę, išpjaudavo nėščioms moterims pilvus ir demonstratyviai žudydavo agonijoje. Už šiuos kruvinus veiksmus, be daugelio kitų OUN lyderių, asmeniškai atsakingas Bandera. Lenkija prisimena šiuos Ukrainos nacionalistų veiksmus ir prieš susidarant dabartinei situacijai ne kartą priminė Ukrainos valdžios institucijoms apie tai, kad Ukrainos valdžios institucijoms neleistina šlovinti nacių nusikaltėlius.
https://www.facebook...55139143587538/
tai, kas jai vertimas skiepytis, tik gelytes...
Pusdurne, tavo smegenine kaip siuksliu deze, i kuria nusilengvina koznas kursai nori, jokio filtro, jokio kritinio mastymo.