Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 18, 23:40)
O kodel tragedija?
Gi dirbi nuotoliniu budu, I darba kalnais nereiketu vazineti  biggrin.gif
O kas blogai su mainlandu, jei kalnai netraukia?

Ten tikrai klimatas bus nekoks... Vasara bus labai karshta o zhiema ir shalta gali buti. Pasidomek kokios ten tvoros statomos mainlande... kaip ish to filmo apie dinozaurus. Nusikalstamumas. Nera prasmes tada Ispanijoje, galima ir lenkijoje
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 18, 23:47)
SH ta UK konkreti.
Airijoje nebuvau tai pagal gandus nebent

na tai pavardink, ko nera Uk valgyti? ko ten truksta? nekalbam apie klimata, ne skiekveinam savo, o siaip ko nera. Airija tai mazesne, tai manau UK dar didesnis visko pasirinkimas. Bet as neisivaizduoju ko siais laikais galima negauti nusipirkti, jei turi pinigu? Uk ar Airjoje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 18, 23:49)

ka tik paziurejau skebimus is idomumo, normalus namukai uz 200.000 -300.000 tikrai jusu Letuvoje ne mandresnis, o kad darotes remontus tai ir ten remontus imanoma darytis  mirksiukas.gif
bet man ispanija is vis ne pire sirdies, visai ne mano salis, kazkokia dykuma... unsure.gif

Buvo toks forumas lietuviai Ispanijoje, tai ten viskas buvo nagrinejama. Na taip kazhka labai sunkiai isigysi, jeilabai stengsiesi. Daug namu pelyja ir ltada pavojinga juose gyventi. Tai labai rimta problema. Paskui reikia ziuret prie kokio vandens telkini, ten yra su druskomis kazhkokiu... Na suranda kazkoki namuka... Na ir kokia prasme tos Ispanijos jei esi ant uolu tarp kitu namuku?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 18, 23:51)
na tai pavardink, ko nera Uk valgyti? ko ten truksta? nekalbam apie klimata, ne skiekveinam savo, o siaip ko nera. Airija tai mazesne, tai manau UK dar didesnis visko pasirinkimas. Bet as neisivaizduoju ko siais laikais galima negauti nusipirkti, jei turi pinigu? Uk ar Airjoje?

UK tikrai reikia namuose viska daryti, ju produktai beskonis shudas. Ash pirkdavau ala pagal ispanishkus receptus bet ten tik keli variantai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 18, 23:55)
Buvo toks forumas lietuviai Ispanijoje, tai ten viskas buvo nagrinejama. Na taip kazhka labai sunkiai isigysi, jeilabai stengsiesi. Daug namu pelyja ir ltada pavojinga juose gyventi. Tai labai rimta problema. Paskui reikia ziuret prie kokio vandens telkini, ten yra su druskomis kazhkokiu... Na suranda kazkoki namuka... Na ir kokia prasme tos Ispanijos jei esi ant uolu tarp kitu namuku?
Papildyta:
UK tikrai reikia namuose viska daryti, ju produktai beskonis shudas. Ash pirkdavau ala pagal ispanishkus receptus bet ten tik keli variantai

nu jei nori vienkiemio tai nebus pire juros, bus siek tiek toliau, o jei nori juros tai bus aisku su nedideliu kiemu. bet pilna tu nmu a rtu pats bent skelbimus ziurejai?

konkreciai vardink ko nera Uk restoranuose, man fantazija tiek nenesa, nes jau ir Airijoje visko pilna kokiu nori virtuviu, kokiu nori restoranu, tu mazu is vis restorane nesi buves? bigsmile.gif
Atsakyti

Tavo fantazijos apie montekristą man neįdomios. Neteisk ir nebūsi teisiamas.

Netrukdyk jai drėkti, matyt, toks jos fetišas, prisifantazuoja, vis linksmiau vienai tūnot 😅

Atsakyti

Kaip galvoji - mergos bus? biggrin.gifbiggrin.gifLiepiau isideti 4 poras triusiku, kad galetu persiauti naujais pries skrydi namo, kad nerasciau lūpdaziu ant jų biggrin.gif
Papildyta:

Persiauti....triusikais?...... 

Atsakyti

Montekrista nepažįsta tokių vyrų. Aš jai jau esu rašiusi, kad tokie verslūs ar karjeros siekiantys per daug reikalų turi, pavargsta ir pan. Ne mergos jiems galvoje. O ir stengiasi dėl šeimos tokie, o ne dėl mergų.

😆aga, rašei, jad: tikras vyras po darbų krenta kaip negyvas 😆😆😆😆😆

Atsakyti

Yra labai didelis skirtumas.
Ispanijoje jei ne prie juros tai tragedija gyvenimas. O prie juros kainoja tikrai daug.

Dar žiūrint kokiam regione. 

Popsiniuose turistiniuose kosmosą kainuoja...

Atsakyti

O šiaip koks jums skirtumas kaip ta Idomucios šeima gyvena? Bilen jiems gerai. Gi nėr pasakęs, kad blogai. 

Atsakyti

Sakot samdytis, kad tvarkytų namus?.

O gsl nėr poreikio? Gal patinka? Gal nenori namie svetimų žmonių?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 19, 10:19)
<p>O šiaip koks jums skirtumas kaip ta Idomucios šeima gyvena? Bilen jiems gerai. Gi nėr pasakęs, kad blogai. </p>

Taigi reikia pasiknaisiot po svetimus gyvenimus kai savo neturi.
Atsakyti

Virtualiai pasimatuoja kitų gyvenimus :)

Galima kalbėti apskritai apie situacijas, kai moteris nedirba ar kai gyvena su alkoholiku, ar kai samdo namų tvarkytoją, na, bile ką. O tiesa tokia, kad gyvename, reikia tikėtis, taip, kaip MES to norime. Kitu atveju būtų liūdna.

Atsakyti