Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 19, 11:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73003367" data-time="1666096324"><div><p>Man tai visad taip juokinga, kai žmonės šiame amžiuje dar tiki kažkokia <strong>aukštesne jėga, dievu kažkokiu</strong> smile.gif</p></div></blockquote><p>Mmmm ...vadinas ,gyvenime nepramusei dugno.As ,rasau ta -zodi, is didzios raides. </p>

Koks dugnas? Ji kareivinese auginta, užmiršai? Jos tevas rusu qrmijos karininkas. Apie koki montekristos dievą tu kalbi?
Teletabis

Paštinykeeeeeeee biggrin.gif T E L E T A B I S
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 18, 23:22)
Burbanti,
nori atskleisiu musu vestuviu biudzeta? 170 litu (kazkur 35 svarai)

bet laidositės tai manau paauksuotuose karstuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 11:38)
Tai ne tik tu, bet ir tavo diedas triusikus keicia karta I savaitę?  biggrin.gif  Sutriai . Jus  kaip povandeninuu l]

T7 gyveni butelyje, tu nieko nezinai apie normalius gyvenamus namus, tavo uosvienes sodo nomelis nesiskaito. Gyveni nuo atlyginimo iki atlyhinimo - Stai tavo gyvenimas. Pasigirti tikrai neturi kuo del to ir fantazuoji tik kaip gerai pisiesi  biggrin.gif
Papildyta:

Pinigai! Pinigai! Pinigai! Štai tavo dievas.

Turiu daug visokiu pazystamu. Nemaloniausi tie  kurie is vargo isbridę  uzsidirbę kazkiek didesne kapeika, pradeda vqidinti vos ne milionierius. Truputi šlykstu ziureti I tokius montekristas gyvenime

Skaitant tavo postus tai jausmas toks, kad tau tik pinigai rūpi. Niekini kitus, kieno vyrai neuždiba tiek kiek tavo. Nepilnaverčiais laikai tuos kurie Seišeliuose neatostogavo, kas labutenų neturi ir pan . Jausmas toks, kad pasidėjus svarą vietoj altoriaus meldiesi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 19, 11:15)
o kam jums 3 kambariai per atostogas? slėpynių žaidžiat, gaudot vienas kitą? biggrin.gif
max 2 kambarius imam.
Geriau daugiau pinigų skirtumėt namui, kad greičiau susitvarkytumėt, o ne mėtytumėt nesąmonėm

Tu tiki, kad toks skrudžas isnuomotu atostogoms apartamentus? biggrin.gif
Jis net nezino, kad geruose viesbuciyose yra visokio tipo suits. Jo viesbuciai uzsibsigia b&b.
Nes, kai jis pradejo pasakoti, kad geru viesbuciu nera, tai man viskas pasidare aisku. Jis neisdrebetu sumoketi 3000 uz zmogu uz 10 dienu viesbutyje.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 10:52)
Tai tau gi boba tavo viska ir tvarko ir daro, gi ji pas tave darbinė kumelė. Tu tokios norėjai - tokią ir gavai. Pirmoji nenorejo taip gyventi - pabėgo. Gi kiekvieno teisė rinktis.

Jus gal apsispreskit. Tai darbine kumele, tai tingine kuri nieko neveikia (nes nelabai yra ka daryti to maisto 2 zmonems, o ir tvarkytis laiko juk nereikia daug)

O tu savo busto netvarkai? Gyveni dulkese ir purve?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 11:17)
Skaitant tavo postus tai jausmas toks, kad tau tik pinigai rūpi. Niekini kitus, kieno vyrai neuždiba tiek kiek tavo. Nepilnaverčiais laikai tuos kurie Seišeliuose neatostogavo, kas labutenų neturi ir pan . Jausmas toks, kad pasidėjus svarą vietoj altoriaus meldiesi.

Oi biggrin.gif as megstu jusu reakcijas, jos mane tiek prijuokina biggrin.gif

Turiu ..net ne auksinį...turiu platininį kabliuką, nusagztytą deimantais ir rubinais, jis pas mane guli nuostabioje malachito dėžutėje, ant kurios yra auksu išmušti žodžiai ' Aš geriau gyvenu už tave'
biggrin.gif
Kai uzmetu šı kabliuką susirenka patys pavydziausi karosai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 10:24)
Jei jau nepasitikima sutuoktiniu, tai neverta kartu gyventi.

As manau, kad reikia rupintis savo sugebejimais, mokintis, gal kelias val uzhsiimti kazhkuo, kas idomu naudinga ir gal nesha pelna.

prie ko čia nepasitikima? juk numirti gali, nebūtinai pabėgti
tu kaip mano uošviai, kurie mano, kad 150 metų gyvens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 11:20)
Jus gal apsispreskit. Tai darbine kumele, tai tingine kuri nieko neveikia (nes nelabai yra ka daryti to maisto 2 zmonems, o ir tvarkytis laiko juk nereikia daug)

O tu savo busto netvarkai? Gyveni dulkese ir purve?

Bb te suprasi, kas uzeina tai tavo kumelei. biggrin.gif biggrin.gif

O , jei truputeli rimciau (tik truputeli biggrin.gif ) , tai tu ant tiek nusisneki...tai ji nieko neveikia, tai tvarko du namus ir galvos nepakelia nuo puodu. Apsispresk pagaliau ji veikia kazka ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 10:25)
<p>Dėl tarnaičių-nenorėčiau, aš savo erdvę gal per daug suasmeninus.</p><p>Dėl darbo-niekad nenorėjau nedirbti, nenoriu priklausyti nuo kito plius pinigai-nedirbčiau tik jei gaučiau kas mėnesį daaaug daugiau nei dabar gaunu. Bet vis tiek dirbčiau biggrin.gif </p><p></p>

bijai, kad dirbtinius penius suras? biggrin.gif
guodiesi save ir tiek. Dirbi, nes neišgyventumėt
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 11:18)
Tu tiki, kad toks skrudžas isnuomotu atostogoms apartamentus?  biggrin.gif
Jis net nezino, kad geruose viesbuciyose yra visokio tipo suits. Jo viesbuciai uzsibsigia b&b.
Nes, kai jis pradejo pasakoti, kad geru viesbuciu nera, tai man viskas pasidare aisku. Jis neisdrebetu sumoketi 3000 uz zmogu uz 10 dienu viesbutyje.

Ten kur mes nuomojames, tai reikia pries kelis men rezervuoti. Uztenka ir 2 kambariu, bet jie dazniausia buna rezervuoti, tai imame kiek brangesnius su 2 miegamaisiais. Viena naudojam daiktams, tai kiti kambariai tvarkingi.

Kaina turi tureti VERTE. Ten kur nuomojames apartamentai ant papludimio krasto, uz 30 m jura. Nusimaudai ir grizti, jei nenori gulinet. Man tai verte. O kazkoks ten viesbutis tai kam jis man reikalingas?
Jei kur turistauji, tai grizti permiegot, Minimalus konfortas ir tvarka pakanka. Ka ten uz 300 pasiulys tokio?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 11:26)
Ten kur mes nuomojames, tai reikia pries kelis men rezervuoti. Uztenka ir 2 kambariu, bet jie dazniausia buna rezervuoti, tai imame kiek brangesnius su 2 miegamaisiais. Viena naudojam daiktams, tai kiti kambariai tvarkingi.

Kaina turi tureti VERTE. Ten kur nuomojames apartamentai ant papludimio krasto, uz 30 m jura. Nusimaudai ir grizti, jei nenori gulinet. Man tai verte. O kazkoks ten viesbutis tai kam jis man reikalingas?
Jei kur turistauji, tai grizti permiegot, Minimalus konfortas ir tvarka pakanka. Ka ten uz 300 pasiulys tokio?

biggrin.gif biggrin.gif
Tau viskas patinka kas minimalu, nes tai yra pigu

Skrudžas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 10:49)
Prie ko cia vagystes?

O ka ish tavo diedo pavogs svetimos mergos? Rankena?

Jei svetimas zhmogus sutvarkys mano kambari tai bus jau ne mano kambarys, nes ash nezhinosiu, kur kas yra, gali ir ishmesti ka. Visai beprasmishka paslauga

tai įsakyk jam neperdėti daiktų į kitas vietas, o tik atkelti, išvalyti dulkes, išsiurbti, išplauti ir vėl atgal pastatyti į vietas
kokios problemos? ar būtina sujaukti viską baisiai prieš pasamdant tvarkytoją?
Atsakyti