Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 10 24, 17:09)
Neseniai nukaršinau iš prieglaudos paimtą šunį, nebuvo standartinis, ne visai veislinis, bet gi šuo ir yra draugas, o ne žaisliukas ar pasipuikavimui skirtas blizgutis.

draugas? tave išklauso, duoda patarimų, tu jam duodi, pašnekat apie politiką ir po to kai atsibosta išeina namo? biggrin.gif kad gal nelabai. Šuo tai kaip mažas vaikelis, kuriuo tu nuolat rūpiniesi. Nuolat. Skubi pas jį namo arba tampaisi jį visur su savimi, kad neliūdėtų. Tvarkai jį, maitini, kai šalta rengi. Ir jis niekada neužauga. Dargi vėliau pasensta ir tampa nelabai žavus, gal net piktas nuo ligų. Bet myli tada jį už tą ryšį, už tą laiką, kad visada buvo tavo gyvenime ir niekada neišėjo kažkur kitur namo į savo šeimą. Tiesiog kad yra tavo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 24, 18:18)
draugas? tave išklauso, duoda patarimų, tu jam duodi, pašnekat apie politiką ir po to kai atsibosta išeina namo? biggrin.gif kad gal nelabai. Šuo tai kaip mažas vaikelis, kuriuo tu nuolat rūpiniesi. Nuolat. Skubi pas jį namo arba tampaisi jį visur su savimi, kad neliūdėtų. Tvarkai jį, maitini, kai šalta rengi. Ir jis niekada neužauga. Dargi vėliau pasensta ir tampa nelabai žavus, gal net piktas nuo ligų. Bet myli tada jį už tą ryšį, už tą laiką, kad visada buvo tavo gyvenime ir niekada neišėjo kažkur kitur namo į savo šeimą. Tiesiog kad yra tavo.

dieve, dieve.... ačiū tau, kad nedavei Montevertei vaikų.....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 24, 17:19)

tai turėčiau dabar suprasti, kad tu kankinai savo šunį? blink.gif jis ką paromis vienas sėdėjo uždarytas ir kaukė? kažkaip kitaip dar galima rūpintis šunimi nei aš surašiau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 24, 18:22)
tai turėčiau dabar suprasti, kad tu kankinai savo šunį? blink.gif jis ką paromis vienas sėdėjo uždarytas ir kaukė? kažkaip kitaip dar galima rūpintis šunimi nei aš surašiau? blink.gif

tu ne rūpiniesi, tu turi gyvą žaislą. ir neduokdie jis neatitiks tavo standartų...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 24, 17:09)
Neseniai nukaršinau iš prieglaudos paimtą šunį, nebuvo standartinis, ne visai veislinis, bet gi šuo ir yra draugas, o ne žaisliukas ar pasipuikavimui skirtas blizgutis.

Būtent. Su mano katinu ir kate taip.

Pradėkim nuo to, kad aš iš principo tai tų kačių nei mylėjau, nei nemylėjau. Labiau šunis gal.

Ir vieną kartą, jau po mano traumos, veža mane katedros sekretorė namo ir sako, na, yra kačiukai, neveisliai, visą vadą išsirinko, vienas toks ne toks kaip visi, jo niekas neima. Tai paėmiau. Buvo labai guvus, agresyvus katinas. Mano geriausias kineziterapiautas. Nes jei ne tas katinas, aš tikrai tiek po stuburo traumos lipus nebūčiau. Mano klaida buvo, kad leidau jį į lauką - vieną dieną nebegrįžo. Jam buvo tik 6 metai ir 8 mėnesiai.

Skaudėjo labai. Sakiau, daugiau jokių kačių ir gyvūnų apskritai mano gyvenime nebus.

Bet ar ne po penkerių metų, man parašė draugė: va, yra katė, kilminga, ji jauna, bet ją iš veislyno nupirkus šeimininkė grąžino, nes ji 3 mėnesių amžiaus kartosi po užuolaidas, todėl labai bloga. Pažiūrėjau - mano katė. Sumokėjau už ją tada dar dalimis. Ir nesigailiu iki šiandien.

Taip kad ne kilmės dokumentai svarbu (reik juos skirt nuo gyvūno paso), o gyvūnas ir meilė jam.
Atsakyti

Daznai is prieglaudu buna pazeisti sunys,geriau nuo mazens uzsiauginti ,,savo,, .O tuos prieglauduose migdyti

Atsakyti

Jei pabuti lovoje, tai per viena karta nepaaishkes. Po metu gali uzhsimanyti grupinio ar pan.

Va butent , kad zmogui gali atsibost ta pati skyle ir poza , kitas gal zooo uzsimanys pabandyt , arba sado mazo .Arba netycia besvenciant gimtadieni kystels draugui uzmigusiam ir zmona gal nores pajodinet 😂 

Gyvi organizmai 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 24, 19:11)
Daznai is prieglaudu buna pazeisti sunys,geriau nuo mazens uzsiauginti ,,savo,, .O tuos prieglauduose migdyti</p>

Teisybės tame yra, bet kas gi imsis migdyti, nehumaniška gi biggrin.gif ... Dabar greičiau žmogų, o ne šunį leis gyvūnų mylėtojai užmigdyti biggrin.gif . Maniškis buvo paliktas. nes šeimininkas išvažiavo į UK gyventi. Neilgai prieglaudoj gyveno, bet drebėdavo per miegus pradžioj, bet niekad nebuvo agresyvus.
Atsakyti

Teisybės tame yra, bet kas gi imsis migdyti, nehumaniška gi biggrin.gif... Dabar greičiau žmogų, o ne šunį leis gyvūnų mylėtojai užmigdyti biggrin.gif. Maniškis buvo paliktas. nes šeimininkas išvažiavo į UK gyventi. Neilgai prieglaudoj gyveno, bet drebėdavo per miegus pradžioj, bet niekad nebuvo agresyvus.

Debilu humanistu karta uzaugo . 

Is gero gyvenimo ,zmones ispindeja , issigimsta ir t.t .  
(Kur dingo garsus zalieji humanistai ,kurie draude anglis deginti ,ir visokius mazutus ,nusalo uzpakali?)

Pvz dabar UKR ,kazkur Bucia ne Bucia ,guli zmones kruvoje o sunys juos eda , ateina kareivis juos vaiko.Vaizdas baisus ,bet as nelaikau suns lovoje ir nesidomiu kas ka daro su jais . Suo yra suo ,kuris bade >sugraus savo seimininka ,nes yra mesa-edis .

Prieglaudos verkia,kad sildymas pabrango ,neissilaikys ir panasiai 😂

Atsakyti

Kokio tu visgi nesveikumo moteris...  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 24, 20:31)

<p>Debilu humanistu karta uzaugo . </p>
<p>Is gero gyvenimo ,zmones ispindeja , issigimsta ir t.t .  

(Kur dingo garsus zalieji humanistai ,kurie draude anglis deginti ,ir visokius mazutus ,nusalo uzpakali?)</p>
<p>Pvz dabar UKR ,kazkur Bucia ne Bucia ,guli zmones kruvoje o sunys juos eda , ateina kareivis juos vaiko.Vaizdas baisus ,bet as nelaikau suns lovoje ir nesidomiu kas ka daro su jais . Suo yra suo ,kuris bade >sugraus savo seimininka ,nes yra mesa-edis .</p>
<p>Prieglaudos verkia,kad sildymas pabrango ,neissilaikys ir panasiai 😂</p>

būtent. Baudos būtų paliekantiems savo augintinius padorios, gal tada truputi galvotų prieš "galvodami" kaip laaaaabai jų NORI biggrin.gif . Kur netrins rankomis veisėjai, kai tokia paklausa... Bet gi madų visi laikosi, kas kokį mandresnį žaislą įsigys...
Atsakyti

Gyvunai ,gydo kai kurias psichologines ligas zmonems . 

Atsakyti