Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 10 24, 17:22)
tai turėčiau dabar suprasti, kad tu kankinai savo šunį? blink.gif jis ką paromis vienas sėdėjo uždarytas ir kaukė? kažkaip kitaip dar galima rūpintis šunimi nei aš surašiau? blink.gif

koks nesveikas pas ja suvokimas, jei jau rupiniesi kazkuom, tai reiskia tai zaisliukas.
Tai klausimas ji niekuom gyvenime nesirupina? cia gal teletabes jungia egoizmas, jos tik savim rupinasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 24, 20:44)
koks nesveikas pas ja suvokimas, jei jau rupiniesi kazkuom, tai reiskia tai zaisliukas.
Tai klausimas ji niekuom gyvenime nesirupina? cia gal teletabes jungia egoizmas, jos tik savim rupinasi? biggrin.gif

Neskatink veisimo ir nereikes "rupintis". Kremlius "rupinasi" rusakalbiais, komunistai darbininkais, nusikalteliai "rupinosi" verslininku apsauga.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 24, 17:31)
tu ne rūpiniesi, tu turi gyvą žaislą. ir neduokdie jis neatitiks tavo standartų...

kad gražus iš karto tampa žaislu? tau visi namie?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 24, 21:55)
kad gražus iš karto tampa žaislu? tau visi namie?

Nebūtinai, bet pas tave tampa. Jei nagus užsimanai nulakuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 24, 17:33)
Būtent. Su mano katinu ir kate taip.

Pradėkim nuo to, kad aš iš principo tai tų kačių nei mylėjau, nei nemylėjau. Labiau šunis gal.

Ir vieną kartą, jau po mano traumos, veža mane katedros sekretorė namo ir sako, na, yra kačiukai, neveisliai, visą vadą išsirinko, vienas toks ne toks kaip visi, jo niekas neima. Tai paėmiau. Buvo labai guvus, agresyvus katinas. Mano geriausias kineziterapiautas.  Nes jei ne tas katinas, aš tikrai tiek po stuburo traumos lipus nebūčiau. Mano klaida buvo, kad leidau jį į lauką - vieną dieną nebegrįžo. Jam buvo tik 6 metai ir 8 mėnesiai.

Skaudėjo labai. Sakiau, daugiau jokių kačių ir gyvūnų apskritai mano gyvenime nebus.

Bet ar ne po penkerių metų, man parašė draugė: va, yra katė, kilminga, ji jauna, bet ją iš veislyno nupirkus šeimininkė grąžino, nes ji 3 mėnesių amžiaus kartosi po užuolaidas, todėl labai bloga. Pažiūrėjau - mano katė. Sumokėjau už ją tada dar dalimis. Ir nesigailiu iki šiandien.

Taip kad ne kilmės dokumentai svarbu (reik juos skirt nuo gyvūno paso), o gyvūnas ir meilė jam.

tai kad ne klaida, o nusikaltimas yra neleisti į lauką
jis ką ne gyvas padaras?
klaida tik tame, kad jis nebuvo pratęs, nepratinai prie pavadėlio, nesivežiojai po įvairias vietas ir pan. Žmonės su katėmis keliauja po svečias šalis, į kalnus lipa, kai kurios katės per ežerus plaukia net. Tokia išsilavinusia save laikai, o šitaip nusišvietei blogoje šviesoje, kai išsamiau apie save pasakojai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 24, 20:53)
Neskatink veisimo ir nereikes "rupintis". Kremlius "rupinasi" rusakalbiais, komunistai darbininkais, nusikalteliai "rupinosi" verslininku apsauga.

as nesneku apie prisidengima rupinimuosi, sneku apie realu rupinimasi, kaip pvz jus su zmona vienas kitu rupinates, ar tai reiskia, kad jus vienas kitam zaisliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 spalio 2022 - 20:05
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 24, 21:59)
jis ką ne gyvas padaras?
klaida tik tame, kad jis nebuvo pratęs, nepratinai prie pavadėlio, nesivežiojai po įvairias vietas ir pan. Žmonės su katėmis keliauja po svečias šalis, į kalnus lipa, kai kurios katės per ežerus plaukia net. Tokia išsilavinusia save laikai, o šitaip nusišvietei blogoje šviesoje, kai išsamiau apie save pasakojai

katinui tragedija kažkur keliauti. Mes vežamės į sodybą kasmet ir visą kelią pradejuoja ax.gif ,
Tu nebežmogink gyvūnų, žmonėmis jie netaps.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 24, 20:58)

Tai moterys, kurios nagus lakuojasi irgi isivazduoja, kad jos zaislai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 24, 19:31)
(Kur dingo garsus zalieji humanistai ,kurie draude anglis deginti ,ir visokius mazutus ,nusalo uzpakali?)</p>
<p>Pvz dabar UKR ,kazkur Bucia ne Bucia ,guli zmones kruvoje o sunys juos eda , ateina kareivis juos vaiko.Vaizdas baisus ,bet as nelaikau suns lovoje ir nesidomiu kas ka daro su jais . Suo yra suo ,kuris bade >sugraus savo seimininka ,nes yra mesa-edis .</p>
<p>Prieglaudos verkia,kad sildymas pabrango ,neissilaikys ir panasiai 😂</p>

mes visi savanaudžiai ir bjaurūs
žmonės bėdoj irgi būna persipyksta, kaltina vienas kitą ar šeima skiriasi
tai ką dabar visus išžudyt dėl to?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 24, 20:59)
jis ką ne gyvas padaras?

Kai gyveni bute miesto centre zinoma pavojinga isleisti kate i lauka viena. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 24, 20:44)

manau, kad ji nieko neberskaitė daugiau ką aš rašiau, nes pamatė palyginimą su vaiku ir pažaliavo iš pykčio biggrin.gif vienkiemio būdinis mentalitetas, na ir ką pasakysi
jai šuo draugas ir ką tu jai? matyt šampę dabar kartu geria, o aš sutrukdžiau su tuo "kaip vaikelis" biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 24, 20:58)

vyras juokais pasakė, nes šiuo gražus
apsiramink tu, visai nukvakai
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 24, 21:01)
katinui tragedija kažkur keliauti. Mes vežamės į sodybą kasmet ir visą kelią pradejuoja ax.gif ,
Tu nebežmogink gyvūnų, žmonėmis jie netaps.

tu nelygink savo netikusio katino su viso svieto katėmis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 24, 21:10)
manau, kad ji nieko neberskaitė daugiau ką aš rašiau, nes pamatė palyginimą su vaiku ir pažaliavo iš pykčio biggrin.gif vienkiemio būdinis mentalitetas, na ir ką pasakysi
jai šuo draugas ir ką tu jai? matyt šampę dabar kartu geria, o aš sutrukdžiau su tuo "kaip vaikelis" biggrin.gif

Papildyta:

vyras juokais pasakė, nes šiuo gražus
apsiramink tu, visai nukvakai
Papildyta:

tu nelygink savo netikusio katino su viso svieto katėmis

nu keistuoliai, koks draugas, tai nera lygiaverciai santykiai, o suo visiskai nuo zmogaus pirklausomas, zinoma jis panasiau i vaika, o ne drauga, nes juo reikia rupintis. va jei susidraugautum su vilku ateitum i miska, ci agal ir galima sitokius santykius pavadinti draugyste.

nu jau toks kaimo mentalitetas, baisu, kad ir nulakuoti tuos nagus nu ir kas? aisku jei ten nuolat tai daryti gal nebutina, bet koki akrta na kas atsitiks? ima zmones suniukus i sventes, vestuves kartu, jom tai muset suo prie budos ar aptvare su pakistu bliuduku pigiausio edesio ir gerai.

Jo visi sunes vienodi, visos kates vienodos... biggrin.gif taip zinoma visi gyvunai jei nepratinti keliauti stresuos, kates is vis megsta eiti kur jos nori, bet tikrai ne visos kates stresuoja keliaudamos. net toje pacioje vadoje visi kaciukai skirtingi. Kaip ir zmones visi skirtingi.
Atsakyti