Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

O kaip gegutės? Ka su jomis bledėmis darysim?

Gegutės nelabai sodybose kiaušus į lizdus pakiša. 

Atsakyti

as dabar susirupinau del lusiu, jas gi specialiai saugo, veisia ir i miskus paleidzia, jetau ka dabar pauskicukam daryti.... lusis tau ne kokia namine kate...eisiu paverksiu i kampuka siek tiek
cray.gif

Tai su lūšimis viskas ok, nes jos - gamtos dalis, o katės - ne.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 22:42)
<p>Paskridimas 3metrus nėra skraidymas. Lizde paukščiukai negali išmokti gerai skraidyti. Dauguma mokosi palikę lizdus. O dar yra gi ir ant žemės perinčių, pvz.vieversiai, kielės dažnu atveju, dar kurapkos, kurioms katės tai šakių šakės, nes vaikus išgaudo...</p>

jo jau kaip ir amen visiem vieversiam, kielem, kurapkom, dar neisnaikino ju kates? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 25, 22:48)
as dabar susirupinau del lusiu, jas gi specialiai saugo, veisia ir i miskus paleidzia, jetau ka dabar pauskicukam daryti.... lusis tau ne kokia namine kate...eisiu paverksiu i kampuka siek tiek
cray.gif

ot gražus gyvūnas, myliu myliu wub.gif
Prieš 2 metus pamatėme Pervalkoje miškely prie marių kaip prabėgo 2 jaunikliai dar. Kokia elegancija, grakštumas. Man taip jie įkrito į širdį, įsiminė. Tai va po metų gimė mano mažė šunė: figurka - ledas, grakštumas kaip katės, kojytės ilgokos, pati trumpa, sportiška. Ech wub.gif Reikia žinoti kada ir kur palikti energijos dalį, kad virstu po to ji daiktu, objektu, gyvu kažkuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 25, 22:46)
jo, kiekvieną mielą rytą
o ir kokį tušą esu turėjusi, gyvenime tokio nebeturėsiu
buvo toks Avon žalias buteliukas, tai esu jo kelis kartus nakčiai nenuėmusi, nes vėlai grįžau ir lūžinėjau jau kaip miego norėjau. Tai iš ryto kaip nauja, nieko nenutikę, nei jokių juodų paakių nei nieko. Ot buvo laikai biggrin.gif

As, pries ...30 metus nusipirkau uzsienietiska, tais laikais per blata dar, tušą su šilko pūkeliais. Blakstienas beveik dvigubino. Buvo vos ne kaip su dabar priklijuojamomis blakstienomis. Visa savo gyvenima po to, bandziU rasti kazką panasaus - nesuradau. Bet tu teisi, tada tušai daug geresnes kokybes buvo, laikydavosi per nakti.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 22:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73006416" data-time="1666727188"><div><p>O kaip gegutės? Ka su jomis bledėmis darysim?</p></div></blockquote><p>Gegutės nelabai sodybose kiaušus į lizdus pakiša. </p>

Ilipi I kiekveną medi ir tikrini?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 25, 22:43)
As savo ne rik drauges dazydavau, bet ir bendradarbes prasydavo numaliavoti  biggrin.gif , nes kitos net pravodkiu nesugebedavo tiesiai nusibraukti  biggrin.gif
Nesuprantu is kur to laiko tiek buvo taip kruopsciai ir nemazai dazyris  biggrin.gif .

jo pamenu turejau veidrodi toki kur sonai lankstosi ir ant jo vos ne chemijos fabrikelis , na jaunyste kvailsyte, smagu prisimint biggrin.gif
esu irgi kelias drauges daziusi, mane sesuo graziai pamoke dazytis, o kitos tikrai nelabai mokedavo ar dazu neturejo, man pamenu puske suveike is kazkur parvezusi visa rinkini, tai tais laikais super turtas buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dar lupas kazkuri laika buvo mada juodu piestuku paisvesti dabar pirsiminiau, bet jauciu labai trumpai. doh.gif
Atsakyti

Vieversius ir kurapkas labai naikina žemės ūkis, bet kas dar sugeba kažkaip vaikus išperėt, tai ir katės pragalabija...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 25, 22:48)
cray.gif

O ka sakyti šernams? Tuos tai vaiko medziotojai po visus miskus ir šaudo...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 22:53)
<p>Vieversius ir kurapkas labai naikina žemės ūkis, bet kas dar sugeba kažkaip vaikus išperėt, tai ir katės pragalabija...</p><p></p>

Tai ką dabar daryti? Traktoristams kiaušus nurauti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 25, 22:46)
O kaip gegutės? Ka su jomis bledėmis darysim?

saugosim saugosim, kaip kitaip, px kad valdzia baigia miskus iskirsti, miestuos emedzius senus iskirtineja, cia gi nekenkia gamtai, bet va namine soti kate tai belekiek ismedzioja visko, jauciu ir kiskiukus naikina ir elnius, ka cia paukscius, siaubunes ne kitaip.. unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 25, 22:46)
jo, kiekvieną mielą rytą
o ir kokį tušą esu turėjusi, gyvenime tokio nebeturėsiu
buvo toks Avon žalias buteliukas, tai esu jo kelis kartus nakčiai nenuėmusi, nes vėlai grįžau ir lūžinėjau jau kaip miego norėjau. Tai iš ryto kaip nauja, nieko nenutikę, nei jokių juodų paakių nei nieko. Ot buvo laikai biggrin.gif

is tikro atrodo ta kosmetika kokybiskesne buvo, nors ir nebrangiausia, kazka is avon turejau jau nepamenu dar is kitu kakzokiu firmu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 25, 22:54)
saugosim saugosim, kaip kitaip, px kad valdzia baigia miskus iskirsti, miestuos emedzius senus iskirtineja, cia  gi nekenkia gamtai, bet va namine soti kate tai belekiek ismedzioja visko, jauciu ir kiskiukus naikina  ir elnius, ka cia paukscius, siaubunes ne kitaip..  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Mano biglis pagavo varnėną ir atlėkė pasigirti ir jį mums padovanoti, idėdamas varnėną sūnui I delnus 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 22:47)
<p>Zylių, varnėnų, strazdų, kikilių vaikai po žemę laksto. Tie dažnai pasitaiko ir pažįstu smile.gif</p>

kaip dar pazysti? jau turejo isnaikinti buti visi, ne kitaip...kates gi ne nuo vakar augina zmones.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 22:53)
<p>Vieversius ir kurapkas labai naikina žemės ūkis, bet kas dar sugeba kažkaip vaikus išperėt, tai ir katės pragalabija...</p><p></p>

ne tik žemės ūkis, o ir 'žmogaus ūkis'
aną žiemą pro žmonių namus bėgo link gatvės kurapkų pulkelis, nepabijojo nei kad šuo ten šalia yra. Kitą dieną aš nunešiau ten lesalo, palikau. Sekančią dieną peržiūrėjau, viskas išlesta, tik pėdučių pilna tapu tapu smile.gif Na bet šią žiemą aš joms ten nebepagelbėsiu - užstatyta jau ten viskas naujais namais žmonėms rolleyes.gif
Tai ką dabar siūlai? Na tiesiog, toks pasaulis, susitaikyk. Padėk kur gali, kur negali nekreipk dėmesio, prieš vėją nepapūsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 spalio 2022 - 21:59