Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 22:49)
Tai su lūšimis viskas ok, nes jos - gamtos dalis, o katės - ne.</p>

o vargses kates kieno dalis? blink.gif robotukai? AI? bigsmile.gif

o ta negaila pauskciuku sumedziotu lusiu? unsure.gif kokia tu negailestinga......
Atsakyti

Burba, tiesiog paukščiai, į kurių lizdus kiauršus deda gegutės nelabai sodybose peri. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 spalio 2022 - 22:00
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 25, 22:52)
jo pamenu turejau veidrodi toki kur sonai lankstosi ir ant jo vos ne chemijos fabrikelis , na jaunyste kvailsyte, smagu prisimint  biggrin.gif
esu irgi kelias drauges daziusi, mane sesuo graziai pamoke dazytis, o kitos tikrai nelabai mokedavo ar dazu neturejo, man pamenu puske suveike is kazkur parvezusi visa rinkini, tai tais laikais super turtas buvo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
dar lupas kazkuri laika buvo mada juodu piestuku paisvesti dabar pirsiminiau, bet jauciu labai trumpai. doh.gif

Buvo mada juodu piestuku lupas apsivesti, jo. Bet as to nedariau. Vedziausi piestuku, bet tik ciut xciut tamsesnes spalvos , nei lupdazis.

biggrin.gif biggrin.gif oiiiiiii...prisiminiau.... biggrin.gif pries keleta metu teletabems buvo didelis šokas iš manęs isgirsti, kad pudruoti reikia ne tik veida, bet ir ausis biggrin.gif biggrin.gif Kaimas kryžkelėse biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 22:59)
<p>Burba, tiesiog paukščiai, į kurių lizdus kiauršus deda gegutės nelabai sodybose peri. </p>

Tikrini kiekvieną lizdą, klausiu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 25, 22:51)
ot gražus gyvūnas, myliu myliu wub.gif
Prieš 2 metus pamatėme Pervalkoje miškely prie marių kaip prabėgo 2 jaunikliai dar. Kokia elegancija, grakštumas. Man taip jie įkrito į širdį, įsiminė. Tai va po metų gimė mano mažė šunė: figurka - ledas, grakštumas kaip katės, kojytės ilgokos, pati trumpa, sportiška. Ech wub.gif Reikia žinoti kada ir kur palikti energijos dalį, kad virstu po to ji daiktu, objektu, gyvu kažkuo smile.gif

aha kaciu gimine gracinga labai... wub.gif
Atsakyti

ne tik žemės ūkis, o ir 'žmogaus ūkis' aną žiemą pro žmonių namus bėgo link gatvės kurapkų pulkelis, nepabijojo nei kad šuo ten šalia yra. Kitą dieną aš nunešiau ten lesalo, palikau. Sekančią dieną peržiūrėjau, viskas išlesta, tik pėdučių pilna tapu tapu smile.gifNa bet šią žiemą aš joms ten nebepagelbėsiu - užstatyta jau ten viskas naujais namais žmonėms rolleyes.gif Tai ką dabar siūlai? Na tiesiog, toks pasaulis, susitaikyk. Padėk kur gali, kur negali nekreipk dėmesio, prieš vėją nepapūsi
Kates uždaryt galima. Bent nuo balandžio iki  liepos galo,nors kurapkiukai dar ir rugpjūtį kartais išsirita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 spalio 2022 - 22:02
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 25, 22:54)
O ka sakyti šernams? Tuos tai vaiko medziotojai po visus miskus ir šaudo...
Papildyta:

Tai ką dabar daryti? Traktoristams kiaušus nurauti?

sernus, vilkus, elnius , stirnas ir t.t. medzioja, miskus naikina, zemes ukis chemikalais uzspringes, bet zinoma mylimos, pirziurimos, paedusios kates yra didziausias blogis , nes mazu koki viena nupepusi paukstuka sumedzios biggrin.gif Del to jas visas tik uzdarytas laikyti ir saules sviesos neleisti pamatyti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 25, 23:01)
Kates uždaryt galima. Bent nuo balandžio iki  liepos galo,nors kurapkiukai dar ir rugpjūtį kartais išsirita.

tai viską galima, kaip norėsi, taip išvartysi, pvz. ir žmones porai metų su koviduku pridaryti galima biggrin.gif kokia atgaiva gamtai biggrin.gif

Atsakyti

Buvo mada juodu piestuku lupas apsivesti, jo. Bet as to nedariau. Vedziausi piestuku, bet tik ciut xciut tamsesnes spalvos , nei lupdazis.

biggrin.gifbiggrin.gifoiiiiiii...prisiminiau.... biggrin.gifpries keleta metu teletabems buvo didelis šokas iš manęs isgirsti, kad pudruoti reikia ne tik veida, bet ir ausis biggrin.gifbiggrin.gifKaimas kryžkelėse biggrin.gif
Papildyta:
Tikrini kiekvieną lizdą, klausiu?

Gegutės deda kiaušinius pagrinde į poros rūšių paukščių lizdus LT, o tai ne sodybų paukščiai, nebent sodyba paežerėje su nendrynu arba miške. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 25, 22:56)
Mano biglis pagavo varnėną ir atlėkė pasigirti ir jį mums padovanoti, idėdamas varnėną sūnui I delnus 1 biggrin.gif

viskas dabar gausi uzdaryti ir neisleisti is namu... unsure.gif
Atsakyti

sernus, vilkus, elnius , stirnas ir t.t. medzioja, miskus naikina, zemes ukis chemikalais uzspringes, bet zinoma mylimos, pirziurimos, paedusios kates yra didziausias blogis , nes mazu koki viena nupepusi paukstuka sumedzios biggrin.gifDel to jas visas tik uzdarytas laikyti ir saules sviesos neleisti pamatyti... unsure.gif

Katės sugaudo labai daug paukštukų jauniklių, perdaug...nes jos medžioja ne maistui, o dėl pramogos. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 25, 22:58)
ne tik žemės ūkis, o ir 'žmogaus ūkis'
aną žiemą pro žmonių namus bėgo link gatvės kurapkų pulkelis, nepabijojo nei kad šuo ten šalia yra. Kitą dieną aš nunešiau ten lesalo, palikau. Sekančią dieną peržiūrėjau, viskas išlesta, tik pėdučių pilna tapu tapu smile.gif Na bet šią žiemą aš joms ten nebepagelbėsiu - užstatyta jau ten viskas naujais namais žmonėms rolleyes.gif
Tai ką dabar siūlai? Na tiesiog, toks pasaulis, susitaikyk. Padėk kur gali, kur negali nekreipk dėmesio, prieš vėją nepapūsi

butent, kiek zmogus isnaikina, tai nera tokio gyvuno, kuris tiek zalos pridarytu...
Atsakyti

butent, kiek zmogus isnaikina, tai nera tokio gyvuno, kuris tiek zalos pridarytu...

Kates irgi žmonės augina neatsakingai...bent skambaliukus užkabintų

Atsakyti