nu, dabar pirkau laka, purski, purski nieko jo nesijaucia

pamenu kai kioskeliai prasidejo, tai veinam toki gera laka pirkdavom. kiek ten gerio visokio budavo

Mane tai irgi nervuoja kaimynų katė, sterilizuota, bet vis vien pakelia užpakalį ir mano sienas apvaro. O vieną kartą sūnus šaukia, kad kaimynų katė ant mūsų minkštų baldų myža, akurat, apvaryta
. Gali varyt, gąsdint, vis tiek ateina, reiks iš tavęs šunį pasiskolint
. Maniškė tokių čiudų nedaro. Bet daržą paknisa
Savą.
Brr, man tai košmaras būtų, enrvinis tikas ištiktų, jei mano kieme taip bet kokios katės valkatautų
Tau reik šuns Taigi ir prišika į lysves ar kur, galima ligų prisigaudyt, brrr
O tai gi tu rasei, kad atidarai langa, nes ant balkomo tinklai sukabineti.
o kur ner balkono su tinklu - irgi atidarai ar ne, apsispresk pagaliau?
?
Ko čia nesuprasti? Ant langų apsaugos, balkonas-su tinklu. Nėra ko neatidaryt. Dabar tiek prikurta visko, kad gyvent ir žvengt
tai visiskai nepalyginama. Kate ne zmogus, kai kurios skills pas kate tokios, kokiu zmogus niekad gyvenime netures (klausa, uosle, matymas nakti, greitis, reakcija, pasokimo aplitude ir t.t.), kai ko kates nezino ir neismoks visa gyvenima.
Kates intelektas nera didelis kaip 2 m vaiko, bet instinktai virsyja daugumos suaugusiu gebejimus.
Todel naturalioje aplinkoje jos gana saugios, neturi daug naturaliu priesu, tuo tarpu mieste, didmiestyje ypac, kur daug musu technikos, jom tikrai gana pavojinga.
O nuo kokiu metu pas tave vaikai vieni kieme laksto?
Tikrai ne nuo to amžiaus, kokio sąmoningumo yra katės.
Nežionia, kiek veiksmingas. Mačiau pavyzdžių užsienyje, kaip žmonės padarę, tai ant tvoros viršaus tokie besisukantys reikalai pritaisyti-katė šoka, tas sukasi ir ji nuslysta atgal.
https://www.lrt.lt/n...zala-nei-zmones
Bet yra ir oficialios info iš ornitologų
Aš tai nesidažiau 16-os, man ir klasiokės kvailai atrodydavo tos kurios špaklio be skonio prisitepdavo. Kam dažytis kai esi 16-os? Nebent namie su drauge išsidažydavom, bet į gatvę tai jau ne
turėjom vieną, anksti dažytis ėmė, prieš bernus uodegą sukt, apnėštėjo mokykloj, dirba kasininke ir viena augina tris vaikus. vargas.