o gal šika, nes tai ji kažką sušiko?
o gal šika, nes tai ji kažką sušiko?
Nekreipk dėmesio į jos kliedėjimus. Lai prisimena, kaip savo neva vyrui per rankas trankė ir šaukštą valgant atiminėjo, kai tas majonezo norėjo... O čia giežtą toną jėgos struktūrose kritikuoja.
Jo, siautėja Montevertė paskutiniu metu...
Papildyta:
Aha, įdomu čia. Ir kažkas pernelyg baltais siūlais siūta.
Moonte, ką apie tai galvoji?
Papildyta:
per LRT apie ją dabar šneka
Papildyta:
nekreipti dėmesio reiktų į tavo kliedėjimus, nes tu jau kaip perskaitysi, tai lyg čia serijiniai žudikai sėdėtų

Tai taip, tau patinkančios kriminalinės kronikos tai patvirtina...
Žinai, jei trenktų man per rankas ar atimtų šaukštą man valgant - tai būtų paskutinis valgymas su tuo žmogumi, nes taip savęs žemint aš neleisčiau. Ir taip, būtent taip veikia mano protas, kultūra, savivertė ir t.t.
Žinai, jei trenktų man per rankas ar atimtų šaukštą man valgant - tai būtų paskutinis valgymas su tuo žmogumi, nes taip savęs žemint aš neleisčiau. Ir taip, būtent taip veikia mano protas, kultūra, savivertė ir t.t.
tu dabar prisimeti šlangus ar tikrai tokia? gi sakei, kad viską skaitei, tai kur tavo skaitaluose boksas dingo?

sėdėk tu su savo knygute rankose ir akinukais bei filosofuok su skrybėlėtais vyrais ir atšok nuo mūsų

Vadinas, jei tau ant galvos šika, reikia tylėt? Nes tu gi moteris....
Ji ne moteris, ji politikė, ministrė šiuo atveju. Balso kėlimas šiuo atveju ir visas šis kaprizingas kalbėjimas būtent rodo, kad ji nesugeba valdytis, kas elementariai nepriimtina. Ar tu dirbtum tokiam darbe kur bosas šitaip šneka.?
Ir dar dabar įsivaizduokit vyrą šnekant taip? Paskui ir juokiasi iš visų moterų kai viena neadekvati taip elgiasi.

sėdėk tu su savo knygute rankose ir akinukais bei filosofuok su skrybėlėtais vyrais ir atšok nuo mūsų

čia su tuo per rankas trankymu ir šaukšto valgant atiminėjimu dėl majonezo nuo tavęs "sveikuolės" Maja Di palaikiau tik

Nekreipk dėmesio į jos kliedėjimus. Lai prisimena, kaip savo neva vyrui per rankas trankė ir šaukštą valgant atiminėjo, kai tas majonezo norėjo... O čia giežtą toną jėgos struktūrose kritikuoja. Jo, siautėja Montevertė paskutiniu metu...Tu čia lygini bendravimą šeimoje su politiku bendravimu?????

Žinai, jei trenktų man per rankas ar atimtų šaukštą man valgant - tai būtų paskutinis valgymas su tuo žmogumi, nes taip savęs žemint aš neleisčiau.
Nu liutui per nasrus netrenktu( nes tikrai gali buti paskutine vakariene), o kokiam suslykui galima ir trenkti.
Mane MB irgi eda, kai as nusiperku sau torta savo malonumui suvalgyti
nekreipti dėmesio reiktų į tavo kliedėjimus, nes tu jau kaip perskaitysi, tai lyg čia serijiniai žudikai sėdėtų
kas tavo prote tokio yra, kad taip tau matosi? tu nemačiusi įvairių porų santykių? žinok ne visi tik sėdi, mirksi, linksi vienas kitam ir bijo žodį ištarti. Žmonės aistringai gyvena, emocijas įvairias lieja
Nesupras
Nu liutui per nasrus netrenktu( nes tikrai gali buti paskutine vakariene), o kokiam suslykui galima ir trenkti.
Mane MB irgi eda, kai as nusiperku sau torta savo malonumui suvalgyti
Nes myli ir rūpinasi tavim, paštininkė to nesupras, nes viena gyvena, nei kuom nors rūpinasi, nei ją kas rūpinasi.
Ir priminsiu, kad aš apie tikrą rūpinimąsi, ne apsimestini.