Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 29, 02:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73007370" data-time="1666997603"><div><p>Jei jau tokia bėda, tai pacituok tuos mano nepaprastus žodžius vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taip ir nesupratai?</p><p>As tau pasakoju apie šeimos bendravimą kasdienybe, tu pradedi kisti visokių ritualinių papročius.  biggrin.gif Na taip galima šnekėti mokslineje konferencijoje, rašant mokslines knygas, ne bendraujant kasdienybėje, jau žinok nezinau kaip aiškiau paaiškint.</p><p>Čia kaip nueiti į kavinę ir vietoj to, kad paprašyti vandens, paprašyti H2O, faktiškai teisinga, bet nejau nebūtų kvaila? Koks tikslas būtų taip sakyti? </p>

Rimtai? Kaip keista. Na, lyg ir be H₂O trumpinių čia bendrauju. O kuris mano parašytas žodis tau neaiškus, kuri vieta? Ar manai, kad visi, kaip tu, skaitantys šią temą, manęs nesupranta? Ar tiesiog nebėra argumentų? Tada labanaktis. Ir tikrai labanaktis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 28, 23:24)
Nebūtinai tai būna daroma su pykčiu,kaip tu kad įsivaizduoji, galima ir juokaujat. 
Pvz mama pasakojo kad jos vaikystėj buvo paprotys trenkti su šaukštu per kaktą, kai kažką naujo valgo pvz užauga pirmi agurkai padaro šalti barščių, trenkti žinoma ne stipriai, o tik žaidžiant. Taigi visokių tu elgesio modelių yra, visokių santykių. Kai jam šeimoje ir žodis nenusišnekėk atrodo kažkas labai baisaus, o kai kas ir va šaukštais kaktas trankosi ir juokiasi, svarbiausia žmonės jaustųsi mylimi ir mylėtų.

Kai kam ir isprievartavimas seimoje atrodo kazkas baisaus, o juk tai norma, Afrikos Azijos salyse buna ir ritualiniai isprievartavimai.
Atsakyti

Bože, lerva bando teisinti savo bukumą? 😅😅😅

Atsakyti

Geras, pasirodo valdžioje esantys, vieni iš pačių nepopuleriausiu politikų, kuriais dauguma Lietuvos žmonių nepasitiki. Normalioj šalį, seniai būtų atsistatydine, kas per valdžios troškimas... https://m.facebook.c...100000471290329

Beraštė. 

Kaip taip įmanoma, nesuprantu. Gersi, kad nors iš trolinimo pragyveni, kitu atveju tektų diedo algos laukt išsižiojus.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 29, 08:48)
Beraštė. Kaip taip įmanoma, nesuprantu. Gersi, kad nors iš trolinimo pragyveni, kitu atveju tektų diedo algos laukt išsižiojus.

jo zinoma, kaip as vargste beraste be lietuviu gramatikos uzsienyje isgyvenciau, prapulciau lotuliukas.gif.
Bet tiek to as. Man idomu, kodel tu taip nepasitiki savo vyru ir taip slyksciai apie ji galvoji?

Tiesa,duok kokia nuoroda, kaip ten is trolinimo pragyventi, butu fainai, kaip suprantu labai gerai apsisvietusi toje temoje ar cia reikai gramatika lietuvu gerai zinoti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 29, 08:26)
Kai kam ir isprievartavimas seimoje atrodo kazkas baisaus, o juk tai norma, Afrikos Azijos salyse buna ir ritualiniai isprievartavimai.

na kai kam musimas ir smaugimas lovoje norma, ir ka gali padaryti? Manau, kol neisnaudojama zmogaus neigalumu, liga, silpnumu ar baimem ir abi pilnametes puses sutinka su tuo, kas vyksta, laisva valia ir samoningai, ar kas is sono gali kistis ar teisti, taip galima nusistebeti kas mums nepriimtina ir keista, bet tik tiek?
Visgi manau is zmogaus atimti jam kenksminga maista ir ritualinis isprievartavimas ziauriai ziauriai skirtini veiksmai nemanai?
Atsakyti

Tame ir reikalas, kad tu net bendro išprusimo temas tik ŽINAI. O dabar bėk gūglint, kuk skiriasi žinoti ir mokėti, išmanyti.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 29, 02:13)
Rimtai? Kaip keista. Na, lyg ir be H₂O trumpinių čia bendrauju. O kuris mano parašytas žodis tau neaiškus, kuri vieta? Ar manai, kad visi, kaip tu, skaitantys šią temą, manęs nesupranta? Ar tiesiog nebėra argumentų?  Tada labanaktis. Ir tikrai labanaktis.

Tu rimtai nesupranti, ka as tau bandau pasakyti? Ne zodziuose problema, o kurioje apinkoje juos vartoji.

Ateina pastininke su montekrista i kavine ir sako padavejai, atneskit mums po SiO2 pripildyta
H2O, ir dar ant stalo truksta natrio chlorido. Padaveja keistai pasiziuri, pastininke klausia ar kazko nesupratot mano pasakyme?
Padaveja paglavotu, kad jus turit koki autizma ar kita sutrikima, esat nedadarytos chemikes arba issipisinejat.

Kuris is siu variantu tau tinka labiausiai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 29, 11:29)
<p>Tame ir reikalas, kad tu net bendro išprusimo temas tik ŽINAI. O dabar bėk gūglint, kuk skiriasi žinoti ir mokėti, išmanyti.</p>

apie ka tu cia dabar is vis? apie pinigu uzsidirbima? apie kokia pirfesija knkreciai kalbi? blink.gif
tave niekas nemoke isreiksti minciu pilnai? be nukandimu?

laukiu kontaktu, kur uz troliniama moka pinigus, ar gaila bene? bigsmile.gif
Atsakyti

Cia ana dien pasakojo ,kad sedintys kalejime rasineja soc.tinkluose ,kursto propaganda karo. As pagalvojau : iskrypimai ir t.t    😂 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 29, 13:57)
<p>Cia ana dien pasakojo ,kad sedintys kalejime rasineja soc.tinkluose ,kursto propaganda karo. As pagalvojau : iskrypimai ir t.t    😂 </p>

Sakai, lerva ne airėj, o kalėjime sėdi? Nu visko gali būti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 29, 11:36)
Tu rimtai nesupranti, ka as tau bandau pasakyti? Ne zodziuose problema, o kurioje apinkoje juos vartoji.

Mano verbalinė raiška - ne tavo reikalas, degrade tu paraštine. Džiaukis, kad apskritai su tavim komunikuoju.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 29, 01:05)

Burbe, tai ir tu taip trinkteli savam, kaip Montevertė, ane?  biggrin.gif Na, šeimos gyvenime gi visko būna bigsmile.gif

Tu loji bile loti, nes esi kalė iš tikrūjų.

Man tai pavyzdžiui labai svarbu koks personazas apie tai parašė.Jei tai butu koks nors psichiskai stabilus personazas, tai kita kalba butu, bet dabar.... Montekrista, kuri kruša savo diedą su dirbtina birka, reikalauja kad ji būtų mušama krušimosi metu ir visaip vadinama, siaubas siaubas - ,nusidyvijo, jog kazkas ateme saukštą su majonezu.
Nu ar tai ne psichines ligones rastai? biggrin.gif Pasakyk tu man teisybę - tu montekristą laikai sveika? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 29, 14:58)
Tu loji bile loti, nes esi kalė iš tikrūjų.

Man tai pavyzdžiui labai svarbu koks personazas apie tai parašė.Jei tai butu koks nors psichiskai stabilus personazas, tai kita kalba butu, bet dabar.... Montekrista, kuri kruša savo diedą su dirbtina birka, reikalauja kad ji būtų mušama krušimosi metu ir visaip vadinama, siaubas siaubas - ,nusidyvijo, jog kazkas ateme saukštą su majonezu.
Nu ar tai ne psichines ligones rastai?  biggrin.gif  Pasakyk tu man teisybę - tu montekristą laikai sveika?  biggrin.gif

Taip, visiškai sveika, padori moteris yra Montekrista. Ko apie tave nepasakyčiau. Bet tu tai ir pati žinai. Taip kad savo diagnozes, ypač psichiatrines, pasilik sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 29 spalio 2022 - 14:03