QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 29, 00:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73007362" data-time="1666991269"><div><p>Skirk papročius ritualinius, nuo žmogui trankant per rankas ir atimant iš jo šaukštą dėl neleidimo valgyt, ką jis nori - pvz. majonezo

Čia bet kas adekvatus supras...</p></div></blockquote><p>Tu nieko nesupratai per ilgai dulki archyvuose, kokie dar ritualiniai papročiai, dieve, tu to įtariu niekad nepatyrusi ir nemačius? tai tik benrdravimas šeimoje, pas vienus vienoks pas kitus kitoks. Norėtų ir valgyti ta majonezą, TAI BENDRAVIMAS TARP 2 ŽMONIŲ, svarbiausia, kad jiem abiem tai tiktų ir patiktų.
</p><p></p><p> kažko nesistebi, kad montekrista vyras lovoje muša ir smaugia,kad ji taip galėtų malonumą patirt., kas mano galva jau tikrai iškrypimas. O čia grubiai priminti žmogui, apie jo pačio sveikata, tai blogiau?? jei jam tai būtų nepriimtina, negyventų su tokia moterim ir tiek. </p>
žinai, aš pamačiau, kad čia jau cambalinis-bambalinis variantas pas ją, nebeverta kažką aiškinti, nes ji net nesupranta ką jai rašai, viską išverčia atvirkščiai
nu žlugęs žmogus, užėmė buvusios kvailės vietą
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 29, 11:24)
na kai kam musimas ir smaugimas lovoje norma, ir ka gali padaryti? Manau, kol neisnaudojama zmogaus neigalumu, liga, silpnumu ar baimem ir abi pilnametes puses sutinka su tuo, kas vyksta, laisva valia ir samoningai, ar kas is sono gali kistis ar teisti, taip galima nusistebeti kas mums nepriimtina ir keista, bet tik tiek?
Visgi manau is zmogaus atimti jam kenksminga maista ir ritualinis isprievartavimas ziauriai ziauriai skirtini veiksmai nemanai?
mano mamos draugės žodžiai, kaip šiandien pamenu: mes su savo vyruku pasimušdavom, pasispardydavom, apsispjaudydavom
o viskas baigėsi tuo, kad jinai jį didvyriškai slaugė 10 metų gulintį ant patalo ir dar vaiką mažametį augino. Ir niekada nesiskundė, tiesiog atliko pareigą, nes žmona. Ją ir uošviai mylėjo, viską jai paliko.
Bet nu ne paštininkių proteliai suprasti žmonių santykius