Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 10 31, 21:43)
aš taip nedarau, neformuoju jokių kotletų
nustok visus ant vieno kurpaliaus kraut

Tu neformuuoji, bet kiti veganai fornuoja, neapsimesk, kad negirdėjai. Ir man iš viso kvaila klausyti jūsų kai galvojat, kad visavalgiai valgo tik mėsą. Mes valgome viską, tame tarpe labai daug daržovių biggrin.gif . Ir nesakyk, kad savinamės jūsų maistą biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 31, 22:43)
Seksas telefonu,
nealkoholinis alkoholis,
turistavimas su google maps
soju mesa

Nu. Viskas netikra, viskas iliuzija.... Koks gali būti vynas be alkoholio? Sinterika. Vyno skonio limonadas biggrin.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 01, 10:49)
<p>Taip ir nesupratau, kur problema su Idomucios tortu 😆</p>

Idomuciai problemos nėra, yra toms, kurios nori reguliuoti kaip kitiems gyventi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 01, 01:43)
Tau nuo žolės visai susisuko makufelis?  biggrin.gif  Kas kur nenori, kad skaitytų? As gi aiskiai rasiau, kad dienorastis prie lovos guli  biggrin.gif  Tavo atsakymas parodo kokia tu ilganosė, kad tau nieko švento nėra ir taip pat skaitytum svetimus dienorascius, kaip montevertė. Nu ir šliužės esat, kas liecia artimu zmoniu teisę I savo erdvę. Fu...
O dienorascių prasmės tu rimtai nesupranti.
Neturi jokiu moterisku paslapciu? Tai reiskiasi ir draugiu neturi. Ar tu visas draugiu paslaptis vyrui ispasakoji?

pas mus turbūt nėra tokių žmonių, kurie norėtų kažką slėpti šeimoje rolleyes.gif
tik su paaugliais, žinoma, būna kitaip
juos geriausia pakontroliuoti
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 01, 08:26)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Augti kartu ir gražiai bendrauti yra ok, kaip ir sutarti dėl bendrų vaikų auklėjimo principų, bet, jei imtų vyras mano kąsnius skaičiuot ar neleistų torto prie kavos/vyno taurės ar net ne vienos kartais...nu be ryšio.</p><p>Neturi vienas žmogus reguliuoti kitam ką jam valgyt, ką jam dirbt ar nedirbt, kokiu užsiimt hobiu ir pnš. </p><p>Žmonės juk atskiri sutvėrimai ir jie turi savos erdvės turėti. Vaikai, beje, irgi žmonės su savom erdvės ir teisėm.</p><p>Mano vaikas rašo dienoraštį, bet aš tikrai neskaitysiu. Su vaikais reik kalbėtis, ryšį palaikyti, pastebėti, jei kažkas neok (pasikeitė nuotaikos, jei vaikas liūdnas, užsidaręs ir pnš.) ir klausti, padėti jam, o ne po dienoraščius knistis.</p>

tai tame ir esmė, kad dažniausiai vaikai, kurie rašo paslaptis dienoraštyje, jų nesako tėvams garsiai
elementaru, o jūs čia kokius detektyvus darote?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 01, 09:12)
Tu neformuuoji, bet kiti veganai fornuoja, neapsimesk, kad negirdėjai. Ir man iš viso kvaila klausyti jūsų kai galvojat, kad visavalgiai valgo tik mėsą. Mes valgome viską, tame tarpe labai daug daržovių biggrin.gif . Ir nesakyk, kad savinamės jūsų maistą biggrin.gif
Nu. Viskas netikra, viskas iliuzija.... Koks gali būti vynas be alkoholio? Sinterika. Vyno skonio limonadas biggrin.gif
Idomuciai problemos nėra, yra toms, kurios nori reguliuoti kaip kitiems gyventi.

jau seniai kalbėjomės, kad yra skirtingi veganai
vieni į sveikumo pusę, o kiti, kad ir kasdien po picą, bile be mėsos
tau su atmintimi, kad tenka vis kartotis? regis čia nėra tokių picavalgių veganų, tai apie ką tu čia? gal eik ir jiems baksnok savo nusiskundimus veganais?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 01, 08:34)
Dienoraštis yra asmeniška. Tik to žmogaus. Tam jis ir dienoraštis.

Dienorashti rasho tam, kad kazhkas perskaitytu, ar zhmogus turi problemu su atmintimi.
Sakysim senoliai uzhsirasho kur ka padejo, nes neprisimena
Atsakyti

pas mus turbūt nėra tokių žmonių, kurie norėtų kažką slėpti šeimoje rolleyes.gif
tik su paaugliais, žinoma, būna kitaip
juos geriausia pakontroliuoti
Papildyta:
tai tame ir esmė, kad dažniausiai vaikai, kurie rašo paslaptis dienoraštyje, jų nesako tėvams garsiai
elementaru, o jūs čia kokius detektyvus darote?
Papildyta:
jau seniai kalbėjomės, kad yra skirtingi veganai
vieni į sveikumo pusę, o kiti, kad ir kasdien po picą, bile be mėsos
tau su atmintimi, kad tenka vis kartotis? regis čia nėra tokių picavalgių veganų, tai apie ką tu čia? gal eik ir jiems baksnok savo nusiskundimus veganais?

Dienoraščiai yra sau. Jų rašymas yra savotiška terapija. 

Pvz., jei vaikas kažką papasakoja psichologui, psichologas gali tai pasakyti tėvams tik su vaiko sutikimu. Į dienoraštį aš panašiai žiūriu. 

Atsakyti

Tau nuo žolės visai susisuko makufelis? biggrin.gifKas kur nenori, kad skaitytų? As gi aiskiai rasiau, kad dienorastis prie lovos guli biggrin.gifTavo atsakymas parodo kokia tu ilganosė, kad tau nieko švento nėra ir taip pat skaitytum svetimus dienorascius, kaip montevertė. Nu ir šliužės esat, kas liecia artimu zmoniu teisę I savo erdvę. Fu...
O dienorascių prasmės tu rimtai nesupranti.
Neturi jokiu moterisku paslapciu? Tai reiskiasi ir draugiu neturi. Ar tu visas draugiu paslaptis vyrui ispasakoji?

Tai nori tavo vyras, kad skaitytum jo dienoraštį? Bet tu neskaitai?  :D

Taip esu žiauri ilganose, man įdomu, smalsu mano artimųjų gyvenimai, vidiniai pasauliai ir naudočiausi visais būdais, kad daugiau sužinoti.

Ir kas tame blogo? 

Prie ko cia draugių paslaptys ir aš? Tai kito žmogaus paslaptys, šiaip nemėgstu tokių dalykų ir tokios drauges su paslaptimis atkrito per gyvenimą. Jei jau turi paslaptis turėk, kam man jas pasakoti? Man patinka atviri paprasti žmonės. Nemėgstu visokių intrigų,dramu, paslapčių ir t.t

Atsakyti

Kaip nekenčiu to laikridzio sukinejimo.kada jau nustos.  :oh:​ 

Atsakyti

Tai yra gi bandančių :D

Bandyti gali, bet pakeisti gi kito neįmanoma. Tik pats žmogus gali keistis, o ir tai gana sudėtinga. Gali tik suteikti informacijos, parodyti kaip, motyvuoti ir t.t bet visada žmogus pats spręs jam keistis ar ne. 

Atsakyti

Augti kartu ir gražiai bendrauti yra ok, kaip ir sutarti dėl bendrų vaikų auklėjimo principų, bet, jei imtų vyras mano kąsnius skaičiuot ar neleistų torto prie kavos/vyno taurės ar net ne vienos kartais...nu be ryšio.

Neturi vienas žmogus reguliuoti kitam ką jam valgyt, ką jam dirbt ar nedirbt, kokiu užsiimt hobiu ir pnš. 

Žmonės juk atskiri sutvėrimai ir jie turi savos erdvės turėti. Vaikai, beje, irgi žmonės su savom erdvės ir teisėm.

Mano vaikas rašo dienoraštį, bet aš tikrai neskaitysiu. Su vaikais reik kalbėtis, ryšį palaikyti, pastebėti, jei kažkas neok (pasikeitė nuotaikos, jei vaikas liūdnas, užsidaręs ir pnš.) ir klausti, padėti jam, o ne po dienoraščius knistis.

Tai būtų jau smurtas, nebent tai žmogui būtų priimtina ir patiktų tokie reguliavimai,prie tam tikrų aplinkybių, pvz vyras stilistas rūbų dizaineris ir žmonai patinka kaip jis parenka jau rūbus.

Arba vyras fitness instruktorius ir susitaria, kad jis padės pvz numest svorio. Ir t.t na netinka viena taisyklė visiem nebent ta kad viskas poroje turi būti daroma abiejų sutarimu, kuris neina is sutrikimų, ligų, kompleksų ar baimių. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 01, 09:32)
<p>Kaip nekenčiu to laikridzio sukinejimo.kada jau nustos.  doh.gif​ </p>

Landsbergėlis pasakė, kad nėra laiko galvoti dėl laiko biggrin.gif karas gi
svarbu yra laiko belyčiams rolleyes.gif
Papildyta:
šiaip keltis daug lengviau, žvalesni rytai kol kas, bet dėl pr ankstyvo vakaro, be abejo liūdna
žodžiu, kai gyvename tokioje juostoje ar taip ar taip šikna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 01, 09:21)
Dienorashti rasho tam, kad kazhkas perskaitytu, ar zhmogus turi problemu su atmintimi.
Sakysim senoliai uzhsirasho kur ka padejo, nes neprisimena

va as to irgi nesupranut, kam? net jei suprasciau kam, as tingeciau ji rasyti lotuliukas.gif viska sgi ir taip galvoje, na sako zmogus issipasakoja islieja ant lapo, palengveja, nezinau, man palengveja, kai su gyvu zmogum pasikalbu, ne su popierium. arba kazka laikaisi sau ir tiek.
bet kiek zmoniu tiek israiskos budu, kazkas raso, kazkas piesia, kazkas muzika kuria, ar dainuoja, kiekvienam savo. Bet i tai ziureti kaip i kazkokia karine pasalpti seimoje net, man keista.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 01, 09:23)
Dienoraščiai yra sau. Jų rašymas yra savotiška terapija. </p><p>Pvz., jei vaikas kažką papasakoja psichologui, psichologas gali tai pasakyti tėvams tik su vaiko sutikimu. Į dienoraštį aš panašiai žiūriu. </p>

tai tinka nebent tada, kai tevai nera labai geri tevai, uzsiima smurtu. Kitu atveju nera tikslo nieko slepti nuo tevu, kurie pirmiausiai uz vaika atsakingi ne medikai ir ne psichologai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 01, 10:08)
va as to irgi nesupranut, kam? net jei suprasciau kam, as tingeciau ji rasyti lotuliukas.gif viska sgi ir taip galvoje, na sako zmogus issipasakoja islieja ant lapo, palengveja, nezinau, man palengveja, kai su gyvu zmogum pasikalbu, ne su popierium. arba kazka laikaisi sau ir tiek.
bet kiek zmoniu tiek israiskos budu, kazkas raso, kazkas piesia, kazkas muzika kuria, ar dainuoja, kiekvienam savo. Bet i tai ziureti kaip i kazkokia karine pasalpti seimoje net, man keista.
Papildyta:

tai tinka nebent tada, kai tevai nera labai geri tevai, uzsiima smurtu. Kitu atveju nera tikslo nieko slepti nuo tevu, kurie pirmiausiai uz vaika atsakingi ne medikai ir ne psichologai.

tai va, dabar tuos vaikus daro ne tėvų, o valstybės
bjauriau ir būti negali, o jei kas nutinka, vaikas prisidirba, kažkodėl ne valstybė atsako, tėvus po teismus taso
absurdo teatras, o ne 21 amžius
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 09:51)
Landsbergėlis pasakė, kad nėra laiko galvoti dėl laiko biggrin.gif karas gi
svarbu yra laiko belyčiams rolleyes.gif
Papildyta:
šiaip keltis daug lengviau, žvalesni rytai kol kas, bet dėl pr ankstyvo vakaro, be abejo liūdna
žodžiu, kai gyvename tokioje juostoje ar taip ar taip šikna biggrin.gif

jo tipo del covido is pradziu dabar del karo, ka paskui prisigalvos, jo zolytei, belyciam,gejam tai tikrai laiko visda yra cia didziausias prioritetas pasaulyje.
dabar taip, o pavasari tai painful biggrin.gif as siaip jautri labai laiko kaitom, jei atvaziuoju i kita liako juosta man reikia keliu dienu apsiprasti, su tuo laikrodziu sukiojimu tas pats, visa savaite vaikstau tokia nesimegojusi. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 10:11)
tai va, dabar tuos vaikus daro ne tėvų, o valstybės
bjauriau ir būti negali, o jei kas nutinka, vaikas prisidirba, kažkodėl ne valstybė atsako, tėvus po teismus taso
absurdo teatras, o ne 21 amžius

nu va butent, net visos lyciu keitimai, seksualizacijos vaiku nori prastumti be tevu zinios ir leidimo, kad vyktu.
Mano drauge nervinosi pamenu, jos sunui buvo 16 lyg, nuejo pas gydytoja aisku sunus vienas , o paskui gydytoja nieko nesneka su ja, tipo cia sunaus reikalas, blyn sako pas mane gyvena, islaikau, moku uz vizita pas gydytoja, o suzinoti, kas sunui blgai, jau negaliu doh.gif Jie tada skyresi su vyru ir sunus turejo bedu ir uzsisklende, pradejo rukyti(veipinti) tai sako prasau gydytojos, kad ji bent pasakytu sunui, kad nesveika, tai ta tipo mes netrim tokiu duomenu, ak dnesveika isivaizduoji? doh.gif
Gerai kai viskas gerai seimoje, jei tik kokio probelmos, valstybe isikisa tiek, kad nepadeti seimai, o kad atskirti vaikai nuo seimos daznai ir valdyti kaip jie nori.
kuo toliau tuo sunkiau tuos vaikus auginti, nesistebiu, kad vis duagiau ir duagiau jaunu zmoniu nebenori vaiku tureti.
Atsakyti