QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 09:51)
Landsbergėlis pasakė, kad nėra laiko galvoti dėl laiko

karas gi
svarbu yra laiko belyčiams
Papildyta:
šiaip keltis daug lengviau, žvalesni rytai kol kas, bet dėl pr ankstyvo vakaro, be abejo liūdna
žodžiu, kai gyvename tokioje juostoje ar taip ar taip šikna
jo tipo del covido is pradziu dabar del karo, ka paskui prisigalvos, jo zolytei, belyciam,gejam tai tikrai laiko visda yra cia didziausias prioritetas pasaulyje.
dabar taip, o pavasari tai painful

as siaip jautri labai laiko kaitom, jei atvaziuoju i kita liako juosta man reikia keliu dienu apsiprasti, su tuo laikrodziu sukiojimu tas pats, visa savaite vaikstau tokia nesimegojusi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 10:11)
tai va, dabar tuos vaikus daro ne tėvų, o valstybės
bjauriau ir būti negali, o jei kas nutinka, vaikas prisidirba, kažkodėl ne valstybė atsako, tėvus po teismus taso
absurdo teatras, o ne 21 amžius
nu va butent, net visos lyciu keitimai, seksualizacijos vaiku nori prastumti be tevu zinios ir leidimo, kad vyktu.
Mano drauge nervinosi pamenu, jos sunui buvo 16 lyg, nuejo pas gydytoja aisku sunus vienas , o paskui gydytoja nieko nesneka su ja, tipo cia sunaus reikalas, blyn sako pas mane gyvena, islaikau, moku uz vizita pas gydytoja, o suzinoti, kas sunui blgai, jau negaliu

Jie tada skyresi su vyru ir sunus turejo bedu ir uzsisklende, pradejo rukyti(veipinti) tai sako prasau gydytojos, kad ji bent pasakytu sunui, kad nesveika, tai ta tipo mes netrim tokiu duomenu, ak dnesveika isivaizduoji?
Gerai kai viskas gerai seimoje, jei tik kokio probelmos, valstybe isikisa tiek, kad nepadeti seimai, o kad atskirti vaikai nuo seimos daznai ir valdyti kaip jie nori.
kuo toliau tuo sunkiau tuos vaikus auginti, nesistebiu, kad vis duagiau ir duagiau jaunu zmoniu nebenori vaiku tureti.