Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 13:08)

bet kad vakarai kapitaliai supuvę, nematyti to gali tik kvailys

Kuo tai susije su baltarusija? Jei mano kaimynas -degradaves alkoholikas tai man nuo to ne geriau. Gal ash visishkas bomzhas?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 01, 13:29)
sakai į vakarus dėl jūros važiuoja biggrin.gif. nu gal biggrin.gif 

Palauk su tais vakarais, ateina krize neeiline
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 01, 13:30)
Kuo tai susije su baltarusija? Jei mano kaimynas -degradaves alkoholikas tai man nuo to ne geriau. Gal ash visishkas bomzhas?

nes teletabės pastoviai varo ant jos ir rusyno, o savo šūdo iš vakarų po akimis nemato smile.gif
tai tuo ir susiję, kad netepliok kito, pats šūde sėdėdamas
suprantu gintis nuo galimų karinių konfliktų, bet pastoviai pajuokinėti tenais ekonomiką, santvarką, kai pačios čia sėdi ant augančių kainų ir kovido ribojimuose sėdėjo, kai mato kaip dorojamasi su nepalankiomis nuomonėmis, tai mažų mažiausiai juokinga
Atsakyti
Nejau jus neatsimenate, kaip , mums bunant mokiniais, per uzklasinius dėstymus mokytojai rekomendyodavo uzvesti dienorascius. Man pvz tai nelipo, nors ir paklausiau klases vadoves rekomendaciju, kitiems prilipo. Anksciau mokymo sistema gi kitokia buvo, nei dabar - palaida bala.

Bet, kad daugelis ikiša savo ilgas nosis I savo artimuju dienorascius, jiems nežinant, tai cia aisku ir durnam. Tai parodo tik koks fu fu pad tycharia skaitancio zmogaus vidus, nepagarba, zinojimas, kad del to nebus nubaustas, netgi pochujizmas ant to, jei rasantis suzinos, jog skaitantysis tai padare be jo zinios.

Lutuke neissisukinek. Tu ir monteverte pirmyose postuose paraset, jog jus skaitytumet taip, tik paskui jau pradejot vartytis. Žema tai, rodo, kad jusu vidus nera svarus. Ne nuo to gqlo pradejot valyti savo kuną. Jums ne mesos reikejo atsisakyti, o savo defects of character. Jums gi siela rupi pirmiau, ne kūnas...kiek cia esat rasiusios.

Kazkada senai, senai, kai mes visi rasem dienorascius, mokyklu rekomenduoti, mama perskaite mano sesers dienorastį ir kažką jai prikišo neišlaikiusi. Tada as taip pasišlykštėjau mamos elgesiu...pirmą kartą gyvenime pajutau šleikštulį kito zmogaus atzvilgiu. Todel NIEKADA nekisiu nosies I savo artimuju dienorascius. Zinosim apie vienas kita tiek, kad graziai sugyventi, tureti savo erdves ir klausytis draugių paslapčių, jų neispasakojant savo vyrui biggrin.gif

O mat radnaja kokia litanija išėjo. Burbanti, valdykis, gi tu niekada nebuvai ilgaliežuvė balbatūnė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 14:33)
nes teletabės pastoviai varo ant jos ir rusyno, o savo šūdo iš vakarų po akimis nemato smile.gif

Tu irgi varei. Norejai dvi kėdes uzsesti mamkose neseniai. As nemegstu 'as nei baltasis ir nei raudonasis' personazu. Tokie, kaip tu teva motina parduotu, jei reiketu, kad buti 'teisingoje' puseje reikiamu laiku, reikiamoje vietoje.

Siandien paatvirausiu. Man daug labiau patinka bendrauti su Moonte,bpastininke, bite, nes jos yra kokios yra, o tu esi , kaip slidus šliužas - visada begantis is vienos barikadų pusės I kitą...kiekvieną karta, kai tik šikna pradeda svilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 lapkričio 2022 - 13:57
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 01, 13:45)
Tu irgi varei. Norejai dvi kėdes uzsesti mamkose neseniai. As nemegstu 'as nei baltasis ir nei raudonasis' personazu. Tokie, kaip tu teva motina parduotu, jei reiketu, kad buti 'teisingoje' puseje reikiamu laiku, reikiamoje vietoje.

Siandien paatvirausiu. Man daug  labiau patinka bendrauti su Moonte,bpastininke, bite, nes jos yra kokios yra, o tu esi , kaip slidus šliužas - visada begantis is vienos barikadų pusės I kitą...kiekvieną karta, kai tik šikna pradeda svilti.

tai tame ir esmė, kad aš šūdą matau visur, nes visur jo pilna
nežinau kaip ir kuo tu skaitai, kad po to išsigalvoji
nevaidink čia visų forumiečių teisėjos, kad pati teisiama nebūtum
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 15:05)
tai tame ir esmė, kad aš šūdą matau visur, nes visur jo pilna
nežinau kaip ir kuo tu skaitai, kad po to išsigalvoji
nevaidink čia visų forumiečių teisėjos, kad pati teisiama nebūtum

Teisėja,? Oi ne, tai tu cia bandai kazka išlaužti is saves, kuo is tikruju nesi. Vien ko verti tavo 'matymai' ir orakulai. Nezinau, kaip kitiems, bet tie tavo ' man parode, kad bus tas ir tas', tai mane isvercia is koto savo idiotizmu. Kad bus tas ir anas tuo paciu metu ziniasklaida raso. Tavo orakulai labai veluoja su informacijos pateikimu tau, jie tai turetu tau pranesti geras menesis pries straupsniams pasirodant internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 lapkričio 2022 - 14:11
Jus dar nelabai isivaizduojate koks cia shudas ateina. Didejancios kainos tai tik paskeme, priezhastis kur kas shlykshtesne ir baisesne.
Tai kad Putinas pradejo, kara, kad vakaru fashisteliai ivedinejo karantinus ir skiepijimus, tai irgi tik pasekme.
Yra kazkas bendro nuo 2020. Vyriausybes planuoja lyg nebutu rytojaus. Jos zhino. Rytojaus nebus, tokio koki galejot dar isivaizduot.

Dabar isivaizduokit Kinija nuotraukia prekiu tiekima. Jusu eurai doleriai pavirsta supuvusia makulatura. Juk gamyba vakaruose taip pat likviduota, kaip likviduotos silumines elektrines. Nera kamn dirbti ir visuomeneje vyrauja parazitai. Tai visishka zhopa. Karine padetis tures buti ILGAI, bet ir tas nepades
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 01, 15:14)
Jus dar nelabai isivaizduojate koks cia shudas atein

Man nerupi tavo marazmatiniai raštai apie politiką.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 01, 14:16)
Man nerupi tavo marazmatiniai raštai apie politiką.

Cia ne politika tai bus kasdienybe. Geriau tapk teletabe ir galvok kaip Ukraina nugales kainos nukris ir bus vel komunizmas
Atsakyti

Lutuke, Monteverte, filosofuokit kaip norit, bet sutinku su burba, kad skaityt svetimus dienoraščius yra žema. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 12:16)
man sporto stovykloje studijų metais baltarusės tvirtino, kad nėra pas juos jokių padėvėtų rūbų parduotuvių. Sakau ir įperka jūsų žmonės normaliai naujus drabužius? Sako - taip, be abejo. O pas mus tada jau net miesto didžiausios ponios knisdavosi po skudurus

Tai va manau mums sovietu laikais buvo tokia iliuzija sukurta, kad vakaruose tai aukso krantai ir pieno upes lotuliukas.gif O realiai nieko panasaus, materialine prasme mes tikrai gyvenom geriau, nei dauguma vakaru valstybiu tuo metu, mes dauguma buvom vidurineje klaseje, ne skrudziu ar zemiau skurdo ribos, tokiu buvo gal bet vienetai. Kapitalizmas yra gana ziaurus is tikro ir gerai jei tu apsukrus ir prasisukai uzlipai ten i ta piramides virsu,bet jei ne tai busi sutryptas, kaip dziunglese. Del to manau dabar daug socializmo vakaru salyse irgi, bet toks jis iskreiptas gaunasi siek tiek, kas nedirba tas vsika gauna uz dyka, kas dirba turi uz viska moketis biggrin.gif ta pagalba zmonem pasidare piknaudziavimas.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 01, 12:58)
Nu kaip gerai toj baltarusijoj..... tik kažkodėl mūsų tautiečiai į "supūvusius" vakarus, į tą vargšę "gejropą" važiuoja gyvent kai šalia tokia gera valstybė... Tau irgi propaganda smegenis baigia išplaut biggrin.gif

Tai, kad vyksta, pvz pernai isvyko tiek pat i Airija kiek i Baltarusija, kam kur patogiau,geriau ten ir vyksta.

https://123.emn.lt/
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 01, 14:54)
Tai va manau mums sovietu laikais buvo tokia iliuzija sukurta, kad vakaruose tai aukso krantai ir pieno upes lotuliukas.gif O realiai nieko panasausright]

Nesamones rashai. Pav. Vokietijoje gyvenimas buvo tikrai labai geras palyginus su SSSR. O kad nuo 1995 prasidejo letejimas ir 2010 stagnacija - tai jau SSSR buvo ishnykus
Airija UK tai ten buvo vargas visada, 2000-2019 gal buvo neblogai
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 01, 13:29)
sakai į vakarus dėl jūros važiuoja biggrin.gif. nu gal biggrin.gif 
mda, kažkaip nuspėjau autorių... dar kokio ąžuolo paklausyk biggrin.gif , tušti paistalai

taip Ispanija, Australija daug kas emigruoja del oro, juros ir t.t., kas cia tau tokio juokingo?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 01, 13:45)
Nejau jus neatsimenate, kaip , mums bunant mokiniais, per uzklasinius dėstymus mokytojai rekomendyodavo uzvesti dienorascius. Man pvz tai nelipo, nors ir paklausiau  klases vadoves rekomendaciju, kitiems prilipo. Anksciau mokymo sistema gi kitokia buvo, nei dabar - palaida bala.

Bet, kad daugelis ikiša savo ilgas nosis I savo artimuju dienorascius, jiems nežinant, tai cia aisku ir durnam. Tai parodo tik koks fu fu pad tycharia skaitancio zmogaus vidus, nepagarba, zinojimas, kad del to nebus nubaustas, netgi pochujizmas ant to, jei rasantis suzinos, jog skaitantysis tai padare be jo zinios.

Lutuke  neissisukinek. Tu ir monteverte pirmyose postuose paraset, jog jus skaitytumet taip, tik paskui jau pradejot vartytis. Žema tai, rodo, kad jusu vidus nera svarus. Ne nuo to gqlo pradejot valyti savo kuną. Jums ne mesos reikejo atsisakyti, o savo defects of character. Jums gi siela rupi pirmiau,  ne kūnas...kiek cia esat rasiusios.

Kazkada senai, senai, kai mes visi rasem dienorascius, mokyklu rekomenduoti, mama perskaite mano sesers dienorastį ir kažką jai prikišo  neišlaikiusi. Tada as taip pasišlykštėjau mamos elgesiu...pirmą kartą gyvenime pajutau šleikštulį kito zmogaus atzvilgiu. Todel NIEKADA nekisiu nosies I savo artimuju dienorascius. Zinosim apie vienas kita tiek, kad graziai sugyventi, tureti savo erdves ir klausytis draugių paslapčių, jų neispasakojant savo vyrui  biggrin.gif
O mat radnaja kokia litanija išėjo. Burbanti, valdykis, gi tu niekada nebuvai ilgaliežuvė balbatūnė  biggrin.gif

ne mokykloje niekad niekas nera rekomendaves rasyti dienorasciu. esu kazkad apaauglysteje pradejsu rasyti is idomumo gal 2 diena sparasiau ir pasibaige biggrin.gif biggrin.gif

nelbaia suprantu, ka cia sakai issisukineju, sakau tikriausiai skaitycciau, jei aks rasytu ir rasciau. bet kai niekas neraso, nera ka skaityti biggrin.gif biggrin.gif
Tu man papasakok, kas bloga paskaityti artimo zmogaus dienorasti? bigsmile.gif
Jei tavo mama sitaip elgesi tai jos elgesys netinkamas, o ne pats skaitymas.
Atsakyti