Nejau jus neatsimenate, kaip , mums bunant mokiniais, per uzklasinius dėstymus mokytojai rekomendyodavo uzvesti dienorascius. Man pvz tai nelipo, nors ir paklausiau klases vadoves rekomendaciju, kitiems prilipo. Anksciau mokymo sistema gi kitokia buvo, nei dabar - palaida bala.
Bet, kad daugelis ikiša savo ilgas nosis I savo artimuju dienorascius, jiems nežinant, tai cia aisku ir durnam. Tai parodo tik koks fu fu pad tycharia skaitancio zmogaus vidus, nepagarba, zinojimas, kad del to nebus nubaustas, netgi pochujizmas ant to, jei rasantis suzinos, jog skaitantysis tai padare be jo zinios.
Lutuke neissisukinek. Tu ir monteverte pirmyose postuose paraset, jog jus skaitytumet taip, tik paskui jau pradejot vartytis. Žema tai, rodo, kad jusu vidus nera svarus. Ne nuo to gqlo pradejot valyti savo kuną. Jums ne mesos reikejo atsisakyti, o savo defects of character. Jums gi siela rupi pirmiau, ne kūnas...kiek cia esat rasiusios.
Kazkada senai, senai, kai mes visi rasem dienorascius, mokyklu rekomenduoti, mama perskaite mano sesers dienorastį ir kažką jai prikišo neišlaikiusi. Tada as taip pasišlykštėjau mamos elgesiu...pirmą kartą gyvenime pajutau šleikštulį kito zmogaus atzvilgiu. Todel NIEKADA nekisiu nosies I savo artimuju dienorascius. Zinosim apie vienas kita tiek, kad graziai sugyventi, tureti savo erdves ir klausytis draugių paslapčių, jų neispasakojant savo vyrui
O mat radnaja kokia litanija išėjo. Burbanti, valdykis, gi tu niekada nebuvai ilgaliežuvė balbatūnė
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 01, 14:33)
nes teletabės pastoviai varo ant jos ir rusyno, o savo šūdo iš vakarų po akimis nemato
Tu irgi varei. Norejai dvi kėdes uzsesti mamkose neseniai. As nemegstu 'as nei baltasis ir nei raudonasis' personazu. Tokie, kaip tu teva motina parduotu, jei reiketu, kad buti 'teisingoje' puseje reikiamu laiku, reikiamoje vietoje.
Siandien paatvirausiu. Man daug labiau patinka bendrauti su Moonte,bpastininke, bite, nes jos yra kokios yra, o tu esi , kaip slidus šliužas - visada begantis is vienos barikadų pusės I kitą...kiekvieną karta, kai tik šikna pradeda svilti.