tau nebaisu, kad be atkirčio rusai uzurpuotų ne tik Ukrainą?
juk geriau karas mažesnėje teritorijoje, nei kad jis plėstųsi
tau nebaisu, kad be atkirčio rusai uzurpuotų ne tik Ukrainą? juk geriau karas mažesnėje teritorijoje, nei kad jis plėstųsi
Kaip tik manau be žibalo pilimi į ugnį karas baigsis. Tikrai nemanau, kad Putinas siektų pulti kitas šalis, nes taip kiltų pasaulinis karas. jis ir dabar galėtų pulti, jei toks tikslas būtų buvęs. Iš vis jei norėjo pasaulinio galėjo jį pradėti jau seniai.kiek matau pastangų karą palaikyti ir plėsti, tai tik iš vakarų šaliu, ypač lietuvių politikų.
O Putinas nuoseklus jis daug perspėjo Ukraina, jis pranešė ką ir dėl ko daro, gal ne viskas pagal planą, bet ne kartą sakė kad jei vakarai nustos kištis tai ir karas baigsis, bet jei vakarai kisis labiau karas gali plėstis.
Bet panašu išsikvėpė sus karas, kažkas užsidirbo kiek reikėjo ir bus imtasi kitų projektų.
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Visai ka kita zhadejo, jei ka. Paramos kontrole.
Bet cia jau taip visi ipainioti, kad niekaip neis sustot
Na neilgai truko laukti ryt poryt bus pilni duomenys gal jau ir matysim, aš spėju, kad užsuks tuos milijardų pluvimus į Ukrainą, nes amerikiečiai jau piktinasi, o be paramos or pinigų ukrainieciai ilgai nepratems.vus saugiau balsų girdisi, kad reikt nutraukt ta kvaila karą.
Vokietijos kancleris tuo tarpu lankosi Kinijoje. Ir tai jai ką reiškia ar ne?
O kas trukdo? Gi priėmė į darbą. Jei direktorei nesvarbu, kad mąstantys vaikai išsilakstys į kitas mokyklas, tai lai dirba... Mano vaikinas pamatė vakar per TV, sako, gerai kad pas mus visos mokytojos normalios.
Man tai kiek kita bėda paišyti...kiek autoritetu bus tokia mokytoja?
Na tai ir gerai, kam tinka tokios mokytojos, lai mokosi, visi gali turėti pasirinkimą.
Kokiai partijai čia dėkoji?
Papildyta:
Net orlauskui leidžiama eit į Kauno rajno merus. Ar matėt jo anekdotą apie karvę su myžalais, kanibalizmu ir zoofilija? Tikras "šeimų vertybių" puoselėtojas. Nieko nepadarysi- demokratijos kaina, bus kas balsuos. Tikiuosi sveikas protas nugalės.
Ir vistiek geresnės sistemos dar nesugalvota, tai ir mokam tą kainą.
Na neilgai truko laukti ryt poryt bus pilni duomenys gal jau ir matysim, aš spėju, kad užsuks tuos milijardų pluvimus į Ukrainą, nes amerikiečiai jau piktinasi, o be paramos or pinigų ukrainieciai ilgai nepratems.vus saugiau balsų girdisi, kad reikt nutraukt ta kvaila karą.
Vokietijos kancleris tuo tarpu lankosi Kinijoje. Ir tai jai ką reiškia ar ne?
agurotisv😁