QUOTE(Maja Di @ 2022 11 10, 16:09)
Atsakymas I kazkoki tavo postą, skirtą man, kad matei per televizoriu, jog viena migrante augrizo ir sunus sugrizo kartu, besidziaugdamas, kad eis tarnauti I kariuomene.
Tu nejauti savo minciu absurdiškumo?
Gryzta daug tokių į Lietuvą kaip Idomucia, nes yra tik vienintele priezastis tam - NEPRITAMPA KITUR.. Nepritampa prie tikro kapitalizmo, gryzta ten, kur keliai dar sovietinio klojimo, mokyklos dar sovietinio statymo ir daugiabuciai vis dar dauguma is tu laiku...turgūs, kaip buvo sovietiniai, taip ir liko, eiles, prie kasu parduotuvese, kaip buvo tada, taip ir dabar yra; mokyklose pinigu rinkimai is tevu, kaip buvo nuo sovietu laiku, taip ir liko; mokesciu mokejimas paštuose - sovietu palikima....
Galima vardinti be galo ir be krasto. Gryzta zmones i prosovietine santvarka, nes kapitalizmas jiems per sunkus, jie jame merdi negalėdami prisitaikyti.
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2022 11 10, 16:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73011416" data-time="1668085855"><div><p>Pagal tavo minčių dėstymą, rašymo manierą, specifiškumą ir 'neryškių žodžių kalbą', galima spėti, jog mokeisi žemus reitingus turinčioje mokykloje.</p></div></blockquote><p>Ko tu save nori ,,paaukstint,, budama tualetu valytoja ,ar gali man pasakyt? zema saviverte kirba?</p>
Stai ir patvirtinimas mano išdėstytoms mintims apie tavo rašymo įpatumus. Tu rašai, kaip gyveni, tai yra neapčiuopiamas specifiškumas. O RAŠYMAS, tai - jautimas, matymas, klausymas, kvapas, lietimas...