Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 11 10, 14:58)
tai juk tam ir sukurti įstatymai dėl nediskriminacijos, kurių dabar patys valdantieji nebenori laikytis ir

Atidziai ziurek kas cia dedasi, Lietuva tampa degradavusia provincija, kur jau mazha kas galios.
Panashus dalykai vyksta vakaru Europoje, UK, USA
Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2022 11 10, 15:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73011367" data-time="1668079406"><div><p>taip, kaip sakiau labai tiktų robotas, nes kiekvienas žmogus turi savo nuomonę ir pažiūras bet kokiu klausiu</p></div></blockquote><p>O jei klaseje gejus ,tai  mokytojas ka turetu daryti ,nemokyti jo?</p><p>Mokytojas turi buti ikona -vaikam ..    pvz ,kai mokiausi  keli budavo ,,padare grama,,  biggrin.gif​   tai koks pavyzdys mokiniams??/</p>

Pagal tavo minčių dėstymą, rašymo manierą, specifiškumą ir 'neryškių žodžių kalbą', galima spėti, jog mokeisi žemus reitingus turinčioje mokykloje.
Atsakyti

Pagal tavo minčių dėstymą, rašymo manierą, specifiškumą ir 'neryškių žodžių kalbą', galima spėti, jog mokeisi žemus reitingus turinčioje mokykloje.

Ko tu save nori ,,paaukstint,,  budama tualetu valytoja ,ar gali man pasakyt?  zema saviverte kirba?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 10, 16:09)

Atsakymas I kazkoki tavo postą, skirtą man, kad matei per televizoriu, jog viena migrante augrizo ir sunus sugrizo kartu, besidziaugdamas, kad eis tarnauti I kariuomene.
Tu nejauti savo minciu absurdiškumo?
Gryzta daug tokių į Lietuvą kaip Idomucia, nes yra tik vienintele priezastis tam - NEPRITAMPA KITUR.. Nepritampa prie tikro kapitalizmo, gryzta ten, kur keliai dar sovietinio klojimo, mokyklos dar sovietinio statymo ir daugiabuciai vis dar dauguma is tu laiku...turgūs, kaip buvo sovietiniai, taip ir liko, eiles, prie kasu parduotuvese, kaip buvo tada, taip ir dabar yra; mokyklose pinigu rinkimai is tevu, kaip buvo nuo sovietu laiku, taip ir liko; mokesciu mokejimas paštuose - sovietu palikima....
Galima vardinti be galo ir be krasto. Gryzta zmones i prosovietine santvarka, nes kapitalizmas jiems per sunkus, jie jame merdi negalėdami prisitaikyti.
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2022 11 10, 16:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73011416" data-time="1668085855"><div><p>Pagal tavo minčių dėstymą, rašymo manierą, specifiškumą ir 'neryškių žodžių kalbą', galima spėti, jog mokeisi žemus reitingus turinčioje mokykloje.</p></div></blockquote><p>Ko tu save nori ,,paaukstint,,  budama tualetu valytoja ,ar gali man pasakyt?  zema saviverte kirba?</p>

Stai ir patvirtinimas mano išdėstytoms mintims apie tavo rašymo įpatumus. Tu rašai, kaip gyveni, tai yra neapčiuopiamas specifiškumas. O RAŠYMAS, tai - jautimas, matymas, klausymas, kvapas, lietimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 lapkričio 2022 - 15:27
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 10, 17:23)
Atsakymas I kazkoki tavo postą, skirtą man, kad matei per televizoriu, jog viena migrante augrizo ir sunus sugrizo kartu, besidziaugdamas, kad eis tarnauti I kariuomene.
Tu nejauti savo minciu absurdiškumo?
Gryzta daug tokių į Lietuvą kaip Idomucia, nes yra tik vienintele priezastis tam - NEPRITAMPA KITUR.. Nepritampa prie tikro kapitalizmo, gryzta ten, kur keliai dar sovietinio klojimo, mokyklos dar sovietinio statymo ir daugiabuciai vis dar dauguma is tu laiku...turgūs, kaip buvo sovietiniai, taip ir liko, eiles, prie kasu parduotuvese, kaip buvo tada, taip ir dabar yra; mokyklose pinigu rinkimai is tevu, kaip buvo nuo sovietu laiku, taip ir liko; mokesciu mokejimas paštuose - sovietu palikima....
Galima vardinti be galo ir be krasto. Gryzta zmones i prosovietine santvarka, nes kapitalizmas jiems per sunkus, jie jame merdi negalėdami prisitaikyti.

Nu pamedituok, pabandyk įtikint save kad taip ir yra biggrin.gif . Tik taip gali nusiramint, kad ne tu kalta, kad nesugebėjai susikurti gyvenimo Tėvynėj...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 10, 15:23)

Kelias pire mano namu ishasfaltuotas uz ES pinigus, visi 20km. Eiles yra ir UK ir dar ju nemazai. Mokyklos manes tikrai nedomina, ten gali uzhsikast grabais.
Mokesciu mokejimai pastuose, kad tu pastu nelabai like, va UK tai ten pastuose daug idomiu paslaugu teikdavo..
Nepritapimas, tai teletabiu terminas, nepritampa prie LT pagrinde, ju manimu... Negali ubagu valstybeje pragyvent. Uk irgi ubagu valstybe palyginus su USA, tai ir UK galima nepritapti. Tikrai nenoreciau gyvent kazkokioje ankstoje skyleje, kaip tu ten UK gyveni, o sodybos UK yra brangios. Per brangios
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 10, 14:58)
tai juk tam ir sukurti įstatymai dėl nediskriminacijos, kurių dabar patys valdantieji nebenori laikytis ir tampa Lietuvos bėda ir gėda

ikona sakai? na gal labiau pradinių klasių, o po to tų mokytojų jau daug, visi skirtingi, lai mokosi vaikai atskirti, mąstyti, sutiks gi gyvenime visko

BUTENT!
kol mokytojas nepazeidineja istatytmu, neturi buti jokios diskriminacijos, zmones yra laisvi tureti visokiu kokiu tik nori isitikinimu, ir tai NORMALU ir tai SVEIKA, as nesuprantu to noro diktaturos, fashizmo, visu vienodu tik aplink tave.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 10, 17:14)
Nu pamedituok, pabandyk įtikint save kad taip ir yra biggrin.gif . Tik taip gali nusiramint, kad ne tu kalta, kad nesugebėjai susikurti gyvenimo Tėvynėj...

Tu nežinai mano migracijos istorijos, todėl tavo raštai yra meditacija, ne mano.
Norėsi perskaityti mano migracijos istoriją - ji 2023 metais bus kaip exhibit Lietuvos Valstybiniame Muziejuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 lapkričio 2022 - 16:29
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 10, 16:14)

O kas blogo tame, jei sugebi susikurti gyvenima kitoje salyje? Cia ka privaloma, gyventi tik ten kur gimei? blink.gif Koks skritumas kur? manau svarbiau kaip gyveni mirksiukas.gif Aibes zmoniu dabar is vis gali dirbti nuotoliu ir gyvena bele kur, kur jiem tinka klimatas, santvarka zmones, istatymai ir t.t.

Bet Burba sako teisybe i Lietuva grizta tik tie, kas isvaziuoja trumpam ir arba is kart jiem nepatinka, nepritampa arba vyresnio amziaus, kaip pvz mano mama, jos vis tiek visas gyvenimas buves Lietuvoje, jau ir kalba ismokti sunkiau laisvai bunant 50+ ir pirsitaikyti sunkiau t.t. tai ji padirbusi 10 m grizo.
Mano beveik visas suauges gyvenimas cia ir man viskas jau priimtiniau daugiau cia nei tevyneje.

Tu kaip is viduramziu su tokiu mastymu...del zemes pedos gatava zuti ir savo sunu prazudyti, kai zeme plati, visu zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 10, 17:17)
Kelias pire mano namu ishasfaltuotas uz ES pinigus, visi 20km. Eiles yra ir UK ir dar ju nemazai. Mokyklos manes tikrai nedomina, ten gali uzhsikast grabais.
Mokesciu mokejimai pastuose, kad tu pastu nelabai like, va UK tai ten pastuose daug idomiu paslaugu teikdavo..
Nepritapimas, tai teletabiu terminas, nepritampa prie LT pagrinde, ju manimu... Negali ubagu valstybeje pragyvent. Uk irgi ubagu valstybe palyginus su USA, tai ir UK galima nepritapti. Tikrai nenoreciau gyvent kazkokioje ankstoje skyleje, kaip tu ten UK gyveni, o sodybos UK yra brangios. Per brangios

Tu pats rasei, kad ne viena kapitqlistine salis tau netiko, gryzai I prosovietinę Lietuvą. Ir tavo postai mums vaizdingai aprašo tavo nemeilę vakarų valstybems, tavo pasakojimai apie jas nera patys graziausi, visada skambedavo nusivylimo, nemeilės ir kazkokio giliai uzslepto pykcio gaida.
Atsakyti

mokytojas turi buti neutralus nesukelti konflikto ... pvz jei ateis koncervu tevu vaikai o ji mokins ju negerbti ir panasiai...
Būtent turi būti neutralus. Man patiko mokyklos/mokytojų neutrali pozicija skiepų tema. Pas mus bent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 lapkričio 2022 - 16:35

taip, kaip sakiau labai tiktų robotas, nes kiekvienas žmogus turi savo nuomonę ir pažiūras bet kokiu klausiu

Bet mokytojas neturi to demonstruoti

Atsakyti