Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 13:38)
tai va va, teletabės jų ideologinės sesės, tik dar ginklo kol kas į rankas neima, bet kiek čia taip piktai darkosi forume, tai nebe daug liko iki to, kad savus šaudytų

Parase kraugere, kuri savo dievukam aukoja... Juk jie, anot taves kraugeriai, ne kokie ten skystalai, gerieciai mirksiukas.gif
Netepk savo mesliuku kitus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 13:43)
didžiai turiu tave nuvilti, jo gatvėje nepažinčiau, nesidomiu smile.gif

Patikejau, niu, niu... Tik retransliuoji ano mintis, kaip savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2022 - 12:50
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 12:42)
Traumuotas covidu, kad niekaip negali jo paleisti. Jis jau kaip ir nugrimzdo i pareiti, o tu vis ikibes i ji... Bet kaltini kitus psichozem.

Tuoj tau vatnykai pasakys, kad tu traumuota karu. Nu sakys bishki pashaudem pabombinom, papirevartavom. Dabar sakys POZITYVUMO, ZHIURET I ATEITI.

Sakys karas nugrimzdo i praeiti neverta jo prisiminti,

Tiks tau???

Prie ko cia COVID jei buvo sutryptos vertybes, parodyta, kad jokia teise neegzistuoja, net ES pasirode nieko nesugeba tik bandyti pasipelnyt is vakcinu ir stumiamt totalitarizma.
Prie ko cia COVID? Jo jau nera o sugriauta vertybiu sistema, nuvertinta ES liko ilgam, visai kartai.
Tiesiog nera ideju ka cia daryt.

Na dar uzpuole pleshrunas ish rytu, bet taip jau buna su ligotais zhverimis mishke. Silpnus uzhpuola shakalai, vilkai etc...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 14, 12:36)
As neskaitau jokios info is rusishku shaltiniu, jos ten nera.
Pas jus jau psichoze, visi kas bukai nepritaria jusu sapaliojimais jau uzhsienio agentai.

Va cia Putinui patiks. Pirmiausia turit subuket kaip maskoliai, o po to nesamoniu prisidarysit patys

Nejuokink. Tu žodis žodin atkartoji, ką rašo visokios Simonjan ir t.t. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 12:51)
Nejuokink. Tu žodis žodin atkartoji, ką rašo visokios Simonjan  ir t.t. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jau laikas tau gydytis.
pati skaitai Simonjan kazkokia, ash tai nezhinau kas ji ir ka ji rasho.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 13:01)
Ne, dar viena kremlinė siautėja - ta, kuri apolitiška biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai jums - mamkų very needy personazams, kad tik kuo daugiau pasidarkyti biggrin.gif , kad i jus demesi atkreiptu, jums savo laiką skirtų. Jums gi tai svarbiausia. Tik polemika ir kuo daugiau keiksmazodziu, bet prasivardziavimu, nes jums tik kito zeminimas duoda didziausia pasitenkinima. As pasakysiu tau paslapti - jus su Moonte rurbut labiausiai is visu mamkose issiskiriate savo noru , desperationku noru, buti mylimomis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 14, 12:52)
Jau laikas tau gydytis.

Aišku, kad skaitau, kaip tada atpažinčiau, ką rašai.

Diagnozes sau pasilaikyk, tai pigu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 12:54)
Tai jums - mamkų very needy personazams, kad tik kuo daugiau pasidarkyti  biggrin.gif , kad i jus demesi atkreiptu, jums savo laiką skirtų. Jums gi tai svarbiausia. Tik polemika ir kuo daugiau keiksmazodziu, bet prasivardziavimu, nes jums tik kito zeminimas duoda didziausia pasitenkinima. As pasakysiu tau paslapti - jus su Moonte rurbut labiausiai is visu mamkose issiskiriate savo noru , desperationku noru, buti mylimomis.

Ta kuri be keiksmažodžių, be lindimo į svetimus apatinius ir pinigines čia rašo? Rimtai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 14, 13:50)
Tuoj tau vatnykai pasakys, kad tu traumuota karu. Nu sakys bishki pashaudem pabombinom, papirevartavom. Dabar sakys POZITYVUMO, ZHIURET I ATEITI.
Sakys karas nugrimzdo i praeiti neverta jo prisiminti,

Tiks tau???

Prie ko cia COVID jei buvo sutryptos vertybes, parodyta, kad jokia teise neegzistuoja, net ES pasirode nieko nesugeba tik bandyti pasipelnyt is vakcinu ir stumiamt totalitarizma.
Prie ko cia COVID? Jo jau nera o sugriauta vertybiu sistema, nuvertinta ES liko ilgam, visai kartai.
Tiesiog nera ideju ka cia daryt.

Na dar uzpuole pleshrunas ish rytu, bet taip jau buna su ligotais zhverimis mishke. Silpnus uzhpuola shakalai, vilkai etc...

Taip, tu visiskai teisus, ir ta trauma, atkreipk demesi as nepatyriau akro baisumu savo kailiu, itakos mane, kitus zmones visa gyvenima. Ir tai nera blogai, jei kalbam apie trauma, tai vienas is pasaulio pazinimo etapu. Bet as ne tu, trauma neitakoja nei mano gyvenimo, nei mano pasauleziuros, nei vertinimo kriteriju. Kaip ir rasiau, tai eiline krize mano gyvenime, pamoka kuria privalejau ismokti ir dar mokinsiuos, juk ji dar nesibaige.

Jezau... Kaip jau rasiau, man covidas baigesi. Na o tu kerk toliau kengura su slieku, jei turi toki vidini poreiki. Bet be manes. Sorry, man tai neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 12:48)
Parase kraugere, kuri savo dievukam aukoja... Juk jie, anot taves kraugeriai, ne kokie ten skystalai, gerieciai mirksiukas.gif
Netepk savo mesliuku kitus.
Papildyta:
Patikejau, niu, niu... Tik retransliuoji ano mintis, kaip savo  mirksiukas.gif

ką ten aš, tu net dievuko savo kūną valgai, kanibalė nebloga nu biggrin.gif

tai kad čia tu to ano mintis žinai ir man pripaišai
aš nei paveikslo įsiminusi, nei minčių žinau
ne vienas gi žmogus pasaulyje panašiai galvoja
va kad ir čia, ne vienas žmogus galvoja, kad tu rašinėji kaip senė, aš irgi taip galvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 13:38)

Taigi, Idomucia, baik stresuoti, ziurek koks nuostabus ruduo. Vertinant pragmatiskai, is tavo varpines, maziau moketi uz sildyma reikes  4u.gif

Nepastebiu, kad tu dziaugtumeisi gyvenimu, kitaip tiek nesikeiktum mamkose antra diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 14, 13:52)
Jau laikas tau gydytis.

Koks skirtumas, Idomucia, pazisti tu ja ar ne, bet isties keista, kad tavo ir jos mintys kazkaip sutampa.

Kodel reikia kaltinti pastinike, kad ji pastebejo sia keista tendencija...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 13:39)
Atsakei kaip tamosevskio paklode.

Tavo vyrui kiba rimtai jau pusė šešių, kad tau visos aplinkui - prostitutes? Ar gal niekam jau nesi ydomi, kaip moteris?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 12:58)
Taip, tu visiskai teisus, ir ta trauma, atkreipk demesi as nepatyriau akro baisumu savo kailiu, itakos mane, kitus zmones visa gyvenima.

Zhinok, kai prasidejo karas, tai jis prasidejo ir pas mus.
Dar bombu nemeto, bet cia jau tik technines smulkmenos.

jei rytoj prades tai net nenustebsiu.

Tas pasaulis kuriame gyvenome - neegzistuoja. ZHmones tas nesakoma. Matyt viskas yra dar baisiau
Atsakyti