Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 13:59)
ką ten aš, tu net dievuko savo kūną valgai, kanibalė nebloga nu biggrin.gif

tai kad čia tu to ano mintis žinai ir man pripaišai
aš nei paveikslo įsiminusi, nei minčių žinau
ne vienas gi žmogus pasaulyje panašiai galvoja
va kad ir čia, ne vienas žmogus galvoja, kad tu rašinėji kaip senė, aš irgi taip galvoju biggrin.gif

As? Mjo.
Tavo atmintis, kaip klumpeles. Jau nesikartosiu. Kaip sakant, neatsimeni ir nereikia.

Zinau, nes ne akrta jas skaiciau ir piktinausi, tuo koloradkiu devetoju, o tavo mintys, su jo mintim sutampa. Taigi is cia ir panasumai. Koks skirtumas ka tu ten matei ir zinai. Svarbu minciu panasumas. Vadinasi, esat sielos brolis ir sesuo. O panasios mintys gimsta zmonems, turintiems panasu poziuri i gyvenima, vertybine skale.

MOnteverte, as net galiu visus tuos zmones isvardinti, jus visus sieja tas pats. Ka ir reikejo irodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2022 - 13:09
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 13:42)
Mane, vatnikes ir tamosevskio paklode, vadina teletabe, cia kas dabar?

Neatsimeni kada mes tam tikrus personazus pradejome vadinti teletabiais? bigsmile.gif As tau priminsiu, nors ir nenori to prisiminti.
Viskas prasidejo dar tada, kai teletabes nebuvo dar isvarytos is rojaus biggrin.gif
Ne Idomucios cia sugalvotas epitetas, kaip kazkas jam tai priskyrė, o jis labai idomiai nutylejo tai, kad tai ne jo sugalvota biggrin.gif , tai daug ka pasako apie ji..Tai lutuke pirma parase, atsakydama I mylimukes hiper aktyvuma jos iskrypusuos fantazijos tema.m...ir labai taikliai parase...ir dar istrauka is filmuko idejo. Tai jos idėja, tik po to as pasidariau teletabiu saulė, po lutukės vieno is geriausiu sugalvotu palyginimu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 11:51)
Ir vel Lietuva juokina pasaulį. Pasiskelbė ant viso svieto, kad bus pirmoji šalis pasaulyje, atsisakiusi pinigų ir perejusi ant elektroninio atsiskaitymo.

Varge, varge...kas ten klūpi prie to lovio, tai protu sunku suvokti.
Papildyta:

Tu per pusmeti dar pasenai dvidesimcia metų. Tavo siela negaluoja.

rimtai? nu ir debilai, nesuprantu Lietuva padaryta laboratorija? unsure.gif

negalui nesutikti unsure.gif karo troskimas, neapykanta labai sendina zmogu...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 13:57)

Ta kuri be keiksmažodžių, be lindimo į svetimus apatinius ir pinigines čia rašo? Rimtai? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tu prue manes nesilygink. Mano personazo ivaizdis tam ir buvo gludinqmas desimtmwciais, kad kuo geriau izi7reti jusu sergancias sielos gelmes, kad jus kuo aiskia7 parodytumete savo esybes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 14, 14:07)
Zhinok, kai prasidejo karas, tai jis prasidejo ir pas mus.
Dar bombu nemeto, bet cia jau tik technines smulkmenos.

jei rytoj prades tai net nenustebsiu.

Tas pasaulis kuriame gyvenome - neegzistuoja. ZHmones tas nesakoma. Matyt viskas yra dar baisiau

Idomucija, tu visiskai teisus, realiai akras vyksta ir pas mus. Karas vyksta ir Europoje, nes karo apsekmes itakoja mus visus. Mes visi PRIVALOME TAI ISGYVENTI. Nera prasmes tai neigti.

O del to kas buvo. As, Idomucia, nenoreciau jau gyventi tam pasaulyje kuris buvo, nes jis koks buvo ir sukele dabartine krize. As labai viliuosi, kad zmonija ismoks pamokas ir padarys isvadas. Kad ateitis bus geresne. Bet... As zinau, kad atejus laikui, mus-zmones vel istiks krize, ne del to paties, o del kitu veiksniu, kurie bus eilines krizes sukelejai, nes tame yra evoliucijos pagrindas. Ir tame nera jokio baisumo, tai norma, kuri vyksta nuolatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2022 - 13:19
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 13, 22:28)

Tai vadinasi 'gera gyventi Lietuvoje'

Trumpa istrauka:
"...lūžis įvyko 2021 m. pradžioje – 2020 m. pabaigoje, kai mes įvedėme santykinai griežtesnius, kontraversiškus ribojimus [dėl COVID-19 pandemijos]. Pirmas signalas bent jau daliai gyventojai buvo, kad Lietuva, nors ir maža, laisva, bet joje pakankamai giliai slypi noras kontroliuoti žmones. Matyt, tai buvo signalas, kad suformuotas įvaizdis gyvenant užsienyje ir realybė skiriasi.."

Jau net neslypi manau, o gana akivaizdus, ypac, jei sugalvotu panaikinti grynuosius. Bet nesuprantu, o kaip tai jie realybeje mano igyvendinti? Kaip bobutes turguose pardavines tas kelias darzo gerybes, kad istemptu su tokia elgetiska pensija.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 13:09)
Tai jos idėja, tik po to as pasidariau teletabiu saulė, po lutukės  vieno is geriausiu sugalvotu palyginimu.

Jetau jetau, čia ir yra Burbės "viršūnės ir kelnės", kaip parašytų Erlickas: svarbu būt įvardinta saule, nesvarbu kieno, sutinka ir teletabių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jo, su moterikės saviverte ne kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 lapkričio 2022 - 13:20
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 13:16)
As, Idomucia, nenoreciau jau gyventi tam pasaulyje kuris buvo, nes jis koks buvo ir sukele dabartine krize. As labai viliuosi, kad zmonija ismoks pamokas ir padarys isvadas.

Esi teisi. Praeitis ir sukele dabarti.
Bet zhmones nieko neishmoks, bijau, kad jie pasieke galimybiu riba.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 13:16)
O tu prue manes nesilygink. Mano personazo ivaizdis tam ir buvo gludinqmas desimtmwciais, kad kuo geriau izi7reti jusu sergancias sielos gelmes, kad jus kuo aiskia7 parodytumete savo esybes.

Tai aišku, ne kiekvienam būt teletabių saule biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:20)
Jetau jetau, čia ir yra Burbės "viršūnės ir kelnės", kaip parašytų Erlickas: svarbu būt įvardinta saule, nesvarbu kieno, sutinka ir teletabių biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jo, su moterikės saviverte ne kas...

Taves tuo laiku gi net nebuvo biggrin.gif biggrin.gif tu kitose erdvese plaukiojai
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:21)
Tai aišku, ne kiekvienam būt teletabių saule biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tik man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 13:23)
Taves tuo laiku gi net nebuvo  biggrin.gif  biggrin.gif  tu kitose erdvese plaukiojai
Papildyta:

Tik man  biggrin.gif

Būk! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 13:23)
Taves tuo laiku gi net nebuvo  biggrin.gif  biggrin.gif  tu kitose erdvese plaukiojai
Papildyta:

Tik man  biggrin.gif

kazkaip atrodo teletabiai epitetas jom per daug grazus siais laikais biggrin.gif
Atsakyti