Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:57)
tau tik iki Galkino lygio pakilt - bent filologiškai biggrin.gif

Geriau pakartok, kas tau gražiausia Lietuvos moteris: lygis kaip ant delno.

Taikliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 13:44)
aš ne paštininkė, bet tikrai taip, pastebėjau
jūsų žvaigždė, sm šviesulys Montekrista labai bijo senatvės, nes mano, kad visi senukai dundukai biggrin.gif

na logiska, kai zmogus, netiki dvasiniu pasauliu, kas beliek aisikibti i kuna...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 13:56)
blink.gif
Nepatikesi, as net susipazinusi su senesne jo versija. Ir Korana, Mirusiuju knyga skaiciau. Tai ka dabar, kas as esu? Kita vertus, jei pradesiu tau, kaip pvz parinkineti is Korano, tu gi jo neskaitei ir nezinai, cia bus tas pats kaip pries kiaule perlais zarstyti. O dekaloga daug maz zino koznas krikscioniskos salies gyventojas, bent jau yra vilties susikalbeti su tokiomis kaip tu. Bet tiek to, tavo alogizmas lai ir lieka tavo, TIKEK KUO NORI.

Kiekvienas geba izvelgti tik tiek kiek sugeba, ne mano problema. Buk dvejetukininkes lygio, izvalgioji mirksiukas.gif

labai bus įdomu, parinkinėk iš korano
bet kažkodėl slabo? korano nei karto necitavai, tik dekalogą
tuo viskas ir pasakyta apie tavo pažiūras ir nelaužk čia išskirtinės

su tavimi aukštesnėm frazėm nepakalbėt, nes vis dar nesupranti, kad nebūna vien tik gėrio
vieno gėris yra kitam blogis
nesutiksi?
Atsakyti
OK, pastinke, lekiu. Ziuriu lervu sujudimas, davem peno, lai aptarineja mus, vis sioks toks dziaugsmas gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:57)
tau tik iki Galkino lygio pakilt - bent filologiškai

Nubl, paštinyke, nedaryk gėdos cia mumeis prieš publiką, kuri mus skaito. Galkinas ir filosofija tai tas pats, kad morka ir koranas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 15:01)
OK, pastinke, lekiu. Ziuriu lervu sujudimas, davem peno, lai aptarineja mus, vis sioks toks dziaugsmas gyvenime.

As gi sakiau, kad tau reikia dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 13:58)
Is taves as jau eilini mela sulaukiau. Nupirksi ir dar dadesi, kad apdergti.
Cia jau tu su uarda skaityk ir kedenk pernyskti mesla, as dar turiu gyvenime ka veikti ir be tavo turiningo laisvalaikio praleidimo budo.

vagie, kepurė dega biggrin.gif
matau kaip turi
rymosi čia ir lauksi karštojo Montekristos komentaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 15:01)
labai bus įdomu, parinkinėk iš korano
bet kažkodėl slabo? korano nei karto necitavai, tik dekalogą
tuo viskas ir pasakyta apie tavo pažiūras ir nelaužk čia išskirtinės

su tavimi aukštesnėm frazėm nepakalbėt, nes vis dar nesupranti, kad nebūna vien tik gėrio
vieno gėris yra kitam blogis
nesutiksi?

OK. Mo nteverte. Prasau, pasigilink i kozno musulmono prievoles. Kiba ir tau patiks.

Shahada – kiekvienas musulmonas turi paliudyti tikejima zodziu;
Salatas – kasdienines penkios maldos pagal Korana ir Suna;
Zakiatas – privalomas apvalomasis turto mokestis;
Saumas – pasninkas Ramadano menesi;
Chadzhas – kelionė į Meka, jei tai imanoma.

As niekada neteigiau kad esu isskirtine, tai tavo nepilnavertiskumas vertinant ka rasau, mane daro isskirtine. O rasau as gana visiem zinomas "tiesas". Nieko naujo.

Neva ausktos frazes, nepasako tai ka tu man bruki, ir ne patvirtina to.
Visa laika teigiau ir teigsiu, kad gyvename pustoniu pasaulyje. Bet tik degradai, zmones norintys manipliuoti ir elgtis ne dorai bando suniveliuoti ribas tarp gerio ir blogio. TAip ramindami savo sazines likucius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2022 - 14:09

Ai, supratau, Lutukė, ta FB šavalka, į mano avatarinę nuotrauką vis pasižiūri ir nesuveda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dūra tu dūra, reiks kada į kūdikystės pakeist, tada sakysit, kad nepilnametė SM rašinėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 14, 14:58)
Kazkokie kompleksai pas ja del to amziaus, niekad nera pasakiusi tiklsiai kiek jai metu, kas kiek klausdavo vis nusuka i kokias nesamones  biggrin.gif

Todel, kad sena merga, o ja niekada nenorejo buti. Jai pasakyti savo tikra amziu, tai tolygu prisipazinti, jog feilino, kaip moteris. Pasamones labirintai...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 13:47)
Ne, vaikeliuk, nesijauninau metais niekada. Nei nesigražinau, nei nesistengiausveikesnė atrodyt, negu esu. Čia tavo stichija. O pas mane paprastai: savo patirtį gerbiu kaip unikalią, vertinu ir žemint neleisiu, bet svetimos, net labai unikalesnės man tikrai nereikia biggrin.gif Tuo mudvi ir skiriamės smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:04)
Ai, supratau, Lutukė, ta FB šavalka, į mano avatarinę nuotrauką vis pasižiūri ir nesuveda biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Dūra tu dūra, reiks kada į kūdikystės pakeist, tada sakysit, kad nepilnametė SM rašinėja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tu nekompleksuok taip, kreipkis į Vitulę, nurodys kliniką ir tu būsi graži
dabar yra galimybės, kad nereiktų slėptis už jaunystės foto, kai tau tai problema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 13:47)
Montekrista bijo senatves  nes galvoja, kad senatveje sekso nebuna  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ai nu jo dar ir tai biggrin.gif
Atsakyti