Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 15:04)
Ai, supratau, Lutukė, ta FB šavalka, į mano avatarinę nuotrauką vis pasižiūri ir nesuveda biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Dūra tu dūra, reiks kada į kūdikystės pakeist, tada sakysit, kad nepilnametė SM rašinėja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai, pagal tave, visas mamku kontingentas yra šavalkos, kurios turi accounts FB?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 14:02)
Nubl, paštinyke, nedaryk gėdos cia mumeis prieš publiką, kuri mus skaito. Galkinas ir filosofija tai tas pats, kad morka ir koranas.
Papildyta:

As gi sakiau, kad tau reikia dėmesio.

Rimtai? O tu tyrinėjai aspirantūroj Goethe's "Faustą"? Jis tyrinėjo. Bet ką aš čia: tu apskritai nežinai, kas yra aspirantūra. Ir nieko nerauki apie filologinį ir politinį humorą.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 14:06)
tu nekompleksuok taip, kreipkis į Vitulę, nurodys kliniką ir tu būsi graži
dabar yra galimybės, kad nereiktų slėptis už jaunystės foto, kai tau tai problema mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 14:08)
Tai, pagal tave, visas mamku kontingentas yra šavalkos, kurios turi accounts FB?

ir ji pati didžiausia šavalka, šavalkų karalienė
nes vis valkiojasi po senus žmonių postus, į kitus badydama, kad tai jie tą daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 15:03)
vagie, kepurė dega biggrin.gif
matau kaip turi
rymosi čia ir lauksi karštojo Montekristos komentaro biggrin.gif

VEl bendra savybe, tarp taves ir SM sutves kuriai tu priklausai. Kiba dabar as del to paaaqrgyvensiu, galvokite kaip norite. Del to as rami. Suprantu, ieskote pasiteisinimo savo paciu veiksmams. Na jei jums taipatinka, kniskites, ar gaila. Monteverte ypac tavo megstamoje temoje mirksiukas.gif

Viskas, begu.
Pastininke, malonu buvo perskaityti pacios mintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2022 - 14:13
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 15:09)
Rimtai? O tu tyrinėjai aspirantūroj Goethe's "Faustą"? Jis tyrinėjo. Bet ką aš čia: tu apskritai nežinai, kas yra aspirantūra. Ir nieko nerauki apie filologinį ir politinį humorą.

Giotes Faustą tyrinėjo! Pagalvokite tiktai. Jo kvaili, burliokams, zemo intelekto zmonių masėms skirti juokeliai manes nezavi.Jei jis ir protingas, tai labai meistriskai tai slepia
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:10)
Papildyta:

Ačiū už patarimą biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tau daug metų prireikė, kad ironišką humorą imtum bent 1 proc. suprasti
todėl jis tau dabar ir patapo stabuku
lėtai bręsti, negerai biggrin.gif

už ačiū neatbūsi, lieki skoloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 15:10)
ir ji pati didžiausia šavalka, šavalkų karalienė
nes vis valkiojasi po senus žmonių postus, į kitus badydama, kad tai jie tą daro biggrin.gif

Cia jos fetišas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 14, 15:12)
Viskas, begu.
Pastininke, malonu buvo perskaityti pacios mintis  4u.gif

O kaip mums buvo malonu tave skaityti, tai tu neisivaizduoji biggrin.gif biggrin.gif Tuo tu parodai kokia idomi ir traukianti si tema, kaip magnetas tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 lapkričio 2022 - 14:15
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 13:53)
tai va
žemas lygis visiškai

Galkinas tai tokiai kremliskai- antikremoliskai(man tai tolygu) publikai, teletabiam, jiem gi nesvarbu uz ka svarbu uz kazka, kas liepta biggrin.gif biggrin.gif cia ziema buvo kazkas dalinosi jo video apie covida lyg, sakau paziuresiu 100m nemaciusi, nu tokios pievos doh.gif

Man patinka stand up komikai ir tikrai ju geru yra, man patinka ziureti ju pasirodymus, jie sugbena labai gerai i desimtuka apie aktualijas pasisakyti, per jumora. Ir kai ziuri i ivairiu saliu jumora, pasisakyma pasakojima per tuos pasirodymus apie kasdienines bedas ir kultura, surpanti ant kiek mes mazai skiriames is tikro biggrin.gif

Sindhu Vee

Shappi Khorsandi

Trevor Noah

Jimmy O. Yang
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 14:01)
labai bus įdomu, parinkinėk iš korano
bet kažkodėl slabo? korano nei karto necitavai, tik dekalogą
tuo viskas ir pasakyta apie tavo pažiūras ir nelaužk čia išskirtinės

su tavimi aukštesnėm frazėm nepakalbėt, nes vis dar nesupranti, kad nebūna vien tik gėrio
vieno gėris yra kitam blogis
nesutiksi?

taigi ir kriksto motina patapo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 14:02)
Nubl, paštinyke, nedaryk gėdos cia mumeis prieš publiką, kuri mus skaito. Galkinas ir filosofija tai tas pats, kad morka ir koranas.
Papildyta:

As gi sakiau, kad tau reikia dėmesio.

Ci akaip pasakytu tau toli iki Minedo lotuliukas.gif net nezinai juoktis ar verkti. Nu bet kai toki kumyrai zmoniu ka padarysi. biggrin.gif Siaip geriau jau Galkinas pas pastininke, nei Bandera zudikas pas moonte unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 14, 14:05)
Todel, kad sena merga, o ja niekada nenorejo buti. Jai pasakyti savo tikra amziu, tai tolygu prisipazinti, jog feilino, kaip moteris. Pasamones labirintai...

nu, nera man kvailiau kai zmones bando jaunintis, deits visur senas nuotraukas ar nufotoshopintas, paskui susitinki gyvai ir nepazysti zmogaus biggrin.gif biggrin.gif Na kam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 lapkričio 2022 - 14:23
Jūs valdykit taip balsą kaip Galkinas, tada čia aiškinkit. Perskaityt ar išmokt tekstą, tai viena, o pabandykit skirtingais balsais ir t.t. Čia talentas. O kad ironizuoja skirtingai ir patinka, kas artimiau, kas pagal pasaulėžiūrą prie dūšios - tas jo. Bet nei viena iš čia išvardintų negalėtų tiek skirtingais balsais dainuot, kalbėt ir t.t. Čia Galkino unikalumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 lapkričio 2022 - 14:40
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:04)
Ai, supratau, Lutukė, ta FB šavalka, į mano avatarinę nuotrauką vis pasižiūri ir nesuveda biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Dūra tu dūra, reiks kada į kūdikystės pakeist, tada sakysit, kad nepilnametė SM rašinėja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 13:47)
Ne, vaikeliuk, nesijauninau metais niekada.Nei nesigražinau, nei nesistengiau sveikesnė atrodyt, negu esu.  Čia tavo stichija. O pas mane paprastai: savo patirtį gerbiu kaip unikalią, vertinu ir žemint neleisiu, bet svetimos, net labai unikalesnės man tikrai nereikia biggrin.gif Tuo mudvi ir skiriamės smile.gif

pastininke supyko, kad isrisau jos melus lotuliukas.gif zmones dedasi realias nuotraukas bent is siu metu, kurie nesijaunina ir nesistengia atrodyti grazesni, sveikesni ir t.t.
Atsakyti
O kartais būna, kad "dedasi" savo nuotraukas iš brangių ir daugeliui FB draugų pažįstamų akimirkų. Ir ten laiko metų metus. Nes taip nori wub.gif O ką, FB to neleidžia? Ar tik ilganosėms apmaudu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 lapkričio 2022 - 14:48
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 14:37)
Jūs valdykit taip balsą kaip Galkinas, tada čia aiškinkit. Perskaityt ar išmokt tekstą, tai viena, o pabandykit skirtingais balsais ir t.t. Čia talentas. O kad ironizuoja skirtingai ir patinka, kas artimiau, kas pagal pasaulėžiūrą prie dūšios - tas jo. Bet nei viena iš čia išvardintų negalėtų tiek skirtingais balsais dainuot, kalbėt ir t.t. Čia Galkino unikalumas.

taip jis moka valdyti balsa ir daryti parodijas, tik tai buvo idomu pries 20 m, issikvepe, nieko idomaus nebesugalvoja, jo juokeliai labai leksti. Vien gero balso turejimas nieko nereiskia, jei jis ne daininkas, o komikas. Nors ir tai vien balso neuztenka. Na bet kam kas patinka ir Minedas turi savo gerbeju. nera prasmes gincytis.
As ikeliau kokie man komikai patinka ir i juos panasus. Galiu ir rusu ikelti, kai kurie labai geri, jei jus tik rusiskai suprasti sugebat pvz
Zadornovas . Labai ismintingas zmogus, gaila jau iskeliaves.
Atsakyti