Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 15:35)
ką čia įrodinėt? kiekvienas žmogus gali kalbėti keliais balsais
vienaip mes kalbame su vaikais, gyvūnais, kitaip su partneriu, trečiaip su svetimais, ketvirtaip su tėvais ir pan.
Ot tai eureką atrado biggrin.gif
O jei dar specialiai pasistengtumėm, tai kaži kaip išeitų. Moteris gali vyriškai, vyras moteriškai. Tiek metų jau gyvenu ir nežinojau, kad tai kažkoks specialus talentas. Maniau, kad visi taip moka biggrin.gif
oi paštininke, paštininke, nudūkai visai link senatvės biggrin.gif

Tu skirk intonacijas nuo balso kaitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 15:29)
Aš ir nesijauninu. Ta mano foto žinoma 90 proc mano FB "draugų", t.y. žmonių, kurie mane yra matę gyvai. O tu ko ten vis kiši nosį? Gal jau pakeičiau? Kada paskutinį kartą žiūrėjai?
Papildyta:

1) dėl mokestinių.
2) taip šou verslas yra labai pelningas verslas. Ne tik Rusijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo didesnė auditorija, tuo geriau.Tik nuo atlikėjo priklauso, kokia jo komanda: valdo jis ar jį. Kaip ir visuose versluose.  Ir taip, mokykis lietuvių kalbos (nors iš to, ką rašai, jos tu niekada nemokėjai).
3) biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif aha patikejom, tai ko tu cia teisiniesi? kiek noresiu tiek ir ziuresiu, o tau gaila? Jei nenori, kad butu public available nuotrauka, pasidaryk tik draugam, ar kas trukdo ar koja kisa nesigaudymas technologijose?

Nu va ir vel meluoji.
Ne, atlikejas savaime nera verslininkas, jei nezinojai, jis tik atlikejas, zinoma jis gali buti ir verslininkas, kaip koks Valinskas.
Panasu, kad be gramatikos tu jos nemoki, nesuvoki visai kalbos, tu jos nejauti. Skirtingai nuo taves, as gal ir darau gramatiniu kalbu, bet uz tat labai gerai jauciu kalba. mirksiukas.gif
kaip is vis galima scenos atlikeja vadinti verslininku doh.gif operos solistai, aktoriai irgi verslininkai tau? doh.gif
nezutenka moketi zodi verslininkas parasyti be klaidu, reikia suprasti, kada ji vartoti svarbiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 lapkričio 2022 - 15:43
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 14, 15:41)
biggrin.gif aha patikejom, tai ko tu cia teisiniesi? kiek noresiu tiek ir ziuresiu, o tau gaila? Jei nenori, kad butu public available nuotrauka, pasidaryk tik draugam, ar kas trukdo ar koja kisa nesigaudymas technologijose?

Nu va ir vel meluoji.
Ne, atlikejas savaime nera verslininkas, jei nezinojai, jis tik atlikejas, zinoma jis gali buti ir verslininkas, kaip koks Valinskas.
Panasu, kad  be gramatikos tu jos nemoki, nesuvoki visai kalbos, tu jos nejauti. Skirtingai nuo taves, as gal ir darau gramatiniu kalbu,  bet uz tat labai gerai jauciu kalba. mirksiukas.gif
kaip is vis galima scenos atlikeja vadinti verlsininku doh.gif operos solistai, aktoriai irgi verslininkai tau? doh.gif
nezutenka moketi zodi verslinikas parasyti be klaidu, reikia suprasti, kada ji vartoti svarbiausia.

Nu jo. Daugiau nėr ką pasakyt. O gal ir neblogai: šou verslas - ne verslas, tada ir mokesčių mokėt nereikia...

Ale, žinok, JAV tarnyboms kitaip ten su tuo Zadornavu pasirodė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 lapkričio 2022 - 15:46
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 15:38)
Tu skirk intonacijas nuo balso kaitos mirksiukas.gif

tai jei žmogus moka intonuoti, galvoji nemoka pakeisti balso?
iš kur tokios keistos mintys? gal tu nemoki?
ypač trumpam laikui ko nepakeist? ar sakai Galkinas metus laiko nepertraukiamai gali tuo pačiu pakeistu balsu kalbėti nuolat? nemanau. Ribotą laiką jis tą daro, taigi anoks čia talentas. Apskritai talentai yra per daug sureikšminami ir išaukštinami. n žmonių moma gražiai dainuoti, piešti, siūti ar pan. Tik ne visi iš to duoną valgo ar rodosi viešai. Taigi dievinti kažkokį vieną atlikėją man atrodo gana kvailoka, kai pasaulis yra pilnas talentų ir net nežinomi niekam mūsų kaimynai ar mes patys ganėtinai talentingi. Geriau jau dievink kokį neįgalų, kuris su savo kantrybe, darbu, užsispyrimu pasiekė kokių rezultatų sporte tarkime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 14, 15:41)

operos solistai, aktoriai irgi verslininkai tau? doh.gif

nezutenka moketi zodi verslininkas parasyti be klaidu, reikia suprasti, kada ji vartoti svarbiausia.

taip, ypač kai jie važinėja su individualiom savo programom - jie moka mokesčius pagal atitinkamą tarifą. Kitas reikalas, jei jie dalyvauja masiniuose renginiuose - spektakliuose, bendruose koncertuose ir t.t. - tada jiems sumoka tik honorarą ir mokesčius perveda organizatoriai.

Nemoki tu lietuvių kalbos ir juolab nejauti jos. Tu iš jos tyčiojiesi.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 15:44)
Nu jo. Daugiau nėr ką pasakyt. O gal ir neblogai: šou verslas - ne verslas, tada ir mokesčių mokėt nereikia...

Ale, žinok, JAV tarnyboms kitaip ten su tuo Zadornavu pasirodė unsure.gif

as jau rasiau, tu kartojiesi,taip ZINOMA show yra verslas, kaip ir sportas irgi verslas, ir medicina, svietimas ir t.t. bet nei jokie atlikejai nera verslininkai, nei sportininkai nera verslininkai, nei gydytojai, nei mokytojai...nors gali ir jais buti kartu, bet ne faktas , kad yra, jei tik atlieka savo darba. kaip taip nesigaudyti? unsure.gif

prasau nuoroda i sia informacija, jei tai ne melas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 15:50)
tai jei žmogus moka intonuoti, galvoji nemoka pakeisti balso?

Na ne, žinok. Jei viskas būtų tik intonacijų klausimas, Galkinas tokių auditorijų nesurinktų.

Va, pabandyk pati sau padaryt tip top tą patį Galkiną. Arba Šimonytę? Bet tip top. Na, ir...

Aš nedievinu nieko (pernelyg dažnai vartoji tą žodį), aš tik žinau, kad Galkinas man patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 14, 15:56)
as jau rasiau, tu kartojiesi,taip ZINOMA show yra verslas, kaip ir sportas irgi verslas, ir medicina, svietimas ir t.t. bet nei jokie atlikejai nera verslininkai, nei sportininkai nera verslininkai, nei gydytojai, nei mokytojai...nors gali ir jais buti kartu, bet ne faktas , kad yra, jei tik atlieka savo darba. kaip taip nesigaudyti?  unsure.gif

prasau nuoroda i sia informacija, jei tai ne melas. mirksiukas.gif

Klausyk, eik tu nx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 lapkričio 2022 - 16:00
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 15:54)
taip, ypač kai jie važinėja su individualiom savo programom - jie moka mokesčius pagal atitinkamą tarifą. Kitas reikalas, jei jie dalyvauja masiniuose renginiuose - spektakliuose, bendruose koncertuose ir t.t. - tada jiems sumoka tik honorarą ir mokesčius perveda organizatoriai.

Nemoki tu lietuvių kalbos ir juolab nejauti jos. Tu iš jos tyčiojiesi.

tai tu manai, jei zmogus moka mokescius tai jis verlsinikas? tu rimtai nesuvoki, ka zodis verslininkas reiskia? doh.gif as irgi moku mokescius, o tu nemoki, ar tu irgi verslininke? lotuliukas.gif

ziurek ir mokykis
Verslininkas (angl. Entrepreneur)
1) ekonomikos teorijoje – asmuo, sujungiantis kapitalą, darbą ir kitus ekonominius išteklius tam tikrai pelno siekiančiai veiklai vykdyti;
2) verslo įmonės savininkas, akcijų savininkas.[1]

deja deja as tyciojuosi is tokiu kaip tu, kurie teigia, kad rasymas ju duona, o kalbos esmes nesuvokia. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 16:01)
Na ne, žinok. Jei viskas būtų tik intonacijų klausimas, Galkinas tokių auditorijų nesurinktų.

Va, pabandyk pati sau padaryt tip top tą patį Galkiną. Arba Šimonytę? Bet tip top. Na, ir...

Aš nedievinu nieko (pernelyg dažnai vartoji tą žodį), aš tik žinau, kad Galkinas man patinka wub.gif
Papildyta:

Klausyk, eik tu nx

del Galkino, nebutu jis tiek isgarsejas, jei ne santykiai su Pugaciova, is saves jis tikrai nera joks genijus, nors kaip sakiau pries 20 m buvo visai nieko. Bet matyt uzmigo prabangiam gyvenime.

aisku, apsimelavai VEL? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 16:01)

tikrai manai, kad surenka tik dėl to? aš tai manau, kad dėl savo charizmos, išvaizdos (na gi ne koks kaimo japas), dėl savo gyvenimo būdu (Pugačiovų visokių, neaiškių vaikų kažkieno ten gimdytų), dėl pačio žanro, kad humoristas, gal dar padainuoja ką? dėl paties fakto, kad lenda į viešumą (gi net mūsų paprastas dėdulė nuo bačkos seime buvo, jau nepameni?) Žmonės tiesiog praktiškai kiekvieną ima sekti, kuris pats save ima garsinti. O toliau jau kaip pasiseks, kokių pažinčių įgysi, ant kokių planetų ir mėnulių papulsi, na pati gi supranti (tikiuosi)
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 14, 16:04)
tai tu manai, jei zmogus moka mokescius tai jis verlsinikas? tu rimtai nesuvoki, ka zodis verslininkas reiskia? doh.gif as irgi moku mokescius, o tu nemoki, ar tu irgi verslininke? lotuliukas.gif

ziurek ir mokykis
Verslininkas (angl. Entrepreneur)
1) ekonomikos teorijoje – asmuo, sujungiantis kapitalą, darbą ir kitus ekonominius išteklius tam tikrai pelno siekiančiai veiklai vykdyti;
2) verslo įmonės savininkas, akcijų savininkas.[1]

deja deja as tyciojuosi is tokiu kaip tu, kurie teigia, kad rasymas ju duona, o kalbos esmes nesuvokia.  biggrin.gif

Tu tiesiog kaip dūrų dūra cituoji kas papuola google, o nieko apie tai nesupranti. Būtent - nesupranti.

Jei artistas važinėja su savo programom, jis jau turi būti atidaręs savo įmonę arba jo direktorius, ar kas jo programom tą įmonę turi būt atidaręs. Nes tai verslas.

Galkinas Rusijoj nustojo koncertuot (tikėtina ilgam) - ir savo koncertines įmones uždarė:
https://vz.ru/news/2...10/1176884.html
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 16:07)
tikrai manai, kad surenka tik dėl to? aš tai manau, kad dėl savo charizmos, išvaizdos (na gi ne koks kaimo japas), dėl savo gyvenimo būdu (Pugačiovų visokių, neaiškių vaikų kažkieno ten gimdytų), dėl pačio žanro, kad humoristas, gal dar padainuoja ką? dėl paties fakto, kad lenda į viešumą (gi net mūsų paprastas dėdulė nuo bačkos seime buvo, jau nepameni?) Žmonės tiesiog praktiškai kiekvieną ima sekti, kuris pats save ima garsinti. O toliau jau kaip pasiseks, kokių pažinčių įgysi, ant kokių planetų ir mėnulių papulsi, na pati gi supranti (tikiuosi)

taip, čia labai nesiginčysiu. Ir dėl to. Bet tam jis ir artistas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 14, 16:07)

butent, ji gal pastebejo pradzioje del jo sugebejimo tikrai neblogo parodijuoti, bet to neuztenka, kad isgarseti. Tokiu moketoju tikrai ne vienas ir ne du, dauguma aktoriu moka tokius dalykus.

stai zmones, kurie be problemu sugeba pakeistis vao balsa, ar nors viena zinom, vargu , tai tikrai nera kazkas super iskirtinio, nors zinoma talentas,as taip nemokeciau, bet jis savaime garsiu ar idomiu nepadaro.

https://www.youtube....nel=TalentRecap
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 14, 16:15)
Tu tiesiog kaip dūrų dūra cituoji kas papuola google, o nieko apie tai nesupranti. Būtent - nesupranti.

Jei artistas važinėja su savo programom, jis jau turi būti atidaręs savo įmonę arba jo direktorius, ar kas jo programom tą įmonę turi būt atidaręs. Nes tai verslas.

Galkinas Rusijoj nustojo koncertuot (tikėtina ilgam) - ir savo koncertines įmones uždarė:
https://vz.ru/news/2...10/1176884.html
Papildyta:

taip, čia labai nesiginčysiu. Ir dėl to. Bet tam jis ir artistas.

matai tokie dalykai labia lengvai irodomi elementariais argumentais, jei taip butu biggrin.gif

ne, neturi ir vel meluoji, kiek melu per diena tu cia mums pasakosi? lotuliukas.gif cia pasiskaityk, nekliedejusi biggrin.gif
MOKESČIAI KŪRYBINĖJE VEIKLOJE 2021 M..Ir as cituoju viska tik i tema ir labai konkreciai, o ne pletkinu kaip tu kas papuole. mirksiukas.gif Jau 3 kartus pakartojau atlikejas gali buti ir verslinikas, bet atlikejas nera verslininkas automatiskai biggrin.gif nedasyla tau niekaip.

tai tu irgi verslininke? ko neatsakai?

ir kodel man tai turetu buti idomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 lapkričio 2022 - 16:47