Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

As niekada nesityciojau is neigalaus zmogaus negalios, ir niekada neleisciaus tyciotis, ka dabar dariau apeliuodama i sazines likucius. Man keista, kai motina turinti jautru vaika gali ramiai reaguoti i smurta. Nors gal ir nekeista. Pasibjaurejau, einu is to meslyno, paislseti, svaraus oro ikvepti.

Vargsiuke, ko tu čia taip kankiniesi?

Beha IS NEĮGALUMO niekas nesityciojo. 

Tik is paštininkė manipuliacijų.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 17, 21:03)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="73014782" data-time="1668707716"> As niekada nesityciojau is neigalaus zmogaus negalios, ir niekada neleisciaus tyciotis, ka dabar dariau apeliuodama i sazines likucius. Man keista, kai motina turinti jautru vaika gali ramiai reaguoti i smurta. Nors gal ir nekeista. Pasibjaurejau, einu is to meslyno, paislseti, svaraus oro ikvepti.</blockquote>
<p>Vargsiuke, ko tu čia taip kankiniesi?</p>
<p>Beha IS NEĮGALUMO niekas nesityciojo. </p>
<p>Tik is paštininkė manipuliacijų.</p>

Tą jos taktika aiški 😀
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 20:01)
Tai gi tu rasei - ahaaaaaaaaa, burbanti, prišikai I rietus, aneeeeeee?

biggrin.gif  biggrin.gif

Ir prie ko čia baimė? Gal iš juoko biggrin.gif

Atsakyti
Nwmegstu tu, kurie uzsiima manipuliacijomis. Tas, sngliskai vadinamas - pot steering yra pats slyksciausias zmogaus padliškumo bruožas.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 21:05)
Ir prie ko čia baimė? Gal iš juoko biggrin.gif

Vaikiški tavo išsisukinėjimai, kaip ir vaikiškos tavo manipuliacijos biggrin.gif
Papildyta:
Amadeja, kartoju klausima, kurio tu stengiesi nematyti:

O kaip tu reaguoji i pastininkes parasyma, kad si tema ja stumia I savizudybe? Ka tu patartum kitaip, nei as patariau jai

Tai atsakysi ar ir eisi miegoti likdama baile? ?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 20:03)
O kaip tu reaguoji i pastininkes parasyma, kad si tema ja stumia I savizudybe? Ka tu patartum kitaip, nei as patariau jai?

nekurk istorijų: ne ši tema, bet veiksmai už jos ribų, kai žmogus žeminamas vien dėl to, kad jo FB viešos paskiros nuotraukoj nėra jo veido. Gi tyčiojotės abi iki negaliu. Aš tai aš, žinau, kas jūs, bet irgi malonu nebuvo, o jei taip žmogus jautresnis... Mamų forume.
Atsakyti

Zinai kodėl? 
Nežinau, bet pavydžiu :)  Pvz. aš esu perjautri.  Kiek galėjau "pašlifavau" save, bet daugiau neišeina. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 lapkričio 2022 - 20:15
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 21:10)
nekurk istorijų: ne ši tema, bet veiksmai už jos ribų, kai žmogus žeminamas vien dėl to, kad jo FB viešos paskiros nuotraukoj nėra jo veido. Gi tyčiojotės abi iki negaliu. Aš tai aš, žinau, kas jūs, bet irgi malonu nebuvo, o jei taip žmogus jautresnis... Mamų forume.

Ne tau cia klausimas buvo uzduotas biggrin.gif

O prie ko cia tas egzist7ojantis ar ne veidas ir tavo parasymas, jog mes kaltos busim, jei tu nusizudysi? Kaip tu taip meistriskai surisi nesurisamus dalykus? Ko taip idiotiskai peršokineji per visai nesusijusius dalykus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2022 - 20:15

Tai gi tu rasei - ahaaaaaaaaa, burbanti, prišikai I rietus, aneeeeeee?

biggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
Amadeja, kartoju klausima, kurio tu stengiesi nematyti:

O kaip tu reaguoji i pastininkes parasyma, kad si tema ja stumia I savizudybe? Ka tu patartum kitaip, nei as patariau jai?

Aš neįskaičiau, kad stumia.

Juolab pati paneigė.

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif neiskaitei? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2022 - 20:14
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 18:38)
Maziausia ką turetum padaryti, tai issiregistruoti is mamku ir niekada net neuzeiti paskaitineti, jei mamkos daro tokį griaunantį poveiki tavo psichikai. Kodel tu sau prisiskiri Moontei skirtus postus? Tu neturi ką veikti ar norisi ir vel buti auka?

seniai tą sakiau ir jai, ir Moontei, bet neklauso.
Visi, absoliučiai visi turi savų problemų ir gal net didesnių nei jos mano, bet niekas nekaltina dėl to forumiečių ir nepermetinėja savo bėdų jiems, nes nu mažų mažiausiai kvaila
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Moonte va, prašau, jūsų žinutė, kai buvot dar apolitiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 lapkričio 2022 - 20:16

Burba, aš neskaitau visko atidžiai, ypač jūsų pjautynių. 

Atsakyti