Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 21:20)
be žodžių tikrai
šiaip geriausia būtų tokiems žmonėms ignoras, neturėtų iš ko maitintis, nes grynai mus vampyriauja

O as nededu ignoro, tiesiog padlos komentaru neskaitau. Aplamai praleidziu.

Bet MOnteverte, taip jautriai reagavai i cambalos izvlagas, kai ji uzsimine apie tavo suns mirti. Ir taip ramiai ziuri, kai terorizuoja neigalu zmogu, bruka jam per jega suicidines mintis.
Saziningai, si vakara pagalvojau - Montevertei uztenka isminties nelisti i si mesla, jau ne karta pastebiu pacios nedalyvavima, bet matau suklydau. Kai permeti atsakomybe zmogui, is kurio degrade tyciojasi.
Vadinasi suklydau vertinimuose. Nu ka...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 20:16)
Man tai tas 'as nusizudysiu, nes jūs cia forume..."  tokia dešova manipuliacija. Net šlykštu.

Rimtai? O kur taip buvo parašyta?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 17, 21:24)
Na, tai netiesa?

Didesnes raides?
Prasyciau, iterpti teksta su didesnem raidem, bo tos per mazos.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 21:31)
Rimtai? O kur taip buvo parašyta?

A jau pasirodo tu nerasei apie savizudybė forume? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:30)

Bet MOnteverte, taip jautriai reagavai i cambalos izvlagas, kai ji uzsimine apie tavo suns mirti. Ir taip ramiai ziuri, kai terorizuoja neigalu zmogu, bruka jam per jega suicidines mintis.
Saziningai, si vakara pagalvojau - Montevertei uztenka isminties nelisti i si mesla, jau ne karta pastebiu pacios nedalyvavima, bet matau suklydau. Kai permeti atsakomybe zmogui, is kurio degrade tyciojasi.
Vadinasi suklydau vertinimuose. Nu ka...

Jau prie montevertes prikibot 😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 20:43)
Neapgaudinek saves. Tu buni tik del saves, savotiskas sado/mazo. Megsti save bausti, jei ne fiziskai, tai bent psichologiškai.

O dėl ko tu čia būni? O dėl ko lerva? Jūs gi tokios laimingos išemigravusios iš Lietuvos. Pasižiūrėk į temos pavadinimą- tai jums neturi būti aktualu, jums Lietuva gi kaip pamotė

QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 17, 22:16)
<p>Burba, aš neskaitau visko atidžiai, ypač jūsų pjautynių. </p>

Visos dienos rietynes skaičiau gal valandą ir tai prabėgom, o lervos paklodžių visai nematau, nebent kas pacituoja. Iš kur jūs turit laiko koliotis, atsakinėt... Lerva, suprantu, niekur nedirba, tai už kapeikas čia pluša, bet kitos.... Ignorą užsidėtumėt, necituotumėt ir dingtų į kitus socialinius tinklus su savo paruoštukais.
Atsakyti
Burbe, manipuliacijų tu eksperte, juk buvo parašyta, kad tokiais kaip tavo ir Lutukės veiksmais žmogų galima iki savižudybės privest, o ne kad aš dėl kažkokių jūsų žudysiuos Nesulauksit biggrin.gif

QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 18:32)
Viskas, negaliu. Aš iš niekur neišėjau - nenoriu savo veido eksponuot ir tiek. Paralyžiuotas jis ir rodyti jį ar ne, yra mano teisė. Ne jums man nurodinėt. Jūs net mano akustinės kalbos nesuprastumėt...

Taip galima tikrai žmogų iki savižudybės privaryt - ir kaltom nesijaust.

Soc. darbuotojos, mokytojos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 lapkričio 2022 - 20:36
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:31)
Didesnes raides?
Prasyciau, iterpti teksta su didesnem raidem, bo tos per mazos.

Akinius uždėkite
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 17, 21:34)
Jau prie montevertes prikibot 😂😂😂

TAip, ne prie jusu. Su tamsta viskas kaip ir aisku.

Tai kaip su tuo tekstu, didesnem raidem bus?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:30)
O as nededu ignoro, tiesiog padlos komentaru neskaitau. Aplamai praleidziu.

Moonte biggrin.gif biggrin.gif pastinyke ka tik parase bad ji apie jokia savizudybe via neminejo ir baik cia issigalvoti nesamones biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 17, 21:35)
Akinius uždėkite

Jums padeda nuo saules akiniai. Nes kitokiu as neturiu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 21:35)
Burbe, manipuliacijų tu eksperte, juk buvo parašyta, kad tokiais kaip tavo ir Lutukės veiksmais žmogų galima iki savižudybės privest, o ne kad aš dėl kažkokių jūsų žudysiuos Nesulauksit biggrin.gif

Dar kelis savo postus perskaityk, parasytus po to. O gal jau Alzheimeris, gal jau neatsimeni nieko? Tikiuosi mes del to nekaltos? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti