Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 18, 21:07)
Ji yra FB, bet kitur tai vargu  biggrin.gif

netikiu negali buti, juk ne lietuviskas vadinasi nori amerikei gyventi , svajoja ilgisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 18, 22:24)

Ne tokia motyvacija turi buti kazka daryti ar nedaryti....

Tu kaip visada zinai geriausiai...

O asmanau, jei zmonems gerai, koks mano susisktas reikalas, as gyvenu savo gyvenima.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 18, 22:18)
Kai nera meiles atsiranda rutinga, gaila, bet nei daiktai , nei kiti kunai nepades.

Pritariu ir tuomet pradeda miegoti skirtinguose kambariuose, kad geriau issimiegotu ir vienas kitam nemaisytu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 22:29)

O asmanau, jei zmonems gerai, koks mano susisktas reikalas, as gyvenu savo gyvenima.

Moonte, a Moonte, a kviestumeis Amadeją pavieseti porai dienu pas save ant servitutinio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 21:19)
Dabar galvos skausmas vaikų langai, nes dėl jų alergijų negalima nei užuolaidų, nei romanečių.</p>

galima naturalaus pluosto uzuolaidas ir del alergiju kriepkis i homeopata pas juos yra priemones isvalyti organizmu snuo siepu paskemiu. Dar galima deles uzsideti jos irgi gerai isvalo krauja, na tik draugiskas patarimas.
Atsakyti

Abu vaikai turi tokias sunkias alergijas? Abu. Nervinio pobūdzio, jei abu. Kokioje terpeje tu augini savo vaikus? Cia ne klausimas, nes mes zin9m kas tau svarbiausia. O svarbiausia tau yra diedai, ir ne bet kokie, o ziaurūs ir sadistai.

Mažam žiauresnis variantas, nes jam astma. Dičkiui tiesiog sloga. 

Koks dar nervinis pagrindas mažajam? 

Kiti dalykai čia. Abiems kūdikystėje išskirtinai netiko skiepai ir dalis medikamentų, pvz.(elementarūs vaikiški sirupai). Pati turiu alergijų..

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 21:25)
Kaip pasakyt. Tas l.fainiai suveikia būtent pečių juostai.</p>

oi visisak nesamone, na sito nemeginau bet esu meginusi mechaniniu dalyku masazui, nu niekas nepakeis normalaus masazo, kuri zmogus atlieka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 22:30)
Pritariu ir tuomet pradeda miegoti skirtinguose kambariuose, kad geriau issimiegotu ir vienas kitam nemaisytu.

Tau to nesuprasti, nes tavo vyras, kaip jaunas mėnulis, tavo lovoje. As pari kartais iseinu I kita kambari, kai uzknisa knarkimas. Ir ką?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 22:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73015228" data-time="1668799588"><div><p>Abu vaikai turi tokias sunkias alergijas? Abu. Nervinio pobūdzio, jei abu. Kokioje terpeje tu augini savo vaikus? Cia ne klausimas, nes mes zin9m kas tau svarbiausia. O svarbiausia tau yra diedai, ir ne bet kokie, o ziaurūs ir sadistai.</p></div></blockquote><p>Mažam žiauresnis variantas, nes jam astma. Dičkiui tiesiog sloga. </p><p>Koks dar nervinis pagrindas mažajam? </p><p>Kiti dalykai čia. Abiems kūdikystėje išskirtinai netiko skiepai ir dalis medikamentų, pvz.(elementarūs vaikiški sirupai). Pati turiu alergijų..</p>

Tu ismdiotė ar idiotė biggrin.gif Gi rasiau - neatrasinek i mano postą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 lapkričio 2022 - 21:34
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 21:30)

Papildyta:

ne tai tik mano nuomone, tu issakei savo as savo, ar tu manai geriausiai zinai?
taip jei zmonem geria, bet jei kitas tik labai kazko nori, tai ne prieastis nei sutikti,nei atsisakyti pirmiausiai tu turi to noreti.

gal tas miegas atskirai ir priezastis, kad rutina neatsiranda bigsmile.gif , nesusimastei, gal ir jus miegokit atskirai, gal smagiau bus , nereikeis daiktu vietoj zmoniu?

Atsakyti

galima naturalaus pluosto uzuolaidas ir del alergiju kriepkis i homeopata pas juos yra priemones isvalyti organizmu snuo siepu paskemiu. Dar galima deles uzsideti jos irgi gerai isvalo krauja, na tik draugiskas patarimas.

Tai visos kaupia dulkes. Sintetika mažiau...

Bėda, kad netikiu homeopatais

Kaip bebūtų, namus reik derint prie vaikų poreikių.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 19:20)
Tai kam tada žaislai gyvūnams, jei yra mylintys šeimininkai? Kam žaislai vaikams, jei juos myli tėvai?

nu čia jau pasakei biggrin.gif ne į temą visai
suauk gal pagaliau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 18, 22:31)

Dieles noreciau pabqndyti biggrin.gif . Tik nieko nwgirdejqu apie jas pas save rajone niekas tokiu dalyku nedaro
Atsakyti

oi visisak nesamone, na sito nemeginau bet esu meginusi mechaniniu dalyku masazui, nu niekas nepakeis normalaus masazo, kuri zmogus atlieka.
Aišku nepakeis. Čia toks naminis variantas :)

Patinka man masažai ir reik jų man.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 lapkričio 2022 - 21:38