Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 21:37)
Aišku nepakeis. Čia toks naminis variantas smile.gif

Patinka man masažai ir reik jų man.

o kam nepatinka? lotuliukas.gif

o tai vyras namie nepadaro?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 18, 22:44)
o kovidiniais vis tiek skiepyjotės?
nu bukai bukiausi

Manes del to ir neskiepyjo niekas nes 50×50, kad as galejqu numirti nuo skiepu. Kaip nebijo pratasti alergisku vaiku tokios mamašos? Baisu. Kuo toliau, tuo labiau matosi Anadėjos uzstrigimas vaikystėje. Ji jau virs 40, o vis dar vaikas.
Atsakyti

taip kaip tu gyveni vaikai gal ir nezino, bet jie gyvena tavo energetiniam lauke, ir jie viska zino ir jaucia pasamones lygmenyje.

1) Nesugebate kvėpuoti savo naudai. Jaučiatės prislėgtas. Stengiatės sulaikyti raudą. Jaučiate gyvenimo baimę. Nenorite būti čia.
2) Manote neturįs teisės kvėpuoti pats. Vaikai astmatikai - tai dažniausiai jautrios sąžinės vaikai. Jie už viską prisiima kaltę.
3) Astma kyla, kai šeimoje slopinami meilės jausmai, draudžiama verkti. Vaikas bijo gyvenimo.
4) Astmatikai išreiškia daugiau negatyvių emocijų, greičiau supyksta, įsižeidžia, slepia įniršį ir keršto troškimą.
5) Astmą, problemas dėl plaučių sukelia nemokėjimas (arba nenoras) gyventi savarankiškai, taip pat gyvenimo erdvės trūkumas. Astma, karštligiškai sulaikydama iš išorės plūstančius oro gūsius, liudija baimę atsiverti, būti nuoširdžiam ir priimti gyvenimo siūlomas naujoves. Pasitikėjimas žmonėmis yra svarbus psichologinis veiksnys, padedantis sveikti.

Jautrokas jis, bet jausmai pas mus neslopinami. Verkti yra gerai, kaip ir juoktis.

Neslepia vaikas pykčio, jei supyksta, nereik pas mus slėpti jausmų, tik reikšti juos pageidautina konstruktyviai.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 18, 22:40)
taip kaip tu gyveni vaikai gal ir nezino, bet jie gyvena tavo energetiniam lauke, ir jie viska zino ir jaucia pasamones lygmenyje.

1) Nesugebate kvėpuoti savo naudai. Jaučiatės prislėgtas. Stengiatės sulaikyti raudą. Jaučiate gyvenimo baimę. Nenorite būti čia.
2) Manote neturįs teisės kvėpuoti pats. Vaikai astmatikai - tai dažniausiai jautrios sąžinės vaikai. Jie už viską prisiima kaltę.
3) Astma kyla, kai šeimoje slopinami meilės jausmai, draudžiama verkti. Vaikas bijo gyvenimo.
4) Astmatikai išreiškia daugiau negatyvių emocijų, greičiau supyksta, įsižeidžia, slepia įniršį ir keršto troškimą.
5) Astmą, problemas dėl plaučių sukelia nemokėjimas (arba nenoras) gyventi savarankiškai, taip pat gyvenimo erdvės trūkumas. Astma, karštligiškai sulaikydama iš išorės plūstančius oro gūsius, liudija baimę atsiverti, būti nuoširdžiam ir priimti gyvenimo siūlomas naujoves. Pasitikėjimas žmonėmis yra svarbus psichologinis veiksnys, padedantis sveikti.

Pisec...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 18, 22:47)
LIetuvoje deda. Man labai patiko, tikrai padejo, jos del labai daug problemu padeda.

Reiktu ir man jas uzsideti biggrin.gif Gal isvalytu mano evil pusę biggrin.gif
Atsakyti

o kovidiniais vis tiek skiepyjotės?
nu bukai bukiausi

Mažo aišku, kad ne, o man nieko išskirtinio nuo to covid skiepo nebuvo. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 22:48)
Jautrokas jis, bet jausmai pas mus neslopinami. Verkti yra gerai, kaip ir juoktis.</p><p>Neslepia vaikas pykčio, jei supyksta, nereik pas mus slėpti jausmų, tik reikšti juos pageidautina konstruktyviai.</p>

Jezau, nenustoju tavimi zavetis. Tu sugebi atlaikyti sia zodine diareja 4u.gif

As jau buvau zumirsusi sio forumo bendravimo ypatumus, geriau nemaisysiu turiningai bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 22:51)
As jau buvau zumirsusi sio forumo bendravimo ypatumus, geriau nemaisysiu turiningai bendrauti.

Eik tu, psichine, tu is sio forumo niekada neislendi, skaitai kiekviena posta kasdiena.
Sena boba visiskai pasidarei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 lapkričio 2022 - 21:56
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 21:47)
Galvok kaip nori, tu gi geriau uz mane zinai ka as galvoju  mirksiukas.gif

Amadeja to nenori, tu irgi tai zinai.

Aaaa... supratau, vel ta rutina.

O, medam, jei as sugebu suvokti kitu poreiki, nesmerkti, neabejoti zmoniu pasirinkimu ir neieskoti ju subineje slieku, kad ta pasirinkima sumenkinti, tariamu dvasingumu, taip sakant isakyti savo nuomone, manai, kad as tai ir praktikuoju... Geras. O ka, kaip davatkai visai neblogai butu, reiks pagalvoti, su vyru pasitarti.

ne, nezinau, is kur tokios keistos isvados?

o kodel nepraktikuoji? bigsmile.gif rutina nevargina?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 21:49)

nu nepasirodyk bent tokia neapsišvietusi
dabar po visur vetai kiloja naujus tyrimus apie šunis kiek jie tirti pertirti dėl jausenų. Kaip nuskaito visas šeimininkų emocijas, nuotaikas. Kaip bando atitinkamai prisitaikyti.
O tu vaikais abejoji, kad jų gyvenama aplinka, šeimos nuostatos nieko neįtakoja.
Atsilikusi esi
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 22:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73015253" data-time="1668800644"><div><p>o kovidiniais vis tiek skiepyjotės?
nu bukai bukiausi</p></div></blockquote><p>Mažo aišku, kad ne, o man nieko išskirtinio nuo to covid skiepo nebuvo. </p>

Tu du vaikus turi, ne vieną.Užmirsai? Ar ir vel vyresnėlis pas tave, kaip nematomas zmogus šeimoje?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73015253" data-time="1668800644"><div><p>o kovidiniais vis tiek skiepyjotės?
nu bukai bukiausi</p></div></blockquote><p>Mažo aišku, kad ne, o man nieko išskirtinio nuo to covid skiepo nebuvo. </p>

kam tu dabar įdomi? kalba apie tavo vaikus buvo
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 21:51)
Jezau, nenustoju tavimi zavetis. Tu sugebi atlaikyti sia zodine diareja  4u.gif

Moonte gaudo nuotoliniį orgazmą ir kaifuoja į Amadėjos avatarą biggrin.gif
Atsakyti