Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 23:56)
Va neperseniausiai pastininke atsiprase uardos, nes jaute vidini poreiki, buvo cia palinkejimai viena kitai. Tuomet ir man urada prilinkejo, matyt siutas buvo uzejes. Va ji to preikio vidinio neturejo, o juk pasielge kaip pastininke. Man buvo juokinga uardos reakcija i pastininkes atsiprasyma.  Faktiskai, tas nusiznegimas, tai zuikio dainos palyginus su sios dienos pasirodymais. Bet va sis atsprasymas, zmogaus gestas, labai daug pasako apie jo asmenybe.

Palinkėjimai viena kitai? Jos palinkėjimai buvo mano vaikams. Ir jų neatsiprase, beje. Nors jiems šiaip net neįdomu, nes jie apie jos egzistavimą net nezino. Kažkokias programas ir dar visoki brieda siuntė... Aš tik parasiau, kad viskas grizta... Taip, linkejau ir jums, nes teigiama pusę izvelget gi tame. Kas čia blogo? jeigu nuoširdžiai tikejot, tuo ką raset? Ar veidmainiavot? teigiami jūsų linkėjimai tiesiog "perprogramavosi" jums 😊 ar čia blogai? Kodėl aš turiu už tai atsiprašyti? Kas čia per alogiskumas? Kad jūsų prietelka "užpuolė" mano vaikus, aš turėjau dar turėti vidinį poreikį atsiprašyti. Aš suprantu, kad jums su teksto suvokimu nekazka..
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 09:59)

Dabar del to apolitiskumo, mano klausimas NUO KADA? (cia gavosi pagal Froida), lazdele pamojus virto teiginiu NIEKADA, kuris sudare pagrindo visom jums, ir tau tuo paciu nusilengvinti. Pacios sukuriat pacios ataudziat. Specialiai nuejau ir paziurejau postas buvo parasytas 2008 metais - 14 metu praejo. Pagerintuju salyje per ta laika niekas nekinta, kaip ir jos lieka uzkonservuotos, evoliucijos jokios, pelke. Ir o siaube, Moonte nera statiska, ji keiciasi, okeistis tai juk kriminalas.

Nebuvo jūsų klausimo. O iškart buvo parašyta, pirmoje žinutėje, kai buvot jaunesnė, buvot apolitiska.
Kur specialiai nuejot? Toje nuotraukoje su jūsų žinutę, kur aš ikeliau, kairiame kampe viršuje puikiai matosi data. Nereikejo niekur eiti 🤗

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 19:12)
<p pasinaudojimui id=24025690'>https://n18.pigu.lt/lt/vibratoriai/masazuoklis-le-wand-petit-violetinis?id=24025690</a></p><p></p><p>Gali ir vaikai rast. Ir nieko</p>

Sprendžiant iš atsiliepimų, nk gero 😂
Atsakyti

tap prades aiskiau suprasti nuo 3 metu, iki to vaikas save tapaitna su mama, na taip psichologai sako bent as tyrimu neatlikau. Ir taip tai ilgas procesas gal net trunkantis visa gyvenima saves suvokimas
O tai kaip tada su dvimečiais, kurie be jokių bėdų pasilieka su seneliais ar aukle? Kol vaikas save tapatina su mama,jis negali gerai jaustis be mamos šalia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 lapkričio 2022 - 10:36

Nebuvo jūsų klausimo. O iškart buvo parašyta, pirmoje žinutėje, kai buvot jaunesnė, buvot apolitiska.
Kur specialiai nuejot? Toje nuotraukoje su jūsų žinutę, kur aš ikeliau, kairiame kampe viršuje puikiai matosi data. Nereikejo niekur eiti 🤗

Papildyta:
Sprendžiant iš atsiliepimų, nk gero 😂

Mums tai labai patinka jis :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 22:25)
Tas l.fainiai suveikia būtent pečių juostai.</p>

Na jis niekada nežinos kokius raumenis atpalaiduoti, kokius atvirkščiai stiprinti....net nekalbu apie giluminius raumenis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 19, 07:15)
oi negaliu . Jei jau su šunimis lyginti, tai...</p><p>Vaikai turi mokėti pabūti su savimi. Žaisti turi mokėti ir vieni. Ai, bet ką aš čia, nieko keisto, kad vaikų neturi</p>

ir būdami su savimi turi kandžiotis, draskytis, bliauti? biggrin.gif
Atsakyti

Na jis niekada nežinos kokius raumenis atpalaiduoti, kokius atvirkščiai stiprinti....net nekalbu apie giluminius raumenis.
Stipri vibracija atpalaiduoja. Juokas juokais, bet galima net feną naudoti. Šiluma irgi padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 lapkričio 2022 - 10:49
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 22:32)
Mažam žiauresnis variantas, nes jam astma. Dičkiui tiesiog sloga. </p><p>Koks dar nervinis pagrindas mažajam? </p><p>Kiti dalykai čia. Abiems kūdikystėje išskirtinai netiko skiepai ir dalis medikamentų, pvz.(elementarūs vaikiški sirupai). Pati turiu alergijų..</p>

Isaugama gana dažnai astma.
Atsakyti

Isaugama gana dažnai astma.

Labai tikiuosi!

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 19, 11:48)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-Stipri vibracija atpalaiduoja. Juokas juokais, bet galima net feną naudoti. Šiluma irgi padeda

Tame ir esmė. Atpalaiduoja. O gal tau stiprinti reikia? Čia tik pirštais pajausi kokius atpalaiduoti reikia, kokius stiprinti. Kad balansas būtų.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 19, 10:59)
Iš pradžių reisket nuostabą: "Aš apolitiska?"
Toliau vartytis pradedam:  "prijauciau liberalams" Na kaip ir domėjimasis politika.
Po kiek laiko: "Tokie kaip as zmones vadinasi apolitiskais." Na, moonte, nepasiduodat 😂
Na ir pagaliau, nors ir meluojate šiek tiek: "mane priverte gyvenimas, karas, dometis politika. Baigsis karas, as ja vel nesidomesiu."
Taip, kisti galit, moonte.  Iškart ir rašiau: kaip buvot jaunesnė buvot apolitiska, o ne apie dabartinį laika. Kodėl jums taip gėda, kad buvote apolitiska? Čia nk baisaus, nepasmerks jūsų nei paštininke, nei amadeja, nei MK.
Ir galima nors vieną mano citata, kur rašiau, kad jūs negalite kisti. Kas čia per fantazija! Aš kaip tik rašiau, kad jūsu nuomone keičiasi.  Ar čia toks jūsų dėmesio nukreipimas- "raudona silke“?
Papildyta:

Gali rašyti. Niekas neuzbanins.
https://www.yaplakal...pic2532415.html
Va pvz. Kaip "varo", kai siūlo nuo 2-3 metu kalbėti su vaikais apie kara. Ir kitų temų yra, kur gali pasistengti akis atverti.

Uarda, as labai vertinu tamstos stangas. Labai, cia panasiai kaip ieskojote veisejos, kad pasiskusti. Suprantu jusu tokie prigimtis ir nepilnavertiskumo kompleksas, jus privalote buti teisi.

Folkloru uzisemiau nuo vaikystes iki tol kol mano vaikui sukako 3 metai, tiesiog negalejau plesytis tarp diveju miestu. Reikejo parsirinkti. Is to ir pazintis su anuomet KLaipedos fakuose folkloriniam ansamblyje esanciais studentais, net vadoves pavarde nurodziau. Kurie veliau tapo liberalais. Jei norite viska galite surasti, tai atvira, patikrinti nuo kada ten dirbo Ruta, bent jau datas sulyginsit. Bent turesite ka veikti. O mao vadove jei ka buvo Nakiene. Na jei paaugles simpatijos liberalu partijos steigejams Klaipedoje, galima laikyti politisku aktyvumu. Mat ji sunis, sutinku, bil tik numalsinti ta jusu erzeli, ir poreiki irodyti savo teisuma.

Pasistenkite, uarda, blogai stengiates.

P.S.
Prisiminiau Fakultetuose buvo du folkloriniai ansambliai, dar vienam vadovavo Jakuliene, tiesa ji veliau istekejo, pakeite pavarde, bet jus gi rasite, zinant jusu buldokiskus zabtus, jei jau rutuliosite tai iki galo 4u.gif

Kaip sakoma pirmyn... O gal rekejo parasyti FAS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2022 - 11:51

O tai kaip tada su dvimečiais, kurie be jokių bėdų pasilieka su seneliais ar aukle? Kol vaikas save tapatina su mama,jis negali gerai jaustis be mamos šalia

Tai yra žmonių kas nuo gimimo palieka vaikus su aukle, Airijoje nuo 6 men jau ir darželiai priima. Ir būna tie vaikai, o kur jiem dingt. Žinai posakį ir šuo kariams pripranta. 

Čia dabar tik mano nuomone ne studijų išvados. 2 metų trumpa laiką išsiskirti su mama gali jei žino kad ji tuoj grįš, be žalos vaikui,juo labiau, kad seneliai irgi dalis tėvų. Na kaip ir su tėčiu gi gali pabūti, artimi mylintys vaiką žmonės, manau, šiek tiek kita, kas nei svetimi. Bet tai nėra įrodymas to, kaip vaikas save suvokia. Ir visada vaikui bus geriau jei ir pas senelių, ir kitur kur jam smagu, mama irgi bus šalia.

Žmogaus psichika gi labai plati tema, ir įvairiausi ten uzkaboriai.neseniai skaičiau psichologų straipsnį apie tai kad pvz perdėtas savarankiškumas, darbaholizmas gali kilti butent iš tų ankstyvų vaiko palikinejimu, nes vaikas pradeda nepasitikėti pirma mama, paskui pasauliu. Niekas nežino kaip tai vaiką paveiks iš anksto, nors iš išorės žiūrint vaikas neverkia, ne protestuoja ir t.t

Atsakyti