Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 11 19, 12:48)
Uarda, as labai vertinu tamstos stangas. Labai, cia panasiai kaip ieskojote veisejos, kad pasiskusti. Suprantu jusu tokie prigimtis ir nepilnavertiskumo kompleksas, jus privalote buti teisi.

Lb panašu, pritariu 😉
Aš irgi vertinu jūsų stangas.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 19, 12:51)
Lb panašu, pritariu 😉
Aš irgi vertinu jūsų stangas.

Kol kas, jus praloset. Taigi, fas, uarda, fas...
Atsakyti

O, tai tu jau seniai turėjai būt mirus! Savo pavyzdžiu įrodai, kad čia šlamštas😅😅😅gi viskas iki 6 apie tave 😅😅😅

Tai tik rodo, kad visiškai manęs nepazysti.

O psichologai ir medikai jau seniai šneka apie ligų ir psichikos ryšį. Ir kaip įvairios emocijos ir jausmai įtakoja mūsų sveikata.

Net geras masažistas, tau pasakys kokias emocijas, kur uzspaudus laikai.

Jei čia tau šlamštas, tai vadinasi nei bum bum nesigaudai ir tiek. Na bet tu gi nelabai kur gaudausi, tai nekeista. 

Atsakyti

Šiaip tai ne. Amadėa teisi.  Bl vargšai tavo vaikai, nieko apie juos neišmanai....
Bent supranti, kad tai ne argumentas?

O tik tavo noras pasidergt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 lapkričio 2022 - 12:03
QUOTE(Moonte @ 2022 11 19, 12:52)
Kol kas, jus praloset. Taigi, fas, uarda, fas...

priklausomybė nuo lošimų tai jau problema. Didelė problema. užuomazgos atsiranda dazniausiai vaikystėje. Moonte, lošimas/pralosimas kaip matau jums turi dideli poveiki... Susimkit
Atsakyti

Iš pradžių reisket nuostabą: "Aš apolitiska?"
Toliau vartytis pradedam: "prijauciau liberalams" Na kaip ir domėjimasis politika.
Po kiek laiko: "Tokie kaip as zmones vadinasi apolitiskais." Na, moonte, nepasiduodat 😂
Na ir pagaliau, nors ir meluojate šiek tiek: "mane priverte gyvenimas, karas, dometis politika. Baigsis karas, as ja vel nesidomesiu."
Taip, kisti galit, moonte. Iškart ir rašiau: kaip buvot jaunesnė buvot apolitiska, o ne apie dabartinį laika. Kodėl jums taip gėda, kad buvote apolitiska? Čia nk baisaus, nepasmerks jūsų nei paštininke, nei amadeja, nei MK.
Ir galima nors vieną mano citata, kur rašiau, kad jūs negalite kisti. Kas čia per fantazija! Aš kaip tik rašiau, kad jūsu nuomone keičiasi. Ar čia toks jūsų dėmesio nukreipimas- "raudona silke“?
Papildyta:
Gali rašyti. Niekas neuzbanins.
https://www.yaplakal...pic2532415.html
Va pvz. Kaip "varo", kai siūlo nuo 2-3 metu kalbėti su vaikais apie kara. Ir kitų temų yra, kur gali pasistengti akis atverti.

Jo skaičiau ir nesupratau kam tiek vartytis? Nu buvo ir buvo apolitiska, reiškia laimingesnė. Kas per bėdos, jei pamiršo, ka rašė taip galėjo ir sakyt ups tikrai pamiršau, kad seniau daugiau knygas skaičiau o ne rusų žiniasklaidą. Turėtų sakyti ačiū Uarda, kad priminei. O tokios paklodes uodegos sukimo aš kaip ir apolitiska, bet ne apolitiska, o cia karas nu juokinga. 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 19, 13:00)
priklausomybė nuo lošimų tai jau  problema. Didelė problema. užuomazgos atsiranda dazniausiai vaikystėje. Moonte, lošimas/pralosimas kaip matau jums  turi dideli poveiki... Susimkit

Eilnis urados nusisnekejimas. Pagal Froida. Siaip juk uarda persekioja mane, su didziausiu azartu, kuria, interpretuoja, kad uz ausku pritemti prie norimo. Dekui uarda, kad pasidalinote savo priklausomybes istakomis.

Siap, zodi FAS visi suninkai zino, tai komanda PULK. Prie ko cia kortos? Kiba pati losiat, kad visur jas matot?

Del santikiu su mano anyta, kaip ir issiaiskinome, nenoriai pripazinot, kad GALI BUTI. o Kiek pacios interpretaciju ta tema buvo. Is jusu atsiprasimo, zinoma nesulauksiu, na ka, idomu kada kita karta ir del sios, is pirsto lauztos "problemos", perskaitysiu GAL...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2022 - 12:18

Stipri vibracija atpalaiduoja. Juokas juokais, bet galima net feną naudoti. Šiluma irgi padeda

Galima  į dušą ar vonią paprasčiausiai nueiti. 

Atsakyti

Isaugama gana dažnai astma.

Ne tiek išauga, kiek pereina į kitokias ligas, jei priežastys nepašalinamos. 

Atsakyti

Eilnis urados nusisnekejimas. Pagal Froida. Siaip juk uarda persekioja mane, su didziausiu azartu, kuria, interpretuoja, kad uz ausku pritemti prie norimo. Dekui uarda, kad pasidalinote savo priklausomybes istakomis.

Siap, zodi FAS visi suninkai zino, tai komanda PULK.

Del santikiu su mano anyta, kaip ir issiaiskinome, nenoriai pripazinot, kad GALI BUTI. o Kiek pacios interpretaciju ta tema buvo. Is jusu atsiprasimo, zinoma nesulauksiu, na ka, idomu kada kita karta ir del sios, is pirsto lauztos "problemos" perskaitysiu GAL...

Ne moonte niekas tavęs čia ne persekioja. Tu tik dažnai meluoji ir zmones į tai atkreipia tavo dėmesį ir tiek. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 19, 13:15)
Ne moonte niekas tavęs čia ne persekioja. Tu tik dažnai meluoji ir zmones į tai atkreipia tavo dėmesį ir tiek. </p>

Jau kam kalbeti, bet jau tau patyleti...

As galiu isvardinti tuos neva zmones, keturias asabas, kurios prikurs ir dades. Maciau as jusu kuryba, visai neperseniausiai buvo, kai padugniu ygi pasieket.
Bet suprantu, kai argumentai, nera svarus, tai diangstomasi ZMONEMIS, VISAIS ir t.t.

Ir pagaliau, tavo prietelka, kuri ilga laika mane persekiojo del neva "nemeiles anytos", net preparuotus irodimus atvilko, galu gale pripazino, kad galimai ji neteisi buvo.

Ka ir reikejo irodyti.

O siaip reika jau man nuo jusu pailseti, apsisvarinti vidu, nuo tokio brudo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2022 - 12:32
QUOTE(Moonte @ 2022 11 19, 13:07)

Del santikiu su mano anyta, kaip ir issiaiskinome, nenoriai pripazinot, kad GALI BUTI. o Kiek pacios interpretaciju ta tema buvo. Is jusu atsiprasimo, zinoma nesulauksiu, na ka, idomu kada kita karta ir del sios, is pirsto lauztos "problemos", perskaitysiu GAL...

Jūsų pralosinejimai akivaizdus. Iš jūsų rasliavos. Nes apie tokius dalykus aš nepagalvociau 🙃 Nereikia sukti uodegos su kortomis. Kvaila. Todėl turbūt bijoti su burba diskutuoti, bijot pralosti?
Aš tik citavau ką jus raset apie santykius anytos ir anūko. Apie tai net kalbos nebuvo, kad jūsų anyta iki mirties nekentė jūsų sunaus. Iš kur ištrauket? Apie kintamumą net kalbos nebuvo. Čia jūsų ir vėl "raudona silkė", kad dėmesį nukreipti. Lb matosi tokie jūsų virazai. Taip vaikiška.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 19, 13:11)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73015385" data-time="1668847717"> Isaugama gana dažnai astma.</blockquote>
<p>Ne tiek išauga, kiek pereina į kitokias ligas, jei priežastys nepašalinamos. </p>

Pirmam vyrui buvo. Išaugo. Sveikas kaip ridikas. Tas pats ir su tolima giminaitė.
Atsakyti