Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 11 25, 11:20)
Koks navaras valdantiesiems nuo alkoholio ar cigarečių pardavimų?

Cia jau senos tiesos, kad rukantys islaiko armija, o geriantys dar ten kazka. Nes yra akcizai, specialus mokesciai
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 25, 11:20)
Koks navaras valdantiesiems nuo alkoholio ar cigarečių pardavimų?
Kunigai lygiai tokie pat žmonės, su dorybėmis ir ydomis. Kad suknelę apsirengia šventaisiais netampa.

nu koks??? mokesčiai gi einantys valstybei ir į kišenes suprantama rolleyes.gif
tai juo labiau, kam gėjams tie kunigai??? nu visai išprotėjusi žmonija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 25, 13:33)
Cia jau senos tiesos, kad rukantys islaiko armija, o geriantys dar ten kazka. Nes yra akcizai, specialus mokesciai

Na tai mokesčiai į biudžetą eina, o ne valdantiesiems į kišenes. Aš tai neprisidedu prie armijos išlaikymo, prie dar ten kažko gal truputi, taip kaip ir pirkdama maistą ar buities reikmenis. Uždraudus alkoholį ar tabaką, mokesčiai kristų į kitų valstybių biudžetą.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 25, 11:58)
Na tai mokesčiai į biudžetą eina, o ne valdantiesiems į kišenes.

Nesupranti paprastu dalyku.
Valstybes yra korumpuotos, tai mokesciu surinkimas reiskia, kad kazhkas gali tuos pinigus pavogti per ivairias pinigu plovimo schemas. Paprastai vagiama vykdant ivairius nereikalingus projektus, neretai dar nekokybishkai, tai realus nuostoli buna kelis kartus didesnis nei pavogta pinigu suma.

Yra dar politine korupcija, kai valstybes leshos panaudojamos kazhkokioms politinems avantiuroms, sakysim kovaii su COVID, ar Rusijos imperijos atgaivinimui, ar kitokiems projektams tikslu "ieiti i istorija".
Tada jau remiamas ne tik politiku pasipelnijimas, bet veiksmai kurie sugriauna valstybes.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 25, 12:20)
Nesupranti paprastu dalyku.
Valstybes yra korumpuotos, tai mokesciu surinkimas reiskia, kad kazhkas gali tuos pinigus pavogti per ivairias pinigu plovimo schemas. Paprastai vagiama vykdant ivairius nereikalingus projektus, neretai dar nekokybishkai, tai realus nuostoli buna kelis kartus didesnis nei pavogta pinigu suma.

Yra dar politine korupcija, kai valstybes leshos panaudojamos kazhkokioms politinems avantiuroms, sakysim kovaii su COVID, ar Rusijos imperijos atgaivinimui, ar kitokiems projektams tikslu "ieiti i istorija".
Tada jau remiamas ne tik politiku pasipelnijimas, bet veiksmai kurie sugriauna valstybes.

aš tai kartais nesuprantu kaip ji tiek metų išgyveno šiame pasaulyje
nebent ji panaši į mano vienos draugės mamą, kuri sėdi kaip pelytė po šluota, atidirba tiesiog savo darbelį ir pasislepia namuose su knyga rankose ar teliku
nu nes taip nesigaudyti, nu baisu
gal ir visai nieko iš kitos pusės taip dūrą įjungus pragyventi, bet po mirties prastai bus, net žvėriuku neatgims greičiausiai, skruzdėlyte kokia ar musele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 25, 12:33)
aš tai kartais nesuprantu kaip ji tiek metų išgyveno šiame pasaulyje

SUnku suprasti kaip pasaulis laikesi su tiek teletabiu iki 2020.
Bet va matom viskas griuva pries musu akis. Aisku dar teoletabes tiki, kad Rusija bus nugaleta ir svesim pergale pries blogi, bet fashistinius gyvuliu pasus juk ne Rusija ivede, pinigus spausdino ne Rusija, visokius parazitus visuoemene remia ne Rusija.

Tai cia tiesiog nera galimybiu grazhiai pabaigai... Teletabiams kabins vis nauju makaronuu ant ausu, o viskas zhlugs po truputi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 25, 14:33)
po mirties prastai bus, net žvėriuku neatgims greičiausiai, skruzdėlyte kokia ar musele smile.gif

Oi prajuokinai. Aš tai bite, medų tau nešiu biggrin.gif. O tu tikriausia liūtu atgimsi biggrin.gif . Mūsų kūnai tik organinė medžiaga, patręšim žemę ir tiek. Iš dulkės atėjai, dulke ir pavirsi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 25, 13:24)
Oi prajuokinai. Aš tai bite, medų tau nešiu biggrin.gif.  O tu tikriausia liūtu atgimsi biggrin.gif . Mūsų kūnai tik organinė medžiaga, patręšim žemę ir tiek. Iš dulkės atėjai, dulke ir pavirsi.

ne, ir aš tai žinau smile.gif visi atgimstam, klausimas tik kuo ax.gif
atkreipk dėmesį, kad visose kultūrose visokius dvasingus, šamanus, pirmiausia lydi gyvūnai, nes ne taip lengva atgimti žmogumi, tenka ir gyvūnu mirksiukas.gif tai va
valgykit, valgykit mėsyte, kaip sakoma, jus irgi suvalgys mirksiukas.gif
o jei tu manaisi, kad už didelę dalį visų kultūrų atstovų esi viena protingesnė, tai klysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 25, 13:30)
ne, ir aš tai žinau smile.gif visi atgimstam, klausimas tik kuo ax.gif

Tai nesamone. pastudijuotum dirbtini intelekta tai daug kas paaishketu apie zhmones.

Atgimti net nera prasmes, bet kad gali buti panaudojami musu "training" modeliai tai visai imanoma.

Dirbtinio intelekto sistemose yra pretrained dalis kuri idedama gamyboje ir training data kuri gaunama veikiant.
tada tas gali buti panaudojama gamybai kitu itaisu.

Tam tikra prasme tai atgimimas, bet ne visaii tik dalinis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 25, 13:50)
Tai nesamone. pastudijuotum dirbtini intelekta tai daug kas paaishketu apie zhmones.

Atgimti net nera prasmes, bet kad gali buti panaudojami musu "training" modeliai tai visai imanoma.

Dirbtinio intelekto sistemose yra pretrained dalis kuri idedama gamyboje ir training data kuri gaunama veikiant.
tada tas gali buti panaudojama gamybai kitu itaisu.

Tam tikra prasme tai atgimimas, bet ne visaii tik dalinis

Oi ne, realus gyvenimas/pasaulis daug paprastesnis ir aiškesnis, niekuo nepanašus į kompus, robotus. Labiau į džiungles net biggrin.gif Yra tas circle of life, buvo, bus ir niekur nedings.
Papildyta:
kas čia vėl per naujiena? skaitėt kas? man jau per daug to negatyvo, tik pavadinimą peržiūrėjau

Norintieji ramybės toliau nuo miesto jau gali pradėti taupyti – naujas mokestis jiems bus didžiausias
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 25, 14:21)
Oi ne, realus gyvenimas/pasaulis daug paprastesnis ir aiškesnis, niekuo nepanašus į kompus, robotus.

Norintieji ramybės toliau nuo miesto jau gali pradėti taupyti – naujas mokestis jiems bus didžiausias

Kompai nera sudetingi, jei ka...

O del to mokescio, tai valstybes rimtai skatins gyventi kalejimuose i ka jau beveik pavirto miestai.
ten salyginai pasirupins avelemis, kur kazkas nenutiks ir visos aveles nenustips sugedus kokia savireguliaciniai sistemai.

Avys turi buti suvarytos i gardus ir uzrakintos. Ribojimai, automobiliu uzdraudimai, mokesciai.
Kai vaiku neturi tai aisku, vienodai, tegu daro ka nori...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 25, 14:26)
Kompai nera sudetingi, jei ka...

O del to mokescio, tai valstybes rimtai skatins gyventi kalejimuose i ka jau beveik pavirto miestai.
ten salyginai pasirupins avelemis, kur kazkas nenutiks ir visos aveles nenustips sugedus kokia savireguliaciniai sistemai.

Avys turi buti suvarytos i gardus ir uzrakintos. Ribojimai, automobiliu uzdraudimai, mokesciai.
Kai vaiku neturi tai aisku, vienodai, tegu daro ka nori...

tai va
aš irgi taip sakau, kad vargšai vaikai, jei niekas į gerą nepasikeis, o kad keistųsi, nelabai matosi kol kas
Atsakyti