Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 26, 11:27)

Tu nemoki analizuoti, pas tave tiek analitinio mastymo, kiek pas mane paaugliškų souigų. Tavo visos paklodes apie nieką

Analize yra mano darbas uz tai man pinigus moka.
Be reikalo nemoka,
bufetavos nuomones aisku neklausia niekas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 26, 13:49)
Analize yra mano darbas uz tai man pinigus moka.
Be reikalo nemoka,
bufetavos nuomones aisku neklausia niekas

Tavo visos paklodes apie nieka. Jokio konstraktyvumo, tik medios straipsniu santraukos ir bobulkiškas 'čia kazkas bus, jus nieko nesuprantat' biggrin.gif
Didelis klausimas ka tu dirbi, nes viena karta dirbi angliskai firmai su anglisku atlyg8n8mu, kita karta jau lietuvai su lietuvisku patentu, viena karta tu vandenis, kita karta skoroionas biggrin.gif . Teletabiska melavimo maniera, kai uzmirstama kas meluojama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 26, 10:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73017573" data-time="1669406300"><div><p>Nu taip, zhmones numire valstybes uzhgrobe kaimynai, miestus sugriaudavo prieshai.

Aplamai toks pozhiuris, kad ai va viskas praeina, panashus i kokiu degradu narkomanu, kurie daro ka nori, nu greiciau pasodins greiciau isheisiu, ir pan.

Dabar nesimato net vilciu kol kas, o kad vagia procentus tai juokinga klausytis.
Vagia viska. Del akiu kazka irnegineja, perasfaltuoja tas pacias gatves, irnegia nereikalingus sviesoforus ar lempas ar kur saligatvi kaime kur neteko matyti pesciuju. Pasiima didele dali kazkas daro beprasmius dokumentus perkamos medziagos kurios beprasmes dirbama nors nera prasmes. Kuo toliau tuo baisiau</p></div></blockquote><p>Nudurnėčiau su tokiu požiūriu... 🙈</p><p>Perdaug sureikšmini dabartinį laiką. Jis tik vienas iš n buvusių ir būsimų. </p>

Šı klausimą uzduociau tau, bet tu per kvaila.

https://youtube.com/...M?feature=share
Atsakyti

Šı klausimą uzduociau tau, bet tu per kvaila.

https://youtube.com/...M?feature=share

:wub: airiu politicai, del to man jie ir patinka. Turi stubura, ne taip kaip lietuviu.

Atsakyti

Bet ot sugebėjimas apsimest durnele... prie vairo sėst apsvaigusiems nei nuo alkoholio nei nuo narkotikų negalima, ar sakai tas įstatymas leistų parūkiusiems žolės vairuoti,? Kodėl nesakai, kad reikia pradėt bausti alkoholį vartojančius ar cigaretes rūkančius? Kažin dar kas didesnis blogis....

Ot tragedija, pilna kunigų, kurie ką tik nori sutuoks biggrin.gif

Tai ir kitus visus leidziam narkotikus kam apsistoti ties zolyte?

Zinoma faktai, kad legalizavus bet kokius narkotikus, ju suvartojimas tik padideja, tau nerupi.

Koks absurdas. Kunigai netuokia, tai pirma, antra, jei jie ir atliktu apeigas, jokia kita santuoka, apart tarp vyro ir moters, kurie nera kitoje santuokoje, vis tiek butu negaliojanti.

Ir aplamai yra absurdiska, jei gejai to siekia, nes arba jiem su galvom negerai, nes tai pries pacius krikscionybes esminius principus, jei jau jie jauciasi tokie uolus krikscionys,tai kuriu galu propaguoja nuodeminga gyvenima?arba jie tai daro pyktybiskai, kad erzinti zmones. 

Atsakyti

Na tai mokesčiai į biudžetą eina, o ne valdantiesiems į kišenes. Aš tai neprisidedu prie armijos išlaikymo, prie dar ten kažko gal truputi, taip kaip ir pirkdama maistą ar buities reikmenis. Uždraudus alkoholį ar tabaką, mokesčiai kristų į kitų valstybių biudžetą.

Tai leidziam bet kokius verslus, svarbu pinigeliai byretu?

Atsakyti

Oi prajuokinai. Aš tai bite, medų tau nešiu biggrin.gif. O tu tikriausia liūtu atgimsi biggrin.gif. Mūsų kūnai tik organinė medžiaga, patręšim žemę ir tiek. Iš dulkės atėjai, dulke ir pavirsi.

Labai teisingai pasakei MUSU kunai,o kas tie MES?

Atsakyti
nu ir fūlia, oi oi oi, duoda lenkai biggrin.gif man kaip nelabai intensyviai žiūrėtojai tai duoda vaizdų. Nebuvau dar mačiusi tokių manevrų, kai bėga už kaklo kitą laikydami ar pan. biggrin.gif
Atsakyti

Ne visada tie nupirkti konkursai yra absoliutus blogis. Būna, kad tiesiog keli procentai.į kišenę, bet verslas iš to uždirba, nors viešas pirkimas ir "padirbtas".

:blink:  :hmm:

Vienu zodziu tau priimtina vagystes ir aferos? Tai tikriausiai ir yra didzioji Lietuvos puliuojanti zaizda. Zmoniu tolerancija nusikaltimam, ir net nusikalteliu garbinimu.

Ir ne, ne keli procentai nukrenta valdziai, atvirksciai keli proc. nukrenta verslui.

Atsakyti

ne, ne per daug
anksčiau buvo vaikai beteisiai, moterys paengiamos, visiems luoši pocher, svarbu žemių prisigrobt ir pan. Na aišku ir kvailiui kaip dieną tokia sistema. O dabar kas? Apgavo mus visus, išpūtė visų teises, tipo visi svarbūs, visi palaikomi, laisvės, turtai kai bet koks benamis iš youtube kokio kanalo gali žvaigžde milijonierium tapt, bet viskas subliuško. Visus jau nori kontroliuot, uždaryt, stabdyt, agresorių karinių nestabdo, trypčioja, kasdien apgaudinėja su visokiais elektromobiliais ar saulės jėgainėm, svaigsta kaip į kosmosą kelsimės ir pan. Pasaulį ėmė valdyti kvailiai arba gudrūs durniai, kurie mus visus kvailina. Pasirink pati. Ir jei tu to nematai, tai esi avis
Papildyta:
bet žinoma, yra ir gerų dalykų (jei dagyvensime) biggrin.gif
https://madeinvilniu...magine-dragons/

Nesijaučiu nei kažkokia apgauta, nei ką. 

Esu turėjusi didelių finansinių nuostolių, bet pati priėmiau neteisingą sprendimą. Afrikoje daug žmonių nė dalelytė taip gerai nėr gyvenę kaip mes, net nėr sapnavau. Realiai miršta iš bado.

Atsakyti

:blink:  :hmm:

Vienu zodziu tau priimtina vagystes ir aferos? Tai tikriausiai ir yra didzioji Lietuvos puliuojanti zaizda. Zmoniu tolerancija nusikaltimam, ir net nusikalteliu garbinimu.

Ir ne, ne keli procentai nukrenta valdziai, atvirksciai keli proc. nukrenta verslui.

Matyt priklauso nuo situacijos. Esu iš arti mačiusi tik, kai užsakovui nubyra keli procentus, o verslas uždirba gerai, bet ir prekės/paslaugos tikrai kokybiškos. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 26, 16:38)
Nesijaučiu nei kažkokia apgauta, nei ką. </p><p>Esu turėjusi didelių finansinių nuostolių, bet pati priėmiau neteisingą sprendimą. Afrikoje daug žmonių nė dalelytė taip gerai nėr gyvenę kaip mes, net nėr sapnavau. Realiai miršta iš bado.</p>

Lyginiesi su is bado mirstanciais zmonemis? unsure.gif Bet koks ir skurdziausias gyvenimas geresnis.
Vigi, manau procentaliai, LIetuvoje daugiau zmoniu gyvena zemiau skurdo ribos, nei Afrikoje.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 26, 16:52)
Matyt priklauso nuo situacijos. Esu iš arti mačiusi tik, kai užsakovui nubyra keli procentus, o verslas uždirba gerai, bet ir prekės/paslaugos tikrai kokybiškos. </p>

Ir? ka cia turetu tai patvirtinti ar paneigti? kad galima pirkti konkursus? Konkursas, viesieji pirkimai ir tam, kad saziningu budu laimetu verslininkas, kuris to labiausiai nusipelne, o ne butu skiriami pazystamiem, draugeliam, uz nubyrejima i kisene, nu jei nei to nesupranti, nezinau ar verta kazka toliau sneketi ta tema.

Taip viskas ir vyksta Lietuvoje, saziningam, doram zmogui ten sunku. Nes jei netepsi nevaziuosi, kaip lietuviai sako ar ne? it net daugumai tai atrodo viiskai normalu. Va cia ir yra esmines priezastys, kodel nebenoriu ten gyventi, slykstu tokioje aplinkoje, dviveidziu, melagiu, aferistu...

gerai, kad paminejai Afrika, kiek bendrauju su afrikieciais, tai pastebim labai daug panasumu, sako po visu koloniju zlugimo, prasidejo grobstymai, aferos, korupcija, vidutine klase nyksta ir vis ryskeja skurdas ir turtuoliai, na typ top kaip LIetuvoje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 lapkričio 2022 - 17:07